יום מוזר...

arTT916

New member
יום מוזר...

היי קמתי היום בבוקר הלכתי לעבודה.אני עובדת עם קופות.אז הקופה הראשונה שהתיישבתי עליה המסך שלה קפא והיא הפסיקה לעבוד.בקיצור עברתי לקופה אחרת ואז הסקנר של המחירים לא עבד פתאום אבל חזר לעבוד אחריי כמה דקות אחריי שכיביתי אותה.ובמשך היום פתאום המגירה התחילה לצפצף (זה קורה לה שהיא לא נסגרת) אבל הפעם היא היתה סגורה אבל המשיכה לצפצף.הייתי צריכה מפתח בשביל לפתוח אותה כדיי שהציפצוף יעצר.אחריי שסיימתי לעבוד בזמן שאני קונה כמה דברים הרגשתי איזשהו זרם חשמלי או מין משהו רוטט מתוך התיק צד שלי.חשבתי שיש לי טלפון ואפילו בדקתי ולא היתה שום שיחה(בד"כ שיש שיחה שלא נענתה זה רשום)או שהרגשתי את זה מהיד/זרוע הימנית שלי לא זוכרת חלק עליון או תחתון נדמה לי באמצע. בקיצור השאלה שלי האם יש לי כוחות מסוימים שאני לא מודעת אליהם.גם הרבה פעמים אני חולמת חלומות שמתגשמים. אשמח לתגובות.

IBP1

New member
אין לך כוחות.

הזרם שחשת הוא זרם סטטי תבדקי מה לבשת. קופות לא בסדר במרכולים כל הזמן יש.בקשר לחלומותייך תחפשי בגוגל ואו בויקיפדיה על נושא חלומות נבואיים ודה ז'ה וו

חלומות שמתגשמים יכולים להכיל

מספר דברים בהיבטים שונים. בהחלט יתכן כי ראייתך העל חושית מפותחת. ממליצה לך לקרוא את הספר"גם לך יש תפיסה על חושית"\פיט סנדרס כספר ראשוני.

שלום רב

אולי יש לך כוחות ואולי לא.... לא ניתן מהמקרה הספציפי הזה לדעת. מרבית הסיכויים שלאדם שיש כוחות יש גם היכולת לדעת האם יש לו כוחות אך זו לא אינדיקציה מדוייקת. קופות רושמות הן לא מדע מדוייק ויכול להיות שמדי פעם אחת או שתיים או יותר חדלות מעבודה. הסיפור שלך לא ממש ברור ולא ממש ברור מה ניתן להסיק ממנו... אך!!! חשוב לדעת פרט מסויים !!! כל מה שקורה לנו לא קורה סתם!!! עובדה היא שהקופות חדלו מלעבוד, עובדה היא שחשת רטט מסויים מכיוון התיק! שתי אלו הן עובדות אשר אינן מתרחשות תדיר ולכן יש להתייחס אליהן בכובד ראש, ושלאול - מה סימנים אלו באים להודיע לי. האל שולח לנו סימנים רבים ותשובות לשאלות שנשאלו או אף נזרקו לחלל האוויר. אין אני יכול לתת את התשובה מהם הסימנים שקיבלת אלא רק מקבל הסימן יכול להבינן. תגובתי זו על סימנים נדונה יותר מאחת בכובד ראש בפורום זה, אולי עדיין באחד הדפים הקודמים הן מופיעות. מקווה שיכולתי לסייע, אם יעלו שאלות נוספות זה המקום לשאלן... רצוי לתת יותר פרטים על המקרה וכן על מה שקדם לו... סוף שבוע טוב

יש לי חדשות בשבילכם

לכולם יש "כוחות". השאלה היא כמה אנו מפעילים אותם. יש כאלה שכמעט ולא, ואילו אחרים מפעילים אותם כל הזמן. יש לגוף שדה אלקטרומגנטי משלו והוא בא ביחסי גומלין עם שדות אלקטרומגנטים שמסביב. לכן יש למכשירים חשמליים השפעה עלינו (בדרך כלל שלילית) ויש לנו השפעה עליהם. לפעמים אנחנו גורמים להם "להשתולל" או להפסיק לעבוד, ולפעמים הם גורמים לנו לחלות.

יש לי חדשות בשבילך

לא לכולם יש כוחות! בימים אלו שהחומר עולה ועולה ועולה על גדותיו... הרוח יורדת בהתאם. ועמה יורד פוטנציאל "הכוח" בבני אדם. לא לכל אדם יש פוטנציאל רוחני ולא כל אחד יכול להגיע אליו באופן טיבעי. אני לא ממש מבין איזה שדה אלקטרומגנטי את מתכוונת שסובב סביב הגוף, האם את מכוונת ל"הילה" ? אין שם קשר לכוחות! מכשירי חשמל אינם גורמים לנו לחלות, גורם החולי הוא החשמל עצמו משום שקרינתו משפיעה על הגוף הפיזי שלנו ולא מאום השפעה על ההילה. ההילה יכולה להיות מושפעת רק מרוח, או ממעשים פיזיים שיכולים לגרום השפעה, למשל ליהודי - אכילת שרצים פוגעת בהילה (בכל אופן לא חשמל).

דעתי שונה משלך

לכולם אותו פוטנציאל רוחני. מה בוחרים לעשות איתו, זה כבר דבר אחר. דרך אגב, היכולות הנ"ל שיש המכנים אותם "כוחות" לא תמיד כרוכים ברמה רוחנית גבוהה. יש אנשים שאצלם הם פשוט ערים ופעילים באופן טבעי, גם אם מדובר באנשים שקשורים יותר לחומריות מאשר רוחניות. במקרים כאלה יש סכנה שהם יפעילו אותם למען מטרות אנוכיות או שישתמשו בהם לרעה. אבל בכול מקרה, היכולת קיימת בכולם, זה כמו שכולם בתכל'ס יכולים לצייר, למרות שיש כאלה שהם ציירים מלידה, ואחרים צרכים לעבוד קשה יותר כדי להגיע לרמה שהראשונים מגיעים אליה בלי מאמץ- אבל זה בהחלט אפשרי. ולגבי ההילה- היא אלקטרומגנטית. ניתן למדוד אותה במכשירים וניתן גם לצלם אותה. הקרינה האלקטרומגנטית שאנו סופגים מבחוץ משפיעה עליה ולכן גם על הגוף הפיזי. ההילה היא חלק בלתי נפרד מהגוף שלנו, גם אם היא החלק הפחות דחוס והפחות נראה שלו. היא מושפעת מאוד מהתרחשויות רוחניות, אבל גם מגורמים פיזיים (ואולי בסופו של דבר, ההפרדה הזאת די מלאכותית).

כמו שלא כל אחד יכול להיות מדען,

כימאי, רופא.... לא כל אחד יכול להיות בעל כוחות נכון שאם תיקח גאון ותשים אותו בפקולטה לרפואה הוא יסיים אותה בהצטיינות תוך שנה לעומת אם תקח אדם ממוצע אשר יסיים גם הוא אך לא בשנה ולא בהצטיינות. אך אם תיקח טיפש גמור הוא לא יסיים לעולם! כי אין לו יכולת! יש אנשים שיש להם פוטנציאל גבוה ויש שיש לם פוטנציאל נמוך אשר ניתן לפיתוח אך יש שאין להם כל פונטציאל או שהוא נמוך כלכך שהופך בבחינת בטל בשישים! סליחה שלא ידעתי שאתה גבר... לא הייתה כמובן כל כוונה זדונית אני מקווה שאתה מבין חבר

למעלה