יום סיירות 15.1.06

chmorik

New member
יום סיירות 15.1.06

מה המצב! (נכון אתם שומעים תמיד מכאלה שחוזרים..ואז הם מספרים תמיד איך היה להם מזל..וכאלה דברים כי חארות בני זונות...והם התקבלו למטכל או שייטת או חובלים...אז עכשיו תשמעו איך זה ממשהו בלי מזל...) עכישו חזרתי מיום סיירות..בואנה הדבר הזהההה...הרג אותי..טוב בא לכם להקשיב?!?! כי לי בא לספר..אז אם יש לכם כוח ואתם מעוניים לדעת קצת....שימו לב לסיפור אוקיי...הגעתי לשם(וינגייט) עם 2 חברים....חבר שלי אחד כבר היה שם(אבל הסתום בא בלי אישור רפואי!)...אז הוא ידע בול איך להגיע....קיצר זה ישר...ישר...ישר..ואז ימינה...בסדר..הגענו..עושים צ'ק אין..מקבלים מספר..המספר שלי 240...רשמתי על החזה והגב..ויאללה למרפאה..בסדר הגענו למרפאה..הכל אחלה..ואז חילקו אותנו...הקטע הואאא...שחבר אחד שלי קיבל 239 ואז הוא היה איתי ואחד 242 והוא לא היה איתי..(היינו בצוות עד 240...)קיצר באנו..עשינו מתיחות עם איזה מד"ס...קיצר היה פה מצחיק...הוא ביקש ממנו שנחפש חרוז ל..."מושיק הפסיכולוג.."...ישר צעקנו..גנקולוג..חחח ואז אמרנו..מושיק הפסיכולוג..חבל שלא ניהיה גנקולוג..אבל הוא לא אהב את זה..ואז המשכנו לחפש..בערך דקה..ואז מצאנו "לחגוג"...אז שרנו "מושיק הפסיכולוג יודע לחגוג" תוך כדי מתיחות..חחחחחחח....בסדר..אחרי זה..מבחן שיכה..מתחלקים לזוגות...כמובן..אני בלי המזל...לא היה לי זוג...אחלה...עשו זוג לידי...ואז הם סיימו לספור...עושים שם....שמים אגרוף..וצריך לדעת...אבל אם אתה נח יותר מ2 שניות פוסלים אותך...בסדר....בביצפר במחבן עשיתי 55...שם עשיתי בערך 49..אבל הבת זונה ששמרה עליי..החיילת כל פעם.."תוריד לו 5..תוריד לו 2...תוריד לו "...3498257829345"...חראית!...בסוף נרשם לי 37 קיצר עשינו את זה...ואחרכך כפיפות...גם פה לא היה לי זוג..קיצר עשינו..עשיתי גם 37..חחח...טוב זה אני גרוע..בסדר ואז ריצה..2000...באנו....התחלנו לרוץ..הייתי שם...עם איזה אחד..בן זונה..אלוף הארץ בדואטלון....(זה כמו טריאטלון רק בלי שחיה..)..קיצר הבחור סוסססס....התחלנו לרוץ..אמרו לנו רצים...קילומטר...ואז שם איזה חייל מסמן אותך עם טוש ואם אתה חוזר בלי הסימוןם זה כאילו רימית.....ואז אתה חוזר...בסדר..התחלתי לרוץ...הייתי בין הראשונים....לאט לאט האטתי..לאט....לאט....ואני שם לב..ש.אני אחרון!!!...קיצר הייתי אחרון..עודדתייי את כולםםםםםםםםם מאחרוה..אני מספר בדיחות וזה...קיצר הגעתי לבחור שמסמן אותי בקו בקילומטר..אני אומר לו.."עזוב...אל תסמן..זה יחסוך ממני ת'בושה.."..הוא צחק פוללל..