יום מאכזב

Ivan Pedroso

New member
יום מאכזב ../images/Emo13.gif

היום נחשב למאכזב כמובן בגלל שאלכס אברבוך לא הצליח לזכות במדליה בקפיצה במוט, אבל גם בגלל רועי ילין שסיים אחרון בגמר הקיאקים ל1000 מטרים. אבל היו גם דברים טובים באתלטיקה
ערב האתלטיקה התחיל עם גמר הקפיצה במוט, ששם אברבוך נחשב למועמד למדליה, אפילו לזהב. המועמד הבולט לזהב היה טובי סטיסנסון האמריקני שהשנה קפץ 6 מטרים (הוא קופץ תמיד עם קסדה כדי להגן על הראש שלו
). קיצר אברבוך החליט לפתוח בגובה יחסית גבוה של 5.65. לומר את האמת, אני לא אוהב שהוא מתחיל בגבהים כאלה. הוא היה הקופץ היחיד מתוך ה16 שהיו בגמר שבחר להתחיל בגובה כזה. אבל אברבוך עבר אותו בניסיון הראשון. אח"כ הגיע 5.75, גובה שאברבוך רגיל לעבור, אבל הוא פסל בפעם הראשונה ולא הצליח לייצר קפיצה בפעמיים האחרות
הוא סיים במקום ה8 המאכזב (בסידני הוא סיים עשירי)...
סטיבנסון זכה לתחרות קשה מחברו האמריקני טימותי מק בן ה32. האיטלקי ג'יבליסקו, אלוף העולם משנה שעברה, חזר לכושר הטוב שלו וקפץ ל5.85 מה שהספיק לו למדליית הארד. שני האמריקנים עברו 5.90 בניסיון הראשון, אבל פסלו פעמיים ב5.95. הראשון לקפוץ בפעם השלישית היה מק. סטיבנסון כבר היה בטוח שמדליית הזהב אצלו בכיס (הוא הוביל על מק בגלל פחות פסילות בגבהים קודמים יותר), אבל מק הפתיע בגדול ועבר 5.95 בניסיון השלישי. סטיבנסון פסל בניסיון השלישי שלו, והתנחם במקום השני. מק ניסה עוד לעבור 6 מטרים אבל לא הצליח בכל 3 הניסיונות שלו. כמו בסידני, האמריקנים לוקחים מקומות 1 2 בקפיצה במוט, ענף שהם לא הבריקו בו אף פעם. חבל על אברבוך
אח"כ הגיע הגמר בקפיצה לרוחק, ששם הרוסיות קוטובה ולבדייבה (שיש לה מדליית ארד בקיצה משולשת) נחשבו לפייבוריטיות. מריון ג'ונס (
) ניסתה להפתיע, אבל זה לא הלך לה והיא סיימה במקום החמישי. קרולינה קלופט, האלופה האולימפית בקרב-7, סיימה רק במקום ה11. ההפתעה הייתה כשהרוסייה השלישית-סימאגינה, לקחה את מדליית הכסף אחרי לבדייבה שניצחה ולפני קוטובה שסיימה במקום השלישי. מקומות 1 2 3 לרוסיה, אבל עם תוצאות לא משכנעות שבקושי היו מעל 7 מטרים. חבל על מריון ג'ונס
חצאי הגמר ב4*100 גברים באו אח"כ, כשהאמריקנים רצו בלי ג'אסטין גאטלין, האלוף ב100, אבל עם שון קרופורד ומוריס גרין. האמריקנים רצו מצויין והקדימו בהרבה את שאר המתחרים. הם כמובן המועמדים הבולטים לקחת את הזהב ורק טרגדיה (כמו שקרה בנשים) יכולה למנוע מהם את הזהב. המאבק על הכסף לפי דעתי יתפתח בין ניגריה, פולין, וטרינידד וטובגו (עם אטו בולדון, הלוזר הניצחי). אח"כ הגיעו חצאי הגמר ב4*400 נשים, ששם צפוי להתפתח מאבק חייתי בין ארה"ב (שרצה בסידני עם מריון ג'ונס) לרוסיה. אני מהמר שהרוסיות יגנבו את הזהב, אבל אחרי קרב עיקש מול האמריקניות. הגמר של ההטלת כידון לנשים הוכרע כבר אחרי ההטלה הראשונה כשמננדז, שיאנית העולם מקובה, הטילה את הכידון למרחק של ס"מ אחד פחות מהשיא העולמי שלה, וקבעה שיא אולימפי חדש. אף אחת לא התקרבה לתוצאה שלה והיא לקחה בהליכה את התחרות. היווניה מניאני, בעידוד הקהל, הצליחה לזכות במדליית הארד בהטלה האחרונה שלה. אח"כ היו חצאי הגמר ב4*400 גברים, אבל כמו שאני מחרים את הריצה ל400 מטרים גברים ככה אני מחרים גם את השליחים בזה. שיילכו ללמוד ממייקל ג'ונסון איך באמת צריכים לרוץ 400. המשך ערב האתלטיקה המדהים בהודעה הבאה

