יום נשואים

rivka234

New member
יום נשואים

היום אני חוגגת יום נשואים {28) בעלי בעבודה הוא נהג אוטובוס ואני יושבת מול המחשב קצת צובט לי בלב . מה עושים.

angel10

New member
תשלחי לו שיר אהבה לנייד

ותשלחי לו זר מדהים לתחנה הסופית

אלהלה

New member
רעיון../images/Emo13.gif

תקני משהו שהוא אוהב ולכי לחכות לו באחת התחנות וכשהוא יגיע תעלי לאוטובוס
עם ההפתעה
מקווה שיצליח לך

krn

New member
אפשר גם להקדיש לו שיר ברדיו../images/Emo49.gif

מאיגל

New member
מקווה שהיה לך יום נישואים שמח

נכנסתי רק היום, וחבל כי היה לי רעיון לתת לך כישבת מול המחשב, רעיון של אודטה דנין משנים עברו שבמקרה היום בבוקר לכבוד חג האהבה חזרה עליו בתוכניתה. אז רעיון לשנה הבאה. להכין לבעלך קופונים שונים. הרעיון הוא להכניס לתוך תיבה מכתבים קטנים, שבכל אחד מהם הוא מקבל משהו, כמובן דברים שאת מתכננת לשנה הבאה למשל: אתה זכאי להזמין לארוחה אחת אילו חברים שתרצה מתי שתרצה, בתיאום איתי. אתה מקבל ערב חופשי לבלות לבד. זכית בהזמנה לעוגת ה... שאתה מאד אוהב. קיבלת פטור אחד מאירוע אודטה הציע היום גם זכאות למימוש פנטזיה.... ועוד ועוד את כותבת אותם על דפים קטנים, ואת יכולה להכניס כל אחד למעטפה, או לגלגל אותם עם סרט מתנה. והוא יכול להשתמש בקופונים מתי שהוא רוצה. תחשבי על דברים מתוכננים לשנה הבאה. שוב שיהיה לכם מזל טוב

מזל טוב !../images/Emo99.gif

אמנם באיחור אני רואה את ההודעה, אבל היום יום האהבה
וזה עדיין מתאים. אני קוראת אותה ואומרת לעצמי
"וואו הלוואי שגם לי יהיו פרפרים ביום הנישואין ה- 28". (אצלי זה קצת פחות משמונה שנים)

יעל של 4

New member
אתמול חגגתי 11 שנות נישואין../images/Emo24.gif

שיהיה לך במזל טוב, אני חושבת שכדאי לך להזמין ארוחה חגיגית במסעדה סינית טובה, אנחנו מאוד רצינו אבל הילדות חולות כך שנאלצנו לדחות בנתיים. בעלי השאיר לי בפורום אחר שיר שכתב לכבודי לכבוד יום הנישואין שלנו.

למעלה