יום נישואים
היי לכולכן, היום אנחנו חוגגים יום נישואים, למרות שלא זו הסיבה לשלמה אני נעזרת בכן. הייתה לי שיחה מאד מוזרה עם אחי . שנים שהקשר בינינו הוא על אש נמוכה מאד , לא ריב , לא נתק , אבל יש שנים שאנו נפגשים פעמיים בשנה . הוא נשוי ואב ואני נשואה ואם. הפעם , כמו בפעמים קודמות , אמרתי לו שאני רוצה שנפגש יותר הפעם הוא אמר שגם הוא מאד היה רוצה להפגש יותר, אבל.... המשפט הזה (גם אני רוצה שניפגש יותר)שב שב על עצמו כמה פעמים בשיחה , אבל המצב לא השתנה. הצעתי שנפגש פעם בחודש , הוא טוען שבעולם אוטופי זה אולי יצליח אבל לא מתאים למציאות . הקושי שלי בכל המצב הזה נובע מעצם הידיעה שהוא באמת אוהב אבל מסיבותיו ,בעיקר עקב עבודה מאומצת ומעבר דירה , זה לא נמצא במקום ראלי ברשימת ההתחייביות שלו. יש לי עוד אחות , איתה אני בקשר טוב , נפגשות מדברות , לעיתים יותר לעומק לעיתים פחות , אבל יש קשר דיי זורם לצערי זה לא המצב עם אחי . הדבר היחיד ששמחתי בו בשיחה היה אופן השיחה מבחינתי שהיה גלוי מאד וישיר , לפחות בזה אני יכולה לדעת שאני עם עצמי הייתי כנה וברורה.השיחה הסתיימה ואני נותרתי עם כאב לב גדול . הרצון שלי לראות את המשפחה שלי לא מתממש . אני חייבת לספר שעם המשפחה של בעלי יש לנו קשר מאד חם , ואותם אני רואה לפחות פעם בשבועיים.