../images/Emo99.gifמיכה אני שרה שרית חדד בשבילך

אבל זה חד פעמי אין חזרה אפילו הד לא תשמע... אתה תותחחחחח אין אין עליך מתה עליך אתה הגדול מכולם... אחחחחחחח באמת יום מאכזב אברבוך זה לא אתה זה המוט...יונים אנטישמים ...הרוח היתה צפון דרומית והשופט גם הוא אנטישם...

Ivan Pedroso

New member
חחח נטלי אני מסמיק ../images/Emo9.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחח אברבוך איכזב... חבל

מיכיל

New member
חחח מיכה../images/Emo13.gif קראתי הכל

עכשיו,לשם שינוי קראתי הכל מיכה
כי את הקפיצות לגובה ראיתי
כל הכבוד על עוד סיכום מושקע של מיכה
היייי הופ- גו מק גו מק ! יו אר דה מן! מיכה ,אני כועסת- למה לא כתבת שהוא זכה בזהב
או שכן כתבת ואני סנילית לגמרי..וחוצמיזה..בכלל לא נותנים למק עידודדדד :( הוא זכה בזהב הוא התאמץ נוראאאא :( אז בשביל מק : כל הכבודדדדדדדדדדד
יו אר דה -מק
חחחח צרוף מילים משעשע..חחח...סתם ..התחרפנתי ..כניראה בגלל השעה

