יום נישואים 30

סליידר

New member
יום נישואים 30

היי! מחר להורים שלי יש יום נישואים 30. אנחנו ביחסים ממש טובים והכל. עכשיו רציתי להכין משהו ואני מתלבט בין ברכה שאני ישים בתיבת דואר בתוך מכתב, או להכין להם "תעודת צל´ש" על זה שהם הצליחו לסבול אחד את השני 30שנה
. אני פוחד שהתעודת צל"ש לא יפה כזה למרות שהם חברמנים ומקבלים את הכל טוב, אבל אני פוחד שזה יצא לא טוב. מה עדיף? תעודה או ברכה? תודה! ואם יש לכם רעיונות טובים להוסיף, תודה! ביי,

*neta*

New member
תעודה יכול להיות משעשע

אבל כפי שרשמת הכל תלוי בחוש ההומור שלהם, ולדעתי 30 שנות נישואין זה לא צחוק, אז אני מעדיפה ברכה. אם אתה יודע לעבוד עם תוכנות גרפיות אני בטוחה שתצליח לארגן משהו יפה, וגם אם לא אפשר לחפש תמונות באינטרנט מתאימות לאירוע. לפני שלוש שנים כשסבתא וסבא חגגו 51 שנות נישואין והיו בחו"ל באותו היום, הכנו ברכה ענקית, עם תמונות מיום החתונה שלהם ותמונות עכשיויות, ושיחדנו את המדריכה שתתן להם ביום. כשהם חזרו ארצה, הוספנו להם עוד כמה תמונות ומיסגרנו.

30?! כל הכבוד להם! ../images/Emo16.gif

באמת מגיע צל"ש
. אם הם מקבלים הכל טוב, אני חושב שתעודת צל"ש תהיה הכי נחמדה. מצד שני, אפשר להוסיף לתעודה גם ברכה קטנה..
ניר

סליידר

New member
אולי ברכה משולבת בתעודה יצא טוב

קודם כל תודה לשניכם על התגובות. בעקבות מה שכתבתם חשבתי אולי אני יכין תעודה כזאת, אבל בפנים יהיה כתוב בין השאר "בנוסף, יש להוקיר את תרומתכם האדירה ל3 ילדיכם וטיפולכם המסור..." ועוד כאלה בסיגנון. ואז יצא נחמד. מתאים?

*neta*

New member
יפה מאוד מאוד ../images/Emo13.gif ../images/Emo70.gif

(למה שאני אהיה זאת שתהרוס את רצף הכותרות?) אהבתי שגיוונת בין ההומור והחלק היותר ה"רציני".. מתכננים להביא להם עוד משהו בנוסף לזה?

למעלה