בסדר..סיימתי..הגיעתי אחרון!!! מספר 55!! וכולי צועק..שמח!!!!בסדר אחרי זה..לקחו אותנו סתם העימדו אותנו מצב 2 עד שכולם סיימו..חח אני באתי אחרון!...באנו..מילאנו שאלון..מה אנחנו רוצים..סימנתי מטכל ראשון שייטת שני..וחובלים שלישי...אחרי זה הכניסו אותנו לאוהבלים..ופתאום!! משומקום!!...גשםםם..פוללללללל...קיצר צעקו לנו במגפון..שמי שיוצא מהאוהלים..עף..בסדר..עמדנו באוהלים...בבוץ..מחכים שגשם יפסק...אני..אחרי בערך שעה נפסק..ואז לקחו אותנו לדיוניה..אחחחח...איזה כיף בדיונה!!!.....בסדר....קיבלתי איזה מפקד כזה אחלה..שיר סיפרתי בדיחות וזה..מה זה הצחקתי אותם..את כל הצוות שלי...בסדר..באנו..הגענו לדיונה..עלינו למעלה למעלה למעלה..הכיי למעלה!...על הראש...ומלא ציוד...אלונקות וג'ריקנים ואתי חפירות..בסדר...הוא שלח איזה אחד..לתקוע ת'ת חפירה..בערך 30 מטר מאיתנו...אחלה!...עמדנו בטור...ואז הוא אומר..לרוץ..לעקוף את זה...לחזור..אמר 30 שניות...זוז...רצנו חזרנו...עשינו ב45...עוד פעם..זוז רצנו חזרנו..40 שניות..ועכיוש כבר עייפים...עוד פעם..ועוד פעם..ועוד פעם..ועווווווווווווד פעם....קיצר בערך 6 או 7 פעמים..בסוף עשינו ב30 שניות...ואז הואמ בסדר...תשתו..שתינו..אחלה...בערך 5 דקות מנוחה...ואז עוד פעם..ררק שהפעם הם רושמים..יפה..הגעתי...אחרון!!!...13..והם רשמו אתכ ולם..ואז עוד פעם..וועוד פעם..ואז הם רשמו רק ת29 הראשונים..אז התאמצתי והגעתי תשיעי...ואז עוד פעם..ועוד פעם...ואז רק ת'7 הראשונים הם רושמיםן..התאמצתי...והגעתי 6..וככה עוד פעמים..ואז הם רק רשמו ת'5..והגעתי לפעמים 5..חלעפימים 4..בסדר..לנוח..נחנו..ובנתיים ממלאים כזה שק...בחול...3 שקים ושמים על האלונקה..ויש 2 ג'ריקנים עם מים..בסדר...ואז הוא אומר..עכיוש תקשיבו..רצים לאת..חוזרים...ואז לוקחים ת'אלונה ות'ג'ריקנים..וחוזרים לאת..מקיפים אותו...חוזרים....יש לכם 2 דקות..זוז.....על ההתחלה...עשינו את זה בדקה ו45...יפה..ואז הוא אמר..אהה...אתהם יכולים בפחות..אז מעכישו הזמן הוא דקה ו45...ואז הם אמרו..אוקיי..יש לנו 10 פעמים עלשות את זה..כל פעם שאתם עומדים...מסמנים וי..ואם אלא..אז אתם עושים פעמיים..וזה לא נחשב...בסדררר...עשינו עשינו עשינו..כלך פעם..ירדנו!! בתוצאות!...ובאחרון אחרון.עשינו אפילו דקה וחצי!!!...בסדר..סיימנו עשר..ואז הוא אמר...עכישו נעשה כפול..פעמיים יורידם עולים בלי כלום..לוקחים ת'ציוד ואז פעמיים עם ציוד..בסדר..עשינו..ואז גם עשינו משולש..יענו 3 פעמים..ב.סדרררררר...סיימנו את זה..בנתיים איפהשהוא פה יצא לי 1 מהצוות....