קורט קוביין
New member
יום נחמד בבית ספר...
אז היום שלי התחיל בכמעט איחור לשיעור כלכלה (אסור לסמוך על אגד) ואז למבחן בכלכלה... שמח וטוב לי על הלב (ממש...) ישבתי בכיסא ליד המורה והתחלתי לזרוק את התשובות באוויר (הכתב שלי לא מובן אז אני עושה בע``פ) היו 6 שאלות, והיה צריך לבחור 4...אני בחרתי את כל ה6 וקיבלתי ציון סופי של 150
לצערי אין כזה ציון אז צימצמו לי ל100
שזה עדיין הציון הכי גבוה בכיתה (אחרי היה 85...) אחח...טוב לדעת את כל החומר בלי ללמוד אותו (או: טוב שאבא כלכלן) ואז שיעור חיבור...לא משהו מעניין..בלה בלה בלה יש לי מבחן יום שלישי הבא. ואז שיעור מתמטיקה, אני חושב שזה היה השיעור הכי מוזר שהיה לי ב3 שנים האחרונות... המורה חילקה מבחנים ואני קיבלתי 95 ושוב מכל הכיתה המעורבת ירושלמית הזא (תלמידים מ3 כיתות) אני קיבלתי את הציון הכי גבוה... השיעור מתחיל בחומר חדש שקלטתי אותו ישר ואז הקטע המוזר התחיל... 2 פרחות וערס התחילו לזיין את המוח...אחת מהן הפסיקה ואז נשארו רק הערס והפרחה (שהם במקרה גם מהכיתה שלי) שהתחצפו למורה (שלימדה חומר חדש) פתאום בלי שום אזהרה המורה לוקחת את הדברים ויוצאת מהכיתה בוכה... מכיתה ח` שזרקו למורה תפוח על הראש לא ראיתי כזה דבר מוזר (גם בכיתה ז` היה כזה מקרה) המורה הלכה למנהלת ומחר לפרחה ולערס יש פגישה אצל וועדת משמעת. אחחח איזה יום טוב 
אז היום שלי התחיל בכמעט איחור לשיעור כלכלה (אסור לסמוך על אגד) ואז למבחן בכלכלה... שמח וטוב לי על הלב (ממש...) ישבתי בכיסא ליד המורה והתחלתי לזרוק את התשובות באוויר (הכתב שלי לא מובן אז אני עושה בע``פ) היו 6 שאלות, והיה צריך לבחור 4...אני בחרתי את כל ה6 וקיבלתי ציון סופי של 150