יום מסריח

יום מסריח

באמת שזה היה אמור להיות יום טוב, יוצאים מחוץ לעבודה, ליום "כיף" שכזה, אבל הכל הלך הפוך עולים לאוטובוס, אני שומר מקום לידי, אבל במקום להתיישב לידי הידידה הטובה ביותר הולכת לשבת עם חברים אחרים. אחרי כמה דקות מסמנת לי שאני לא בסדר...חכה חכה. מגיעים לשם...מתחלקים לקבוצות, כמה צפוי שדווקא עם אותו אחד ויחיד שאני לא מסתדר אצטרך להעביר את היום. מגיעה ארוחת צהריים, שוב אני שומר מקומות, הפעם דווקא מתיישבים לידי, אך לא עוברות שתי דקות והולכים, נוטשים לטובות אחרים. בפעילויות האחרות כבר לא יכולתי להשתתף, ישבתי לי בשקט בצד, בפינות המנוחה, חיכיתי שזה ייגמר, אותם אנשים שכבר חזרו לבקש עזרה השבוע בעבודה, אותם אנשים שכבר שוב עזרתי להם התעלמו ממני, אחרי הכל היום לא צריך להיעזר בי, אז מה הטעם אפילו להגיד שלום. הפעילות האחרונה ליום היתה שילוב של סיפור וסטנדאפ...הופעה של כשעה, שלא הצלחתי לצחוק בה אפילו לרגע. יום מסריח, שלקח אותי שבועיים אחורה, אני מרגיש כל כך רע, כל כך מאוכזב וכל כך לא שייך שוב.

../images/Emo24.gif היה בסדר על תוותר כל כך מהר לעצמך

יש ימים גם כאלה לא נורא זה לא סוף עולם.דיי תחזור לעצמך היה בסדר מאמי.

אוסה

New member
אני רוצה לשאול משהו מבלי לפגוע

האם כשאתה עם הידידה אתה שופך כל הזמן תיסכולים? אולי נמאס לה לשמוע את זה? אולי אתה משרה עליה אוירה לא נעימה? חשבת על זה? אני חושבת שהיית צריך ללכת לשבת באזור של כל החברים . תנסה להשתלב ולא להסגר .

ממש לא

התשובה היא לא, נכון, היא זאת שניסתה לעזור כשהייתי במצב רוח רע, נכון היא זאת שדיברתי איתה, נכון היא זאת ששואלת ומתעניינת, אבל היא גם זאת שאני מדבר איתה על דברים אחרים היא זאת שמעודכנת בחיפוש הדירה היא זאת שמעודכנת בחיפוש העבודה אני זה שעוזר לה בכל מה שהיא צריכה אני זה שעוזר עוד לפני שהיא מבקשת ובטח כשהיא מבקשת. אני זה שהיא פונה אליו מבלי לחשוש לרגע לקבל עצה / עזרה / כל דבר אחר שתחפוץ בו. אבל אני גם זה שיסלח לה הכי בקלות, אני גם זה שלא אגיד לה שום דבר שיפגע בה. מה לעשות זה אני. משרה אווירה לא נעימה, לא נעים להיות בין אנשים מבואסים או חסרי מצב רוח, אבל זה מה שמבדיל בין חברים למכרים. היום עמדו בפניה שני מקרים של בחירה, לא אני לא אמרתי אני או הם, אבל בשני מקרים היא בחרה בהם. לי זה כואב, בעיקר בגלל שאין סיכוי שאני הייתי נוהג כך. לשבת איתם? א. הם לא חברים שלי. ב. אפילו אם מאוד הייתי רוצה, בשבילי לא היה מקום.

litzuf

New member
יהיה בסדר... תחפש את האלה שכן אוהביפ להיות

בחברתך... אני בטוחה שיש אחד או שניים... עדיף שני חברים טובים מאשר חברים צבועים..

ע ו פ ר ה

New member
הדרך ארוכה ורבה

ולפעמים כדי להתקדם צריך לצעוד חצי צעד אחורה. בזמן אמת רואים רק את האחורה אבל בסך הכל יש התקדמות. רק אתמול היו שלושה דברים טובים שכתבת. אז היום כתבת קיטור אחד. מחר יש יום חדש. ומחר זה יום חמישי ויוצאים לחופש לאגירת כוחות. אני לא יודעת מדוע אבל אם תצליח להגיע לים ולשבת שם לבד, בלי אף אחד ולהתחבר לרעש הגלים ולהלמות הלב שלך, יש לי תחושה שזה יעשה לך טוב. מאחלת לך בהצלחה ומוסיפה
באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

למעלה