Ivan Pedroso

New member
המשך אתלטיקה+ כדורסל ../images/Emo13.gif

הגמר של ה110 משוכות גברים הבטיח להיות קרב מרתק בין המועמד העיקרי לזהב-הסיני ליו, האלוף האולימפי מסידני-הקובני אנייר גארסיה, הלאטבי סטאניסלב אוליאריס, וטרנס טראמל האמריקני. הצרפתי דוקור, שהפגיז בחצי הגמר עם 13.08 הוכיח שגם הוא יכול להיאבק על המדליות. ליו פתח מעולה והוביל לאורך כל הריצה. דוקור רץ טוב לצידו של אוליאריס, אבל פגע בכל המשוכות ובסוף ויתר על הריצה והגיע אחרון. ליו ניצח בפער ענקי, ועם זמן פשוט בלתי נתפס-12.91!!!!!!!!! זמן השווה לשיא העולם שנקע ע"י קולין ג'קסון הבריטי לפני 11 שנה ו8 יום!!! מדהים!!! זאת הייתה הריצה הכי מהירה שראיתי בחיים שלי. ליו פשוט טס, ולא להאמין שהוא רק בן 21. יש מצב שהוא עוד ישפר את שיא העולם הזה בזמן הקרוב. בינתיים הוא שותף לשיא עולם ושיאן אולימפי (שבר את השיא של אלן ג'ונסון, שלא העפיל לגמר כאן, 12.95). בליגה אחרת לגמרי התנהל המאבק על המקום השני, כשטראמל מצליח להקדים את אנייר גארסיה ב2 מאיות ומסיים שני, בדיוק כמו בסידני 2000. אנייר גארסיה זכה במקום השלישי, ולאור היכולת החלשה שלו במהלך העונה זה בהחלט הישג ענק לקובני. אוליאריס סיים רק במקום ה5. בגמר ה10000 נשים התחוללה דרמה, ולא רק בגלל שפולה רדקליף, הרצה הבריטית המצויינת והמועמדת מס' 1 לניצחון, פרשה מהמירוץ (היא גם פרשה במרתון). איזה סינית מפתיעה שלא מזיזה את הידיים שלה במהלך הריצה הצליחה להקדים ב100 המטרים האחרונים את 3 האתיופיות שרצו ביחד לאורך כל הריצה, וסיימה ראשונה. האתיופיות לקחו 2 3 4. פרננדה ריביירו, האלופה מאטלנטה 1996, לא סיימה את הריצה גם כן. האירוע שנעל את הערב היה הגמר ב4*100 נשים, שבו האמריקניות היו פייבוריטיות ברורות לזהב וכולם חשבו גם שהן יכולות לשפר את השיא האולימפי הותיק (מאז 1980). הכל הלך טוב לאמריקניות, שרצו עם מריון ג'ונס (
), עד שהגיעו להחלפה ה3. מריון ג'ונס הייתה אמורה להעביר את המקל ללורין וויליאמס, אבל וויליאמס רצה מהר מדי, ולמרות שג'ונס צעקה לה שתאט ושהיא תוכל להעביר לה את המקל, ובסוף הן יצאו מהתחום שבו מותר להעביר את המקל ונפסלו. לאמריקאים יש היסטוריית פסילות מפוארת בריצות השליחים, אצל הגברים ואצל הנשים גם. כנראה שהם לא מתאמנים מספיק על העברת המקל ומסתמכים יותר מדי על יכולת הריצה שלהם. הג'מייקניות (האלופות מסידני 2000) ניצחו, הרוסיות המפתיעות (מאוד מפתיעות!!! לא הייתה להן אף רצה בגמר ה100 נשים) סיימו במקום השני, והצרפתיות במקום השלישי, בזכות כריסטין ארון המצויינת שרצה את ה100 מטרים האחרונים והקדימה את הבנות מהבהאמאס שרצו עם דבי פרגוסון הותיקה. בטורניר הכדורסל האולימפי נפלה הפתעה גדולה כשארה"ב הפסידה לארגנטינה בחצי הגמר, הפסד שסימל את סופו של עידן ה"דרים טים", למרות שמאז 1992 זה כבר לא היה אותו דבר. כמו כן בחצי הגמר השני נפלה עוד הפתעה כשאיטליה ניצחה את ליטא המצויינת 100-91. שאראס הציג משחק חלש (9 נק', רק 1/7 מהשלוש), ובלעדיו זאת כבר לא אותה ליטא שניצחה את ארה"ב ואת כל יתר המשחקים שלה. איטליה נגד ארגנטינה בגמר.
האמריקנים הולכים לעזעזל, פשוט ביזיון איך שהם שיחקו פה. שיתעוררו ושיזמינו את בראיינט, מגריידי, שאקיל ואת שאר הכוכבים הכי גדולים!!! חתיכת אפסים אגואיסטיים. חוץ מדאנקן כמובן.
רועי ילין סיים אחרון בגמר הקיאקים ל1000 מטרים, ועכשיו נשארה לנו רק לריסה פסחוביץ' בגמר ה500 קיאקים. אמנם אין לה ממש סיכוי למדליה, אבל גם ככה נחזיק לה אצבעות

מריון גונס מלכה אמיתי../images/Emo99.gif

אני רוצה שליו יאללה לארץ...!למה אין איזה עובד זר מועיל שירוץ כמוהו? מיכה יש לנו עוד איזה סיכוי קטן למדליה? מה עם פבריקנט ?איפה כל השיטים שלנו

Ivan Pedroso

New member
חחח גמרו כבר ../images/Emo13.gif

פרידמן כידוע זכה בזהב... קורזיץ במקום ה11, ורד בוסקילה+ניקה קורניצקי ואודי גל+ניר קליגר סיימו איפשהו במקומות האחרונים... חבל... לא נורא, 2 מדליות זה מכובד

איך צחקתי ממנו...

