יום נחמד בבית ספר...

יום נחמד בבית ספר...

אז היום שלי התחיל בכמעט איחור לשיעור כלכלה (אסור לסמוך על אגד) ואז למבחן בכלכלה... שמח וטוב לי על הלב (ממש...) ישבתי בכיסא ליד המורה והתחלתי לזרוק את התשובות באוויר (הכתב שלי לא מובן אז אני עושה בע``פ) היו 6 שאלות, והיה צריך לבחור 4...אני בחרתי את כל ה6 וקיבלתי ציון סופי של 150 :) לצערי אין כזה ציון אז צימצמו לי ל100 :-( שזה עדיין הציון הכי גבוה בכיתה (אחרי היה 85...) אחח...טוב לדעת את כל החומר בלי ללמוד אותו (או: טוב שאבא כלכלן) ואז שיעור חיבור...לא משהו מעניין..בלה בלה בלה יש לי מבחן יום שלישי הבא. ואז שיעור מתמטיקה, אני חושב שזה היה השיעור הכי מוזר שהיה לי ב3 שנים האחרונות... המורה חילקה מבחנים ואני קיבלתי 95 ושוב מכל הכיתה המעורבת ירושלמית הזא (תלמידים מ3 כיתות) אני קיבלתי את הציון הכי גבוה... השיעור מתחיל בחומר חדש שקלטתי אותו ישר ואז הקטע המוזר התחיל... 2 פרחות וערס התחילו לזיין את המוח...אחת מהן הפסיקה ואז נשארו רק הערס והפרחה (שהם במקרה גם מהכיתה שלי) שהתחצפו למורה (שלימדה חומר חדש) פתאום בלי שום אזהרה המורה לוקחת את הדברים ויוצאת מהכיתה בוכה... מכיתה ח` שזרקו למורה תפוח על הראש לא ראיתי כזה דבר מוזר (גם בכיתה ז` היה כזה מקרה) המורה הלכה למנהלת ומחר לפרחה ולערס יש פגישה אצל וועדת משמעת. אחחח איזה יום טוב :)

גם אנחנו פעם גרמנו למחנכת שלנו לבכות

בכיתה ח` חילקו סטיקרים שמאלניים לתלמידים בבית הספר, וכל השמאלנים למיניהם (יש הרבה) הדביקו על הלוקרים שלהם. בעקרון אסור לעשות כאלו דברים בבית הספר, וןהמחנכת דרשה להוריד אותם, ואף אחד לא הסכים וכולם רבו איתה... עד שהיא התחילה לבכות, מצד שני, מורה שמלמדת שנה שניה, והיא עד היום לא מתמודדת עם תלמידים... גם בכיתה ו` המחנכת שלנו בכתה כי הברזנו לה כל הכיתה משיעור...

goldy

New member
המורה שלנו לטימטומטיקה מלפני שנתיים

עזב את העיר! באמת! פעם שהוא היה עובר במסדרון ראיתי אותו בדיכאון. שנה שעברה (י``א) ראיתי אותו עובר במסדרון עם חיוך כאילו זכה בלוטו. מקרה נוסף הוא שפעם אחת התלמידות בכיתה זרקה למורה לאנגלית מסטיק על הראש. הוא כמובן עשה המון רעש מזה (וזה בעדינות) אבל עד היום לא תפסו אותה.

AshkA_

New member
שיעורי תנך זל

שוב, אני מגיעה לכאן כשכבר כולם הגיבו העברו הלאה, אבל לא חשוב. הסיפור שלי הוא די עצוב למען האמת, כי המורה הנידונה באמת אישה נחמדה, פשוט בחרה לה במקצוע תמוה. בכיתה י, כיתה חדשה, בי``ס חדש, מורה חדשה לתנך. היא הייתה דתיה, מאלה הנחמדים יותר, שבאמת לקחה על עצמה עבודת קודש להחדיר לילדים חילוניים קצת מספר הספרים, ויראת קודש. נו טוב. היא תמיד כתה ``אלוהים`` כ-``אלוקים``. שאלנו אותה למה, וענתה לנו, שפשוט אסור למחוק את שם האלוהים מן הלוח, לכן מעוותים קצת את שמו מפאת כבודו. כמובן, שבתחילת שיעור הבא על כל הלוח התנוססה המילה א ל ו ה י ם, בגופן 500... היא נורא נפגעה והתחילה ממש ממש לבכות. לא היה לנו שיעור תנך חודש שלם, עד שהיא הסכימה להכנס אלינו שוב. בנוסף, היא הייתה בחודש השישי, (ילד תשיעי), אז בכלל כמעט לא למדנו תנך. קצת סירבל לנו את כיתה יא, אבל בעזרת ד``ר חגי ישראל המופלא, יהיה מי שיהיה, הוצאתי 90. שנה לאחר מכן, שמעתי שהשכבה מתחתינו מחזרו את העניין וגם עשו לה את אותו תרגיל, אבל אז מישהו קם והאריך את ה-``ה`` ל-``ק``, והיא יכלה למחוק ולהמשיך את השיעור. יום טוב

luka

New member
נכון, יש גבול.

