יום מבוזבז

Tenguy

New member
ואולי יותר... ואם רבים על המגילה...

ב-ebay אז המחיר יכול לעלות בהרבה יותר... ככה שלומר 5 דולר זה אולי מוגזם מצידי ונמוך מידיי... כל מקרה, הגובה הסטנדרטי של מגילות כאלה הוא בד"כ בין 1.80 ל-2.00 מטר.

semuelf

New member
מגילות קיר

טוב, קניתי אותם ב-10 דולר האחת. כשאני אשלח אותם הביתה אני אדע כמה זה עולה כולל משלוח...
אם כבר מדברים, יש מקום בטוקיו לקנות מגילות חדשות ולא יקר?

semuelf

New member
יום טיול

התחלתי את היום בקאנדה - עשיתי סיבוב בחנויות הספרים שם. (ותודה לתן-גיא על ההנחיות) באמת מגניב. כמיטב המסורת היפנית, כל חנות מתמחה בסוג מסויים של ספרים. יש שם חנויות עם ספרים עתיקים מאוד, יש חנויות עם ספרים הקשורים לסרטים, כמובן יש גם חנויות מנגה, ככה כל חנות עם ההתמחות. כשנמאס לי (אחרי שקניתי ארבעה תמונות) קפצתי לגן המלכותי. (ליד תחנת טוקיו) עברתי במקדש\בית קברות המפורסם שם קבורים פושעי המלחמה היפנים, ואז נכנסתי לגן עצמו. גן יפה. פעם היה שם הטירה של השוגון, ולכן זה בין חומות מרשימות ומוקף תעלה. הטירה כבר מזמן נשרפה, אגב. בין לבין עברתי בהיכל אומנויות הלחימה. ראיתי שם ילדים מחזיקים מקל שמעוצב כמו קראבין מתקדמים וצועקים, ואח"כ היה קאנדו, שזה בוגרים יותר מחזיקים מקלות קצרים ומנסים להרביץ אחד לשני בראש. כמעט כולם לבשו שימלות.
אגב, ליד כל קרב ישבו\עמדו אנשים עם שני דגלים - אדום ולבן. ומדי פעם הרימו אחד מהם או את שניהם. מישהו מוכן להסביר? עברתי במוזיאון המדע (משעמם), מוזיאון האומנות היה סגור, אז המשכתי לחלק המרכזי של הפארק. הפארק עצמו - ענק, רחב, ומכוסח בקפדנות. יש שם המון פינות חמד. אחרי סיור מקיף, יצאתי החלטתי לקפוץ ל-רפפונג'י. אחרי עצירה במרכז המידע לתיירים, כמובן. (צריך לטפל בשלב הבא של הטיול, אתם מבינים) רפפונג'י - מקום מגניב. ארכיטקטורה מדהימה. עליתי לקומת התצפית בקומה 52, ובנייני ענק נראו כמו צעצועים. היה שם תערוכה (אפריקה רמיקס) - אמנות מודרנית. בלעעע. סיירתי באזור עד שנמאס, (היה שם פרימרה של סופרמן) והתקפלתי. ועכשיו שאלה לקוראים: למכוניות יפניות יש לוחיות רישוי עם כיתוב לבן על רקע שחור, ושחור על רקע לבן. יש הבדל? והמספרים הם חמש ספרות. כשלמעלה כתוב משהו בקטן. מה קורה פה? שמואל.

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifקנדו../images/Emo99.gif

בדיוק יש לי קובץ של חוקי תחרות פתוח, אז אני מוכנה להסביר
קודם כל, לכל מתחרה יש סרט, אדום או לבן. יש שני שופטים קדמיים שבודקים אם המכות נחשבות כנקודות - במקרה של נקודה, הם מניפים את הדגל של המתחרה המתאים [אם המתחרה בעל הסרט האדום נתן מכה שנחשבת כנקודה אז הם ירימו דגל אדום ולהפך]. אם המכה לא הייתה תקפה, והמתחרה לא קיבל נקודה, אז הם מצליבים את הדגלים מתחת למותניים ^^"

semuelf

New member
תמונה

הנה משהו שכנראה עושה את תן-גיא מאושר - מגילות קיר מימי האדו, שהיו במוזיאון ביציאה מהגן הקיסרי. זו התמונה היחידה שעשיתי - מיד ניגש אלי שומר ואמר שאסור לצלם. אז זהו.

Tenguy

New member
../images/Emo99.gif אני מאושר../images/Emo70.gif סגנון ניהון-גה

אני חושב ש-4 המגילות הן מגילות נושא של 4 העונות (מימין לשמאל) : חורף, סתיו, אביב, קיץ

למעלה