יום מוזר

בת-עמי

New member
יום מוזר

היום אני קמה בבוקר מסתכלת על היידים שלי ורואה שאין זכר לפיגוע בנתניה אח``כ אני הולכת לבקר את חברה שלי בגדיד ורואה רכב עם סטיקר ``שלום עכשיו`` אני ממשיכה נוסעת לבאר-שבע ארני הולכת ברחוב בא אלי מישהו ואומר לי ``י`מתנחלת מסריחה לכי לעזאזל`` אח``כ נסעתי לת``א אני הולכת לתחנה המרכזית החדשה ואז היה הבלאגן הזה עם הפיגוע וסגרו תתחנה אז מישהו אמר ``איזה חרא של חיים אי אפשר לחיות כאן עם הפיגועים`` וחבר שלו ענה לו ``סתכל אותה מההתנחליות יש להם כל יום פיגוע`` ``איזה מדינה`` עונה לו השני ואז חזרתי ליישוב וראיתי סטיקר חדש ``אין ערבים אין פיגועים`` הלכתי לדואר ומצאתי מכתב חיזוק מתושב ת`` בלאגן אה?

ביילי_007

New member
בת-עמי, גם לי היה יום מוזר מאוד....

היום אני קם בבוקר, היה לי מבחן מגן במדעי המחשב ב` - עיצוב תוכנה ואסמבלר - באתי לכתה לעשות, ראיתי שזה קשה מידי עזבתי את הכתה והלכתי הביתה, היום זה גם יום הנישואין של הורי אז הלכו למסעדה בקניון עזיראל פגשנו את דנה דבורין שצעקה על ילדים שביקשו חתימה, בנוסף הזמנתי משהו מהמסעדה לא יכלתי לגמור את המנה - והמלצרים החזירו את המנה בלי לשלם עליה - למרות שהייתה חצי אכולה, בדרך ראינו תנועת דרכים - אופנוע נכנס באיזשהו רמזור, ובסוף שנסענו בנתיבי אילון - ראינו מכוניתו של דוד שלי שגר בסמוך אלי...., ועוד כמה דברים שלא נעים לדבר אליהם...בכל מקרה יום מוזר גם לי...

B.Shokor

New member
מה שאמרת מקובל/גם לי היה יום מוזר!!

מי מאמין ששוקר לא אוהב חפלות (מסיבות)??? הא??? היום הייתה חפלה מאוד גדולה בחברה של המשפחה, היה מאוד משעמם אז בחרתי לבוא לפורום, ואחרי זה חזרתי הבייתה ובאו אליי חברים!. מ-ו-ז-ר

B.Shokor

New member
ח-ל-ש-ה...

טוב, אם היית מצפה ממנו (לפחות ממני) להגיד לך וואלה יש לנו ח`רא של מדינה את טועה ובגדול. לפי דעתי כל אחד שמדבר/כותב כך הוא בהחלט חלש מאוד(תבינו כמו שאתם רוצים) הייתי מציע לך שאם את כל כך מתלהבת לכתוב מה קרה איתך היום לכתוב גם את הפיתרונות לכל הדברים המוזרים הנ``ל. שלך ב.שוקר מ.הפורום

בת-עמי

New member
לא בדיוק הבנתם

מה שניסתי להראות לכם זה את הניגודים בעם ישראל אני בטוחה שאתם יודעים אותם אבל תשימו לב תושב ת``א שולח לנו מכתב חיזוק ותושב ב``ש אומר לי מתנחלת מסריחה בחלק מהמקומות יש סטיקר אין ערבים אין פיגועים ובחלק מהמקומות שלום עכשיו אז בבקשה לא כולם בעד השלום ולא כולם בעד המלחמה תושב יש``ע יכול להיות בעד השלום ותושב ת``א בעד המלחמה

למעלה