"יום מעשים טובים"

נוRית

New member
"יום מעשים טובים"

היום הוא יום מעשים טובים.
מה אתם עושים?

אצלנו, נדרשנו להביא לכיתה ספרים ומשחקי קופסה במצב טוב, לתרומה.
אני מודה שלא היה לי קל למצוא משהו, כי בסה"כ אין אצלנו כמויות של משחקים, וכשיש משהו שכבר "קטן עליהן" אני מוציאה ומעבירה - לעתים לנזקקים (ההורים שלי קצת עוסקים בנושא) ולעתים לחברים עם ילדים קטנים.
גם בגדים, אגב, אני לא זורקת אלא מעבירה הלאה.
מודה שמספרים יותר קשה לי להפרד. גם מכאלה שכבר "קטנים עליהן", כי לספר יש משמעות בעיני, ולפעמים האחיינים מעיינים כשבאים לבקר, אני שומרת גם "לנכדים" (נדמה לי שכבר סיפרתי שאצל ההורים שלי יש ספר ששנת ההוצאה שלו, כלומר ההדפסה, היא שנת הלידה שלי!!). לא יכולה להפרד מספרים.

איך זה אצלכן? איך אתן מתיחסות לפרידה מרכוש? האם אתן מעבירות? תורמות? זורקות?

נוRית

New member
לא נכון

מחר הוא יום השוויון והיום הראשון של האביב באופן רשמי.
היום זה "יום המעשים הטובים"....

דש1דש

New member
דרך אגב -

לא משנה למי התואר - הבקרים, למרות שעוד קרירים מדהימים ביופים עכשיו (אמנם בלי עננים לבחון בשביל הציור, אבל שמיים כחולים ועמוקים ויפים!)
תענוג לטייל עם ג'ורג' בשלווה שלפני תחילת היום.....

דש1דש

New member
תורמת ונותנת המון

כל דבר שאין לי בו צורך עובר הלאה. יש כמה משפחות שניזונות מאיתנו :-D
וגם מקבלת המון - אנחנו מאוד אוהבות לקבל בגדים מאחרים - יש לזה "ריח" ו"תחושה" אם זה בא ממישהו שכיף איתו. וגם לו כיף לראות שבגד שאהב עדין בשימוש. כנ"ל משחקים ועוד.
אני אישית לא שומרת ל"נכדים" אבל דבש אספה לעצמה דברים ושמה בקופסא - לילדים שלה :-P:

מעניין שאצלנו באף בית ספר לא עשו עניין מהיום הזה....

אורora

New member
אני לא מהאספנים

מוסרת את כל הבגדים הקטנים.
ואת רוב הצעצועים, קלטות וכו.
ספרים גם אני לא מוסרת.

את רוב הדברים אני מוסרת לחברות ( קרובות יותר או פחות ) וכשיש ציוד שאין לי למי לתת ( אין חברות שצריכות) אני שמה מודעה בפורום 34 ומייד מוצאת למי לתת.
בגדול אני שמחה לתת ליחידניות אם אפשר.
אני גם מקבלת בגדים ( בעיקר לג'ינג'ון ) בעיקר מחברה אחת, אבל מעוד כמה מקורות וזה נחמד וחוסך הרבה כסף.
בניגוד לדשדש אנחנו מעדיפים חדש

דש1דש

New member
ממילא אצלנו אחרי לבישה אחת

זה נראה משומש ++.....
:-/
מתי הן ילמדו לשמור על בגדים?!

יולי 7

New member
אצלנו בגן

הילדים הכינו אתמול עוגות בריאות שיחולקו היום במתנ"ס לגימלאי השכונה. בציניות של היום, היום הזה מבורך ואני שמחה שלפחות אצל הילדים הוא מצויין בדרך כזו יפה

ופרידה מרכוש? את כל מה שיכול לפנות לי מקום אני מעבירה הלאה ומהר. לכל השאר שאיכשהו יש מקום - העצלנות עובדת ולוקח לי יותר זמן לפנות. בכל אופן גם אני אני מעבירה הלאה או תורמת ולגבי ספרים אני כמוך

אורora

New member
ולכבוד יום המעשים הטובים...

בכיתה הם מנקים את הכיתה....
לא ברור לי מה מעשה טוב כאן ולמי אבל שיהיה...

דש1דש

New member
למנקה?

שתהיה לה יותר עבודה בסוף היום....
זה לכבוד פסח. לא שמעת? הוא מתקרב......

דש1דש

New member
ואפרופו ניקיונות

תפוחית ביקשה שאלח מייל למורה שלה כדי שגם הם ינקו. התבאסה קשות שלהם אין כזה אירוע.... (אולי עוד יש. היום מערכת של שבוע הבא, נראה.)

אורora

New member
אפרופו פסח אני התבקשתי להוכיח

לילד שאליהו הנביא לא באמת קיים. איך אני יודעת שהוא לא עובר מבית לבית ושותה כוס יין.
והילדונת ( בציניות מתקדמת) ציינה שהוא היה שיכור אם היה שותה יין בכל בית :-):

ג e ש e ם

New member
אצלנו תמיד אפשר למצוא משהו

אתמול הן הצליחו בכל הבלגן של החדר משחקים לשלוף דברים.
לי אין בעיה להיפרד, לפעמים אני מפנטזת איזה פגיעת טיל בקומה למעלה שתשחרר אותנו מהכל...

נוRית

New member
הרסת אותי.....

למעלה