יום מוזר היום..

m a y a 69

New member
יום מוזר היום..

4.4.95 יום הנישואין אני נזכרת שבחרנו בתאריך הזה כי הוא יפה....כמה תמימות היתה בנו בדיוק שנה מהיום ב-4.4.2005 , 10 שנים אחרי החתונה, היינו בדיון נוסף מיני רבים וסוף סוף האדון נאות לתת לי גט ובערך שבועיים אח"כ , קצת לפני חג החרות, גורשתי..או יותר נכון שוחררתי... אחותי התקשרה אליי לפני שעה שואלת , צוחקת , אם נצא לחגוג היום. בשבילה כל סיבה טובה למסיבה , במיוחד שיש לה תרוץ טוב לבעלה שיישאר לשמור על שלושת הילדים שלהם כדי שתוכל לצאת קצת לבלות... באמת יום מוזר

r o n i t 3 7

New member
קוראת ומזדהה

בתאריך ה- 5.4.1990 התחתנתי... ב- 5.4.02 היינו ברבנות. חודשיים אח"כ בדיוק קיבלתי את הגט... והמצחיק הוא כי מחר שוב אנחנו נפגשים, אבל בבית משפט... נראה כאילו הבחור מסדר לנו שניפגש ביום בו הוא קידש אותי, כמעיין תזכורת למה שהפסיד...ובגדול...

ולי הבטיחו גט ליומולדת...

(ולא נראה שזה עומד להיות בעוד מספר ימים...) טוב נו.... תמיד יש שנה הבאה

../images/Emo6.gif יום הזיכרון ויום העצמאות

אצלי הוא הודיע על עזיבה (וגם הלך) יום אחרי יום הנישואין ה- 15. חברה שלי אמרה שזה כמו המדינה: יום הזיכרון ולמחרת יום העצמאות! (ואנחנו נישאנו ב- ט"ו באב... בחרנו תאריך רומנטי, למרות שאז מעטים הכירו את משמעות התאריך)

ורד 3

New member
פעם

הקדשתי הרבה אנרגיות ומחשבה לתאריכים שונים שמזכירים לי את העבר. ב-18.11.05 זו היתה בדיוק שנה מאז קיבלתי את הגט. מוזר שאותו יום עבר לי כמו כל יום שגרתי אחר ושכחתי לגמרי. נזכרתי בו רק יומיים אחרי.. שחלפה לה בדיוק שנה. הכי חשוב שהשתחררת וליתר דיוק מרגישה משוחררת. אין מחיר לחופש !

למעלה