יום משחקי פנטזיה

הליגה

New member
יום משחקי פנטזיה

אני אוהבת משחקים מבוססי פנטזיה ולא מכירה את כולם (אפילו לא את רובם). אז אולי נארגן איזו שבת או מוצ"ש לאיזה משחק פנטזיה ארוך כזה? איזה יש לכם? איזה אתם הכי אוהבים? והעיקר - איפה נפגשים ומתי?

sandman2017

New member
יש לך עוד מקום בבית?

איפה אתה מאחסן את כל זה?

הליגה

New member
תודה רבה

אבל לעבור על חמש מאות ומשהו משחקים??? הייתי שמחה לכמה המלצות ממך כי אני לא יודעת גם איזה משחקים בז'אנר הזה. איפה את גרה?

הליגה

New member
סליחה

התלבלבתי וגם שכחתי שבעצם החלפנו מסרים....בושה תודה על הקישור! בכל מקרה, לא נראה שיש קונים להצעה שלי...חבל

john woo

New member
כמה משחקים שעולים לי בראש

DESCENT- שיתופי באופן חלקי. עלול לקחת מספר שעות DEFENDERS OF THE REALM- מכניקה משחק דומה לזאת שבמשחק PANDEMIC. שיתופי מלא סדרת המשחקים החדשה יחסית של WIZARDS OF THE COAST בעולם של D&D. שיתופי מלא MANSION OF MADNESS- לא יודע אם בדיוק קולע למה שהתכוונת, אבל מדובר גם במשחק הרפתקאות.

הליגה

New member
תודה

בגלל שהמשחקים האלה מאוד ארוכים אני רוצה לארגן איזה יום משחקים ולא ערב משחקים... את descent שיחקתי פעם לפני כמה שנים....את השאר אני לא מכירה. האם יש לך מי מהם? האם תרצה להשתתף?

john woo

New member
יש לי

את כולם, חוץ מ- mansion of madness. הייתי בכיף מנסה אותו. אגב, איך dungeoneer?

הליגה

New member
שיחקתי

אותו רק פעם אחת ולא בטוחה ששיחקנו ממש לפי הכללים אבל כרגע לא זוכרת מה היו המחלוקות. אני צריכה עוד לקרוא ב - BGG. חוץ מזה, משחק נחמד, נהנתי. יצא לך לשחק את שלך? ספר לי על זה...

john woo

New member
lotr: tcg

נהנינו ממנו מאוד. את החוקים קראתי לפני התחלת המשחק וגם צפיתי במשחק שלם דרך הקישור ש-sonde המליץ עליו. משחק ראשון שיחקתי את התרחיש הראשון לבד, והפסדתי. משחק שני כלל את אשתי וחבר. שוב שיחקנו את התרחיש הראשון וכמובן שניצחנו. משחק שלישי שיחקתי עם חבר את התרחיש השני. מקריאה ב-BGG, הבנתי שהתריחיש הזה שבר הרבה אנשים. היו לי חששות שהתרחיש יהיה קשה מידי וישבור גם אותנו. בנוסף, חשבתי ששילוב חפיסות יבלבל אותנו. להפתעתי, זה היה החלק הכיפי. בסוף ניצחנו לאחר שנגבו חייהם של כמה גיבורים :) המשחק היה מותח ומהנה. לסיכום, המשחק נחל הצלחה גדולה אצלנו. שמתי לב שמה שמעניין במשחק הזה (למי שמתחבר אליו) זה שהוא גורם לך להתעסק בו גם כשאתה לא משחק בו. איזה שילובים של גיבורים כדאי לי לשלב פעם הבאה? אילו קלפים לכלול בחפיסה? וכו'. בקשר ל-DUNGEONEER: אם יש לך שאלות, את יכולה לפנות אליי. לקח לי לא מעט זמן להבין את החוקים (כיוון שהם מנוסחים בצורה זוועתית).

למעלה