יום נעים לכולם!

M i k e s F a n

New member
יום נעים לכולם!

כמו שאמרתי, שבוע הבא אני רוצה ליסוע לחיפה ברכבת זה יהיה או יום שלישי או יום חמישי בשעות הבוקר.אני שואלת פעם אחרונה, מישהו רוצה להצתרף? בכל מקרה רק שתדעו שכל כתבי חיפה ובכלל הארץ עורכים כתבות על הפרשה של מייק אז תהיו ערניים ולא לפספס. המשך יום מקסים!! שלכם, סיגל

maia של

New member
לא יודעת אם אצליח לבוא

לא יודעת אם אצליח לבוא, כי התינוק מגיע ביום שלישי, וכנראה שביום שני לא, אבל גם זה לא בטוח, יום רביעי וחמישי עדיין לא ידוע, כי האימא בעצמה לא יודעת, כי זה ספטמבר, ובחודש הראשון של בית הספר המערכת עדיין לא מסודרת. בכל אופן אם אגיע, אני לא צריכה רכבת, אלא רק אוטובוסים. אם אראה שאני פנויה באותו יום עליו תחליטי, אני אבוא.

M i k e s F a n

New member
למאיה ולכולם!!!

כמו שאמרתי אני רוצה ליסוע או יום שלישי או יום חמישי? מי רוצה להצתרף אלי מהמרכז? אלעד? דליה? רחלי? רודי? תומר? דודיק? אלונה? אלו שמאזור חיפה הכוונה היא גם אליכם. בבקשה להודיע לי. ת-ו-ד-ה-!

maia של

New member
יום שלישי לא נוח לי, יום חמישי אני

יום שלישי לא נוח לי, יום שני כן נוח לי, יום חמישי אני עדיין לא יודעת, כנ"ל יום רביעי

mikebrant78

New member
היי סיגל!../images/Emo91.gif

מה שלומך? אני לא אגיע וזאת מ-2 סיבות: א) אני מסיים לעבוד בכל ערב בשעה 19:30. ב) לא מומלץ ללכת לעיתים תכופות לקברו של מייק ברנט, תנו לו לנוח על משכבו בשלום (היזכרי גם בבקשתה של מרסל). צריכה להיות סיבה לביקורים תכופים שכאלה, שכן רק ביום 24/07/05 ביקרנו שם. שונית ביקרה בקבר לא מזמן לאחר הפרשה המצערת, ומסרה שאין חדש תחת השמש וקברו של מייק עומד על תילו, בדיוק כפי שעזבנו אותו באחרונה. לטעמי, נסיעות תכופות לקברו מיותרות. לשיפוטכם, אלעד:)

qui saura

New member
אלעד

אלעד קודם כל מה שלומך?לא היתי פה כמה ימים קצת דאגתי:)מקווה שהכל בסדר. שבת שלום ומאושרת:)

mikebrant78

New member
היי דודיק, מה שלומך?../images/Emo13.gif

ראשית, תודה על הדאגה, אני עובד באופן אינטנסיבי מאוד. שתהיה לך שבת שלום! אלעד:)

qui saura

New member
תודה

תודה א לעד גם לך ולכל הנוכחים/ות פה:)לא אנקוב בשמות כדי לא להחסיר שם כי כולכם/ן חשובים/ות:)

למעלה