יום נפלא...

יום נפלא... ../images/Emo42.gif

אז בתור אחת שיותר קוראת מאשר כותבת ומשתתפת... הבוקר החלטתי לשתף אתכם בבוקר הנפלא שלי. אתמול בערב נפגשתי עם חברה טובה טובה שלי, שמתוך ריצת החיים, הימים שחולפים ביעף, ילדים, בית, בעל וכהנה וכהנה, לא ישבנו שתינו לכוס קפה ופטפוט כבר המון זמן... העברנו ערב בכיף ונהניתי מכל שניה... בבית חיכה לי בעל עייף שכשראה את החיוך המרוח על פני נדבק בו והיה מבסוט לראות אותי כל כך מאושרת... נרדמתי לצלילי ידיו המלטפות וחיבוקו העוטף... התעוררתי מחוייכת עד מאד!!! ולמרות קשיי הבוקר עם הילדים (שהבוקר החליטו משום מה להקשות עוד יותר), החיוך לא יורד לי מהפנים!!! אז זהו... שיהיה לכולם יום מדהים ושבוע נפלא... ושיהיה לנו קצת שקט בארץ הזאת!!! נויה

כנראה יש היום משהו באוויר

גם אני אתמול נהנתי כל כך מבטלה מוחלטת ומענגת. והבוקר קמתי עם חיוך על השפתיים וחיוך בלב וגם ענתי.... איזה יופי :)) תרשמי אותי ביומן לפעם הבאה שיש לך אחה"צ פנוי. בעצם מה את עושה היום? אני רוצה ללכת לקניון.

יש קצת כיף באוויר...

קחו נשימה עמוקה ושאפו אותו מלוא הריאות...
בכיף גדול נמצא אחה"צ פנוי!!!!!!!!!! רשמתי אותך!!!!
נויה

mika2

New member
וואללה תגלו לי

איפה אתם מוצאים את כל הנחמדות הזאת ? מיקה מחפשת...

בואי ואלחש לך... ../images/Emo42.gif

הציצי החוצה... הסתכלי לשמיים... שאפי פנימה אויר מלא שמש, עננים לבנים, ציוץ ציפורים וצהלת ילדים... ועכשיו כנסי שוב פנימה, וחיוך רחב פרוש על פניך... נויה

וגם מיקה עוד משהו קטן...

תרימי טלפון, או שלחי מסר לאנשים האהובים עליך תראי כמה כיף שיש חברים.

דיאבלו

New member
יש עוד שיטה

להרים טלפון לבנאדם הכי מגעיל שאת מכירים ואיך שהוא עונה, לטרוק לו בפנים בשיא הכוח פחחחחחחחחחחחחחחח נ.ב :אני לא זמין עכשיו אז חבל לכם לנסות

פלסטיק

New member
משטרת ישראל נוהגת לשרוף גראס

שהיא מוצאת אולי אתמול שרפו מטען גדול....

אההה.... אז אתה חושב שזו הסיבה?

סליחה יקירי אתה טועה! אני לפחות את מצב רוחי המשופר שואבת מעצמי מבפנים לא מחומרים אחרים ובהחלט מוסיף לכך מזג האויר הנפלא והחברים!!!!

למעלה