חבל עליו..בסדר!!!..המשכנו...ואז הוא אמר..אוקיי..עכישו למלא..את כלל השקים..אוקיי מילאנו..ואז הוא אמר..מה זה?!?! לאף אחד זה לא מלא עד הסוף..תמשיכו למלא..ואז שאלתי אותו לגבי שלי..הוא אמר ששלי אחלה..בסדר..הוא ראה שאני לא עושה כלום..אמר לי..."אתה רואה שם ת'את שלנו...אחלה...קח אותו...." ואז אמרתי..."10 מטר אחורה?!"..ואז הוא צחק..."חחח רואה שם ת'בריכה?!?! שם..."...הבריכה היתה במישור כבר מתחת לדיונה..בערך 120 מטר מאיתנו...אחלה..רצית..שמתי את זה שם..ואז הוא אמר..אוקיי יש לכם כמה זמן שאתם רוצים..לסחוב ת'שקים למטה ולעלות...ככה עד שאתם מתים..ומותר לכם לנוח מתי שאתם רוצים..בואו ותשתו מייים...בסדרררר....יצאנו...מה זה כואבבב על הכתפים...ממש ממש כואב..אין הורג...בסדר...עשיתי אחד...חח הלכתי לנוח..מה מותר?!?!...בסדר...המשתכתי עוד 2...ואז כבר השק שלי נפתח..וגם כאב לי הכתף שמאל..ממש! אז שאלתי ת'מפקדיםן..אם מותר לי לסחוב רק עלכתף ימין...אז מפקד אחד...אמר לי "מה מה!!! אסור!"..ואז השני הסביר לו..שהכתף שלי שבורה...ואז הראשון אמר..יודע מה..קח את זה...והוא מביא לי שק ריק...סחוב את זה...בסדר?!?! כולי חייך עושה לו..."מה וזה יחשב הכל ואחלה...." והוא אומר..כן בטח...אוקיייייייייי ירדתי עוד פעם..ועליתי..ואז הוא הפסיק אותנו כבר...אני עשיתי 4..עם מלא מנוחה..אנשים אצלי עשו 8...7....וכאלה..תותחיים!...בסדררר הפסקנו..ואז מבאים לנו ת'את..לכל אחד את..ואמרו לחפור תעלה...שאורכה כאורך האת..והעומק כעומק האת...זה קטנה כזאת..בערך חצי מטר..בסדר..התחלתי...ואז כולם התחילו...בסדר סיימצנו....המפקדים עובר אחד אחד..שואלים תראה לי עומק..תראה אורך...."מה הציון שאתה מביא לעצמך?"..ואז כולם ענו...7...8...6...מתוך 10..והמפקדים תמיד אמרו.."בואנה אתם נדיבים.."..אוקיי.....קיצר הגיעו אליי..אני מראה להם אורףך..בקושי..אני אורמ כזה.."נגיד..."..גם לעומק..ואז שאלו ת'ציון..אז אמרתי להם...."חרא בור....1?!?!"...חחח הם מה זה אהבו את זה...אמרו..רק על זה מגיע לך 10..חחח בסדר... וככה בעצם סיימנו את כללל החלק הקשה..ממש ממש מתיש..מאז רק מחכים וזה לא כזה מעניין...אוקיי קיצר בסוף מי התקבל למה..ואני לא התקבלתי...לכלוםםםםםםםםםםםםםםםם....התבאסתי..אלב בתכלס לא ראיתי את עצמי באיזהשהיא סיירת...כי יענו מה שעשיתי היום לא בא לי לעשות 3 שנים..אוקייי...באסה..אבל לא באסה...עכישו אני כולי הרוג..ממש ממש מת..וכולם אומרים לי.."זה שסיימת זה כבר ומאר שאתה סוס....."חחחח..עתודה הנה אני בא!!!!!!!!!!!!! תגובותתתתתתתתתתתתתתתת

למעלה