יום נעים לכולם..

יום נעים לכולם..

נכון, לא ממש מבקרת הרבה אבל תמיד עוקבת ומתעדכנת. ודווקא יש לי הרבה מה להגיד אבל לפעמים מרגישים מין צורך כזה לשתוק.. ואולי יש דברים שעדיף שלא ייאמרו. אז מאחלת לכולם יום טוב, יום מלא אושר ואהבה חייכו לעולם, הוא בטוח יחייך בחזרה.. זה מדבק! מילה שלי! רקדנית הרוח

רקדניתתתתתתתתתתתתתת

ואווווו כמה שמחה לראותך כאן!!! עדיף להגיד הכל!!! גם את הדברים הקשים...זה רק משחרר... שולחת לך חיוך ענקייייי והמון אושר וגם....

../images/Emo20.gif תודה

ולא מסכימה איתך. דברים קשים לפעמים גורמים לויכוחים ולפעמים במקום לבנות (ביקורת בונה) רק הורסים. דברים קשים צריך לדעת למי אומרים, מתי אומרים ואם בכלל יש טעם לאמר. חוץ מזה, אני גם נורא חולה וכשחולה- אז אולי קצת יותר שקטה. זהו שיהיה יום נהדר רקדנית
("חמה" מתמיד..= יש לי חום יא...)

רקדניתתתתת

חולה???? מה פתאום?! קיבלת רשות???? מהר להבריא!!!!!!! שולחת לך מרק כוכבים וזר פרחים רק טוב!!!! ואני בעד להגיד הכל!!! לפעמים רק צריך לדעת איך להגיד זה הכל!! שאי ברכה ורפואה שלמה!!!

Mאיה

New member
אכן...

גם אני חושבת שדברים קשים לעיתים גורמים לויכוחים, ועל כן לא תמיד ניתן לאמר אותם. לעיתים מוטב לשתוק, גם אם את "נראית" ללא עמוד שידרה. אם זוהי ביקורת בונה...והיא תמיד יעילה, שומרים אותה לחברים טובים בלבד... הרי רק הם יבינו את כוונתך ואת רצונך הטוב והחיובי. ואת גם יודעת הכי טוב איך לסגנן את המילים לחברים טובים, בצורה שתשמע כביקורת בונה עם כוונה טובה- בדיוק כשם שרצית שיובן. החלמה מהירה, רקדניתוש. Mאיה.

למעלה