יום מלחמה

B o N u s

New member
יום מלחמה ../images/Emo104.gif

אני באמת חושב שחייבים שרשור לזה. 5 חיילים נהרגו, 2 חיילים נחטפו שכנראה גם נהרגו. יש כאלה שעכשיו נמצאים בתוך מקלטים. יש מלחמה בדרום ויש מלחמה בצפון. אין לדעת מה הולך לקרות... תנחומים למשפחות, נקווה לטוב

מ א מ י2

New member
צודק בהחלט. ../images/Emo219.gif

מה שהכי מפחיד אותי-לדעת שדודים שלי נמצאים בנהריה
. "אישה נהרגה ו-23 פצועים,אחד פצוע אנוש"
לזכר מי שמת.. נקווה באמת,לטוב
.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo7.gif אני מקווה שהכל

יהיה טוב ושננצח במלחמה את הערבים המפגרים האלו

red mosquito

New member
טוב זה ממש לא לעניין

הגזענות הזאת. מן הסתם שגם ערבים חפים מפשע נפגעים, ואם בא לך לקלל מישהו, אז אני מניחה שאתה יכול להאשים רק את ארגוני הטרור, ולא את כל הערבים, כי רובם אנשים טובים מאוד.

B o N u s

New member
סליחה? את לא חושבת שאת ממש חוצפנית?

מצטער על התון אבל גם את הגזמת לא מעט.. הערבים לא עשו לך כלום רק החיזבאללה. יש טובים ועכשיו הרבה ששונאים את החיזבאללה. תאמיני לי, שיש כאלה שקשה להם עם המצב. אז קודם כל אל תתפרצי כך סתם כי הם לא עשו לך דבר רק החמאס.

red mosquito

New member
סליחה זה ממש גועל נפש

מאיפה החוצפה? תיכנסי לפורום ערבים אני בטוחה שתמצאי שם המון אנשים נחמדים וטובים, אבל הגישה שלך זה פשוט גועל נפש, ואני לא מאמינה שיש אנשים עם דעות כאלה, ותסלחי לי אבל זאת בורות ! אני מקווה שימחקו את ההודעה שלך, כי היא אפילו לא שווה התייחסות, ואני לא אתפלא אם גם אלייך אנשים יתנהגו ככה אם זה היחס שאת מפגינה כלפי אנשים שהם בדיו כמוני וכמוך.

Jen74

New member
לידיעתכם, נהרג גם חייל ממוצא ערבי

יש בצה"ל חיילים דרוזים ובדואים. למיטב ידיעתי, הם גם כן ערבים.

תגובה לכולם..

אני מודעת לכך שישנם אנשים ערבים טובים, ואפילו יותר טובים ממני. ערבים=חמאס, ערבים קיצוניים ורעים.. אולי לא הבנתם אותי נכון. וממש תודה על ההתנפלות, זה ממש שיפר את הרגשתי בימים האלו. ומובן שלהרבה בטח יש תגובות כאלו, לאוו דווקא פה, בגלל הימים שישראל עובדת עכשיו. ומה אתם חושבים? שלא הצטערתי שהחייל/ים הדרוזים מתו? אני לא בנאדם?? אין לי רגשות?? וכמו שאמרתי, לערבים, התכוונתי אירגוני החמאס, הערבים הפנאטים. כי ערבים נחמדים ומה שאתם אמרתם, הם יותר ערבים ישראליים. אולי לא הבנתם אותי נכון. ואני עדיין חזקה בדעתי, מוות לערבים!! יש לי עד היום טראומה ממוות בגלל ערבים. אז אל תתנפלו, כי מה אני יגיד לכם? יו מייק מיי דיי!!

Jen74

New member
../images/Emo4.gif את לא יכולה לכתוב משפט כזה כאן

אפילו כשאת מסבירה עכשיו שהתכוונת לחמאס את שוב כותבת "מוות לערבים". את לא יכולה לכתוב דבר כזה בפורום שפתוח לכלל הגולשים בישראל וביניהם גם ערבים. אם התכוונת לחמאס תכתבי "מוות לחמאס" - אני מניחה שאף אחד לא יעיר לך על זה.

אז תבדוק/קי שוב כי כבר אין.

ואין לי כוח להתחיל להתווכח על זה. אגיד מה שליבי חפץ. ויש עוד מלא דברים שאני מצנזרת. אז תהיי/ה יפה ותשתוק/י.. סורי על התוקפנות, אבל רדו ממני.

red mosquito

New member
אף אחד לא ירד ממך כי את לא בבית

שלך את בפורום, והצנזורה בו כן ואני לא יודעת מי אמר לך שלא. אז תתחילי לסנן דברים לפני שאת כותבת אותם בלי לחשוב בכלל.

אני כן חושבת

ואם לא שמת לב, את מטרידה אותי.. לפי החוקים במדינה הזאת, והפורום, אסור לך להטריד ולהציק לי נכון?

למעלה