יום מושלם H-(

האיש

New member
יום מושלם H-(

דמינו לעצמכם את יום כמו שאתם רוצים..... אצלי למשל יום טוב זה: אני רוצה לקום בבוקר באיזה 11 כזה עם החברה שלי באיזה בית מלון מפואר, לאכול משהו קל אתם יודעים, ללכת ביחד איתה לים, בערך לאיזה שעתיים, ולאכול ארוחת צהרים באיזה מסעדה יוקרתית אם החברה כמובן, אחרי הצהרים לנוח ולשבת ב-16:00 בבית קפה נחמד, לנוח קצת וללכת לראות איזה הצגה מצחיקה, או איזה הופעה מגניבה, ואחרי זה לשבת עם כמה חברים ולצחוק על העולם, אני לא אפרט מה אני אעשה ביותר מאוחר בלילה עם החברה שלי!!! זה יום מושלם אצלי ומה אצלכם?????:) שיהיה לכם רק ימים מושלמים

Mאיה

New member
באמת יום מושלם...

עובדים כל השנה קשה...וכותפים את הפירות בסוף... :cool:

Saint_Nookie

New member
יום מושלם:)

הנה היום המושלם שלי: לקום בשעה 11 בערך זה בסדר:) אבל לא לקום מיד, אלא להישאר במיטה קצת. לאכול ארוחת בוקר במיטה, לראות קצת טלוויזיה. אחר-כך לצאת לטייל קצת, שמש, נעים. לקנות גלידה- אבל איזה טעם מדליק מיוחד, לא משהו בנאלי. וככה פשוט להעביר את היום בלי דאגות ולחץ ובעיות:) וכמובן, בלי לפרט את הלילה:) חלומות פז לכולם:)

גיל.

New member
וזה היום המושלם שלי...

לקום ממש אבל ממש מאוחר... צהריים מאוחרות ככה, להשאר במיטה עד ארבע ככה עם הטלוויזיה, ללכת לאכול משהו ממש ממש משמין ולא בריא, לשבת עם איזה ספר טוב במיטה כמה שבא לי, לקרוא חוברות קומיקס (כן, גם בגילי הקשיש אני עדיין מת על קומיקס... הסוף שם תמיד טוב וזה כיף... :) ) ואז ללכת לאישה שאני אוהב, להיות איתה עד הבוקר ולהתעורר מחובקים... זה בשבילי יום מושלם...

ashlaya

New member
היום המושלם

היום המושלם שלי...... הוא בטח יהיה שבוע הבא בן זוגי יחזור מהמילואים באותו היום בטח עד שהוא יגיע יהיה לילה ו...על החלק הזה נדלג;-) ואז יגיע הבוקר ואנחנו דווקא נקום מאוד מאוד מוקדם נלך לצפות בזריחה ממצדה..... עוד ועוד אבל חייבת לצאת......

למעלה