הוא המשיך לקפוץ אחר כך שהיה מוקדמות הוא גם קפץ ואז פתאום הלך אחורה ונפל עליו המוט האיש פספוס מהלך..ץ

מיכיל

New member
../images/Emo13.gif שוב קראתי מיכה

|כל הכבוד על הסיכומים מיכה! שוב קראתי הכל
*למרות שלא ראיתי ת'כדורסל והריצת נשים עקב הכנת מגשי גבינות לאורחים המזורגגים.חחחח סתם סתם... הם לא מזורגגים * אבל- מיכה, אני עדיין נורא כועסת שאתה לא מעודד את מק שזכה בקפיצה לגובה במדליית זהב. בכל זאת, הוא נורא השקיע, ומיסכן..הוא היתחרה כבר משעה 20:00 בערב עד לאיזה אממ...אחת עשרה בלילה ויותר..לא יפה ככה לא לעודד...ממש לא יפה. ולכן ,אני לוקחת את המשימה לידיים שלי -זה בשבילך מק. כל הכבוד!! כל הכבוד!! היית עשר!!!
מזל טוב על הזכייה מק!!

Ivan Pedroso

New member
חחחחחחחחחחח יפה ../images/Emo13.gif

יפה שאת קוראת הכל
אמרתי לך, אני מעודד רק ישראלים ואתלטים שאני אוהב. את מק לא הכרתי כמעט לפני האולימפיאדה ולא אהבתי אותו. יש לו פרצוף של נאצי. מה3 האחרונים הייתי דווקא בעד ג'יבליסקו.
אבל כל הכבוד למק שהוא זכה!

Ivan Pedroso

New member
המלצה למחר ../images/Emo13.gif

מחר אמור להתקיים גמר הקפיצה לגובה לנשים, שבו מועמדת לנצח הסטרי קלואטה מדרום אפריקה. ולאסיץ' הקרואטית מועמדת חזקה חמדליית הכסף, ואולי אפילו לזהב אם קלואטה תאכזב. הגמר ל1500 מטרים צפוי להיות איכותי ומותח, כשיש בו מספר מועמדות שיכולות לזכות בזהב: 3 הרוסיות-ייבדוקימובה, ייגורובה (שלפני 3 שנים הייתה מעורבת בשערוריית סמים), וטומאשבה (אלופת העולם), קלי הולמס הבריטית שזכתה ב800 ותנסה להשיג דאבל, הטורקיה-אתיופית אבלגסה (שיאנית העולם באיזה מרחק, 5000 נראה לי), והרומנייה ציאונצ'ן שתמיד נמצאת בסביבה.
אני אעודד את קלי הולמס גמר הטלת הכידון גברים יהווה את הפרידה מהמטיל האגדי יאן ז'לזני הצ'כי (עוד ספורטאי שאני חולה עליו), שינסה לזכות באולימפיאדה ה4 ברציפות שלו!!! (דבר שרק 2 אתלטים עשו זאת לפניו). ז'לזני ביום טוב יכול לזכות בזהב, למרות שזה כבר לא אותו ז'לזני שפעם העיף כידון בכזאת עוצמה שהוא עף מהאיצטדיון (סיפור אמיתי!!!
). סטיב באקלי, עוד מטיל כידון אגדי בן 35 ייפרד יפה מהבמה הבינלאומית ביחד עם ז'לזני. הרוסי מאקארוב מועמד לזכות בזהב, אבל 3 פינים מצויינים וכמובן ז'לזני ינסו להפריע לו. בגמר ה800 גברים וילסון קיפקטר (שיאן העולם) ינסה להשיג תואר אולימפי סופסוף, אבל הרוסי יורי בורזאקובסקי המצויין, ווילפרד בונגאי הקנייתי יעשו לו את המוות. אני מהמר על קיפקטר שינצח סופסוף, אבל הלב שלי הולך עם בורזאקובסקי.
הגמר ב5000 גברים צפוי להיות מותח גם הוא, עם הישאם אל גורוז' וקנניסה בקלה שינסו להשיג דאבל באתונה. אני מהמר על בקלה... אל גורוז' עשה את שלו כשזכה ב1500
למרות שאני כמובן אעודד את אל גורוז'
בגמר ה4*100 גברים ארה"ב צפוייה לזכות בזהב (אם לא יקרה להם מה שקרה לנשים), ואפילו לנסות לאיים על שיא העולם. מוריס גרין, שון קרופורד, ג'אסטין גאטלין, קובי מילר... רביעיית חלומות פשוט
הגמר ב4*400 נשים צפוי להיות מאבק בין ארה"ב לרוסיה... הרוסיות הולכות לנצח לפי דעתי.
אחרון חביב יהיה הגמר ב4*400 גברים שאני מחרים אותו
עד כאן סיכום אולימפי
יומטוב

למעלה