יום משפחה שמח!!!

Girgurim

New member
יום משפחה שמח!!!

כשהייתי קטנה הכל היה ברור, היה יום הולדת, היה חג העצמאות, היו החגים היהודים והיה יום האם. אמא, שאז לכאורה היה ברור בדיוק מה תפקידה במשפחה, זכתה לשירים שנכתבו במיוחד עליה, בגן הכנו לה מתנה פנקס למקרר בצורת קומקום, וכולם הסבירו לנו עד כמה אנו חייבים לה תודה על כל מה שהיא עושה בשבילינו, אמא יקרה לי, יקרה. יום אחד שמעתי שכבר אין יום האם. יש יום המשפחה. לא ממש הבנתי. הרי אמא גם עבדה בחוץוגם עבדה הכי קשה בבית, ובכלל, אמא זו אמא, ושנים חונכנו שאין כמו אמא, וחוץ משניים שלושה שירים על אבא, כל שאר השירים היו על אימהות. אז אם ביטלו את יום האם, מתי בדיוק נגיד לאמא תודה? בינתיים, מאז הוחלף יום האם ביום המשפחה, התחלפה לה בכלל המשפחה. זו כבר לא רק המשפחהשלימדו אותנו בגן עם דמויות מקרטון צבעוני, של אבא, אמא, ילד וילדה, ולפעמים גם סבא וסבתא. פתאום יש משפחות בכל מיני צורות: ילדים שיש להם רק אמא, או רק אבא, או שתי אמהות, או שני אבות,או רק סבא וסבתא, או שני זוגות הורים, ויש כאלו שהם רק אחים, ויש כאלו שהאמהות והאבות גרים איתם ביחד, ויש כאלו שההורים גרים בבתים נפרדים, או במדינות שונות.יש משפחות עם הרבה מאוד ילדים, ויש עם ילד אחד,ויש בלי ילדים,ויש משפחות, כמו המשפחה שלי, שצרפו אליהן בני משפחה אהובים, שלא מגלחים ת'שפם ונובחים או מייללים. יום משפחה שמח מאיתנו, המשפחה המורחבת של גירגורים!

טילי2

New member
שלום גב' גירגורים, ברוכה הבאה|á&eacute

שלנו. ספרי לנו על המשפחה שלך בבקשה.

טילי2

New member
הלך לי המחשב. הנזק בין תיקון לבין

מחשב חדש. עוד שעה אדע.

ה דרומי

New member
ברכת המחשב שהיה

שזה המסך לא יהיה מלוכלך שזה המאיץ לעולם לא יפליץ שכל תוכנה תעבוד כמו מכונה וששום חומרה לא תעשה משהו רע שכל המשחקים לא יגרמו נזקים שכרטיס המסך יהיה תמיד מוצלח ושכרטיס הקול יצליח בכול שמעבד התמלילים לא יתבלבל במילים שזה המעבד את כוחו לא יאבד שתוכנות הכיווץ לא יגרמו לפיצוץ ששום לינק לא יהרוס את הדיסק ושזה הדיסקט לעולם לא יתמוטט

טילי2

New member
לא תאמינו וזה קרה לי כבר פעמים

המחשב עלה אך לא היה אור במסך הבאתי אותו למתקן מחשבים ואצלו הכל עבד. לאלוהי המחשבים פיתרון.

למעלה