יום מושלם ב-FA CUP

רז 1978

New member
הייתה קבוצה מליגה רביעית ששיחקה פעם בגמר

הגביע הצרפתי

לא זוכר את שמה ולמי היא הפסידה. אני חושב שזה קרה בשנת 2000

ובשנות ה 90 הייתה קבוצה ששיחקה בתחתית הליגה השלישית (נים) שהגיעה לגמר והפסידה בגמר

ifa1111

New member
זה מזכיר לי את

מחזור הגביע הזה העלה בי זכרונות של ה-FA cup משנת 2000.
ברבע הגמר באותה עונה רק 4 מהקבוצות הגיעו מהפמייר ליג, אף אחת מהן קבוצת צמרת בעותה העת (צ'לסי הייתה הבכירה ביותר סיימה חמישית).
ארסנל, לידס וליברפול (מקומות 2-4) הדחו כולן כבר בסיבוב הרביעי. שם שכל חובב כדורגל אנגלי החל להכיר בעונה הזו וזוכר גם מהשנים הבאות כקבוצת גביע טיפוסית הוא של טרנמר רוברס הקטנה שהגיעה עד רבע הגמר בשנת 2000, וזכתה להצלחות נוספות בגביע זה ובגביע הליגה בשנים העוקבות.
&nbsp
* מנצ'סטר יונייטד לא השתתפה בעונה זו כלל ב-FA cup משום נסיעתה לאליפות העולם לקבוצות שנערכה בברזיל. באותה עונה שיחקה הקבוצה גם בגמר גביע טויוטה נגד מחזיקת הליברטדורס וניצחה וגם באליפות העולם לברזיל שם לא העפילה למשחק הגמר.

רז 1978

New member
לא מבין למה יונייטד הייתה צריכה לפרוש

מהגביע האנגלי באותה עונה

אני זוכר שיונייטד חשבה תחילה לוותר על אליפות העולם לקבוצות בגלל הגביע אנגלי וההתאחדות האנגלית לחצה עליה לנסוע לאליפות העולם ולוותר על השתתפותה בגביע האנגלי באותה עונה כי אם היא הייתה מוותרת היו שולחים את באיירן במקום מנצסטר יונייטד ובקיץ 2000 פיפ"א הייתה עתידה לבחור אז את מארחת מונדיאל 2006 כאשר אנגליה וגרמניה התמודדו עם ברזיל, מרוקו ודרא"פ על האירוח וההתאחדות האנגלית חששה שפרישה של יונייטד מאליפות העולם לקבוצות יפגע לה בסיכוי לזכות באירוח בו היא בסוף לא זכתה

לא מבין מה הייתה בעייה לתת לה לשחק בגביע האנגלי במועד אחר או לתת לה לעבור שלב אוטומטית בגביע האנגלי. היא ייצגה הרי את אנגליה באליפות העולם לקבוצות

ifa1111

New member
אני לא בדיוק זוכר

לי אישית יותר זכור כל הסיפור סביב אליפות העולם לקבוצות של אותם ימים מאשר מי רבה עם מי על אירוח המונדיאל... לא חושב שהייתה בעיה אמתית לדחות ליונייטד את משחק הגביע שלה זה פשוט היה פחות מקובל אז מהיום. היום בשביל הזכויות שידור כל משחק משודר ביום אחר בשעה אחרת ואז למיטב זכרוני הכל היה הרבה יותר מרוכז. שקבוצה תשחק בזמן שונה מכולם היה נראה כמו איזה אבסורד.

GentlePunter

New member
השחזור של ארסנל

26.01.2013 סיבוב 1/16 של הגביע: ברייטון 2 ארסנל 3 (שער נצחון של וולקוט דקה 84)
25.01.2015 סיבוב 1/16 של הגביע: ברייטון 2 ארסנל 3 (שער ראשון של וולקוט דקה 2, welcome back גם למסעוד אוזיל שכבש את השני)

העיקר שלא הצטרפנו לרשימה השחורה של הסיבוב הזה

למעלה