עצוב ממש עצוב... הכי גרוע שעשינו למורה איי פעם זה לכתוב על אחד השולחנות: ``בלה זונה``, והיא ראתה את זה (בלה זו היא). נפגעה.. חפיף.

goldy

New member
אני מקווה שהאף שלך התרגל למכות מהמשקוף

יא סנוב

Panther

New member
אנחנו גרמנו פעם למורה לבכות ..

אני לא זוכר כבר איך זה קרה.. נראה לי שפשוט אף אחד לא הקשיב לה ודיבר. זאת הייתה המחנכת, שרק דיברו איתה (יותר נכון צעקו) כמה שהאאשימו אותה שהיא תמיד נגדם או משהו כזה.... ואז היא יצאה לשתי דקות מהכיתה, חזרה וראו שהיא בכתה... מסכנים מורים, אבל אשמתם הם בחרו את המקצוע (או שהם היו כ``כ מטומטמים שלא הייתה להם ברירה)

themeandi83

New member
להודעה הזו אין שום קשר לגרביים

יש איזה כיף סיפורים על איך גרמנו למורים לבכות: טיול שנתי למדבר יהודה ,ובאמצע הלילה המורה נכנסת ותופסת 32 ילדים באותו אוהל עם סיגריות וטקילות, חצי שיכורים שרים מאושר... ואז הם ההחליטו להגיד לה בדיוק מה הם חושבים עלייה... אחררי שהיא נרגעה קצת היא איימה על כולם שאם היא תופסת עוד אחד שמעשן היא זורקת אותו מהטיול

luka

New member
אז...

פרחות וערסים עושים לך את היום, אה? סיפור, כולם התחילו עם סיפורים אז נו טוב גם אני אתרום, אבל שונה, פעם גרמנו (מישהו גרם), למורה שלנו להיקרע מצחוק בשעור, מרוב צחוק כבר ירדו לה דמעוץ (בכתה..., סתם), אבל כן, ירדו לה דמעות, עכשיו אתם שואלים את עצמכם (או שלא) מה כל כך גרם לה לצחוק אז זה כבר סיפור בפני עצמו: יש לנו ילד בכיתה שעושה מן תנועות כאלה עם הידיים, הילד ראה יותר מדיי מדע בדיוני, לדעתי, וזה ממש מוגזם, הוא לא שולט על זה, והוא גם עושה קולט קקשש קקששש קקש קקששש, לפעמים גם מזמר, ולא בשביל להצחיקאו להיות ליצן הכיתה הילד פשוט לא שולט על עצמו, והתנועות עם הידיים אפשר לעשות מזה סרט, כאנחנו אומרים לו (``אומרים``, יותר נכון צועקים) להפסיק, יש לו את התגובה הזו: ``אני?, אני עשיתי משהו?, מ אתם רוצים ממני...?`` או : ``יא רעים תנו לי להנות.., אני אוכל אותך!``, משהו כזה. בקיצור תופעה מוזרה ביותר, שאלו אותו לפני כמה שנים מה הוא עושה הוא אמר שהוא מתקשר עם חזרים, נו טוב כל אחד והמגרעות שלו. אז בקיצור המורה שלנו ראתה את זה בתחילת השנה וכל כך נבהלה, היא בהתה בו איזה רבע שעור ה-מ-ו-מ-ה (כמובן שהוא היה עסוק ולא שם לב), ואז התחליה לצחוק ולצחוק (והחיזר עדיין לא שם לב) והיא לא יכלה להמשיך ללמד, כי המשיך לזמר ולעשות קולות אז היא שלחה אותו להביא לה גירים (``תביא אפילו שתיים``), ושאלה אותנו:``זה קורה רק בשעורים שלי?`` ונקרעה מצחוק. זהו, תופעה אני אומרת, תעלומה. יערה.

למעלה