יום מטורף בעבודה...

Lto22

New member
יום מטורף בעבודה...

שלום לכולם! אני צריך את עצתכם בנוגע למשהו לא הכי טוב שעשיתי... קצת רקע: אני בן 24, סטודנט ונטול חברה. בסופ"שים מבלה בד"כ עם 3 ידידות ושני חברים שלי. אני עובד בשירות לקוחות, ואתמול במשמרת לילה ישבתי כהרגלי ליד מיכל, ידידתי הטובה (אחת מאלו שאני יוצא איתם). באיזשהו שלב היא יצאה להפסקה ואמרה לי לשבת במקום שלה כדי שהמחשב שלה לא ינעל או משהו כזה - אז ישבתי. אחרי שהיא נעלמה מהאופק, העיניים שלי התרוצצו מסביב, וקלטתי דף פוליו שמציץ מחוץ לקלסר שלה ועליו מופיע שמי. הקלסר הזה מכיל מסמכים שקשורים לעבודה לגבי טיפול בלקוחות וכו', אך יחד עם זאת מופיעה עליו אזהרה בגדול "לא להציץ!". כמובן שזה לא מנע ממני מלהציץ, כי בכל זאת ראיתי את שמי שם! כשהסתכלתי על הדף פשוט נדהמתי. זה היה מכתב שבו היא התכתבה עם ידידה נוספת ובו הן עשו דיון על כמה שאני בן אדם פרייאר, שקל לנצל אותו, תלוי בהן ובקיצור - דפוק! היה שם גם קטע מעניין בו הן עשו השוואה על מידת ההשקעה שלי בחברים אחרים לעומתן ושאני לא עושה בשבילן מספיק (כן, אז מה אם איזה 100 פעמים שילמתי עליכן בפאבים והייתי הנהג מונית שלכן בכל רגע שהייתן צריכות. אולי אני באמת פרייאר..) הקטע שזה די בא בהפתעה, בהתחשב בעובדה שהן תמיד נחמדות ומחייכות אלי. עכשיו אין לי מושג מה לעשות עם זה, כי מן הסתם זה משהו שלא הייתי אמור לקרוא, אבל מצד שני קצת קשה להשאר אדיש לכך. מה שאתמול רציתי לעשות זה פשוט לנתק איתן את הקשר, בלי לתת יותר מידי הסברים. (למי שתוהה אגב, כשמיכל חזרה מההפסקה אז השתדלתי להתנהג כרגיל, אמרתי לה שאני מת מעייפות ולכן אין לי כח לדבר). תודה לכל מי שהיה לו כח לקרוא את זה, ולכל מי שייעץ.

r a f a g a v

New member
הן רבות אך - עם חברים/ות כאלה לא

צריך אוייבים/ות... התרחק מהן וחפש לך חבְרָה אחרת... ואם תיוותר קצת לבד - זה עדיף על נחשות.. (נחש, בערבית = חָיֵה => חָיֵה תחת א-תיבֵן (תחת התבן) = אדם ערמומי...)...

maybesure

New member
לא הייתי אומרת לה

שמצאתי את המכתב וקראתי, אלא פשוט הייתי מפסיקה להיענות לבקשות להסעה ולשלם עליהן.. לאט לאט הן יבינו לבד. לחילופין: להתחיל לנצל אותה קצת.. לצאת איתה לקפה ולהגיד שנתקעת בלי כסף אם היא יכולה לשלם הפעם. אחרי 5 - 6 פעמים כאלו היא תבין את הפרינציפ. החברה שלך היא נשאית של מחלה שנקראת לשון הרע.

האגס 1

New member
תתחיל לחשוב טוב-טוב מי החברים שלך

בגדול אני מצטרף לקודמתי - אל תגלה לה על דבר המכתב, אבל שמור מרחק מעתה. אל תתייחס אליהן כאל החברות הכי קרובות (ואני לא חושב לרגע שזה פשוט לעשות תפנית כזאת אחרי שראית בהן מעין "עוגן" במשך כ"כ הרבה זמן). אל תפחד מלא-לשלם עליהן או לסרב לקחת אותן בטרמפים. הן חושבות שאתה תלוי בהן? תן להן להיות לוי בך, וזה יההי יותר קל ממה שאתה חושב: הרי הן בונות על זה שאתה תשלם עליהן (אז מי פה בדיוק תלוי במי?). אם תפסיק לעשות זאת, יש שתי אפשרויות: או שהן יפסיקו לקחת אותך כמובן מאיליו ויתחילו לשלם על עצמן או אפילו עליך לפעמים, או שהן ינתקו איתך את הקשר. במקרה כזה - לא הספדת חברות כל-כך טובות. הרי רצית לנתק איתן את הקשר - זו הדרך לעזור להן לעשות זאת. אם הן לא ינתקו את הקשר כתוצאה מה"מדיניות" החדשה שלך - תן להן להבין שאם הן רוצות קשר איתך, מעתה כללי המשחק יהיו אחרים. אל תבהיר זאת במילים מפורשות, פשוט תיצור נסיבות חדשות שיגרמו להן להבין את כללי המשחק החדשים.

Lto22

New member
תודה לכולם על העצות ../images/Emo140.gif

התחלתי ביישום תוכנית 'ההתנתקות' שלי היום בערב: אחרי שהן התקשרו אלי ואמרו שהן רוצות לצאת ושאני אבוא לאסוף אותן, אמרתי להן שאין לי כח לעשות סיבובים בין ת"א לנתניה כדי לאסוף אותן. לא יודע איך אבל זה התגלגל לכך שעכשיו הן יוצאות עם שני חברים שלי שהם מסיעים אותם, ואני נשארתי בבית. חפיף...

ורד 1970

New member
אתה יכול לספר לחברים שלך

אם הם באמת חברים טובים,כדי שלא ינצלו גם אותם ואני דווקא כן הייתי מספרת שקראתי,ושזה היה בלתי נימנע כי זה הציץ מחוץ לקלסר כפי שרשמת הן צריכות להתבייש ולא אתה,גם אם לא היית אמור לקרוא,זה לא היה אמור להיכתב כלל אם הן חברות

למעלה