יום מאושר

אשלונית

New member
יום מאושר

מתחילים את הבוקר כרגיל, קמים בקושי מתארגנים ויוצאים לבית ספר. בפוקס המורה שכנה שלי ראתה אותי כשיצאתי מהבניין ולקחה אותי טרמפ - כבר התחלה טובה. מגיעים לשעור ראשון - מחזירים מבחנים, מבחן שלא חשבתי שהצלחתי קיבלתי לא פחות ולא יותר 96. שאלתי את המורה "את בטוחה שלי?" והיא אמרה לי כן. והייתי בשוק.
אחרי זה אומנם היה מבחן ולא ניגשתי אבל אני מוחקת את זה מהיום המאושר הזה. אחרי זה - מקצוע שלפני שנתים קיבלתי 60 קיבלתי 80 ואני מאושרת כי זה מקצוע עיוני שכזה ונורא קשה לי בכאלה. למרות שאני חושבת שלמורה שלי יש טעות אבל אני אבדוק את זה ביום אחר לא היה לי כוח. מסקנה - התעודה שלי לא תראה חרא (תסלחו לי על המילה) כמו שחשבתי שהיא תהייה. יאללה. זזתי מפה, יש מליון עבודות, שעורים ומבחן גדול מתקרב שצריך ללמוד אליו טוב (איך!?). נשתמע. אש.

NasTy GirL

New member
אשלונית´וש!!!

איזה כיף לך!!! בקשר לאיך ללמוד... תשבי, שימי מוזיקה שאת אוהבת (לא טראנסים...!) תארגני הכל מסביב (כגון חטיפים נישנושים טלפון ודיסקים להחלפה) ושבי ללמוד! זהו... ממני, לירי שלומדת גם כן למבחן בהיסטוריה (שיש לי מחר ואת החומר שלו למדנו היום...נמאס לי לחרוש-אז באתי קצת
) נ.ב-שיטת למידה טובה, אם זה מקצוע כמו היסטוריה, סכמי הכל על דפים בסיכומים מ-ת-מ-צ-ת-י-ם!!! ביי סופי, לירי

אשלונית

New member
תודה.

איך ללמוד אני יודעת. מוזיקה אני מקשיבה לה לפעמים אבל שקטה כזו לא אחת שאת שרה למילים. וטלפון - אם הוא ייהייה לידי זה יהייה אסון. לא רק שאני לא אסתכל על החומר גם החשבון טלפון יגדל, ואני מסוגלת לעשות עוד שיחות ועידה לאזורים שונים בארץ לחברות שלי, כך שלא ממומלץ במקרה שלי. החטיפים - מנסה להגמל. אגב המבחן הזה שאני צריכה לחרוש אליו הוא גם בהיסטוריה. אצלנו לא משנה מתי נלמד את החומר גם שעה לפני המבחן עדין צריך ללמוד אותו לבד כי המורה שלי במילים עדינות אדיוט ולא יודע ללמד אז יש לי ערמת ספרים בבית ואני מסכמת משם. צודקת בהחלט סיכום בתמצות על דפים דרך טובה, משתמשת בה. אבל אני עושה את זה במחשב כי יש לי איזה אובססית אנטי הכתב שלי. לא מסוגלת לקרוא אותו למרות שהוא קריא ביותר ויפה דווקא. אצלי הכל לכן מודפס מה שגם מהווה גיבוי לאיבוד הדפים האלו שתמיד מתפזרים להם בחדר. ולסכם כל פעם מחדש - לא בשבילי. אגב אני חושבת לסכם עכשיו במצגות, בלי אנימציות ושטויות פשוט כאלה שאת יכולה לשים שאלה ותשובה, את רואה את השאלה עונה לעצמך ואז רואה את הפתרון, או נקודות חשובות וכאלה שטויות. אני יותר ויזואלית זה אולי יעזור. הכל מקרה, בהצלחה מחר במבחן, אני מבינה את הצורך שלך לברוח מהיסטוריה קרה לי מספיק שלמדתי למבחן הקודם. איזה כיתה את? אני אשלח לך את שלי אם זה אותו חומר. יאללה. נשתמע. אש.

NasTy GirL

New member
אה...

המבחן שלי היה היום שעה ראשונה. איזה מבחן...קל!!! התכוננתי אתמול 8 (!!!!!!!!) שעות רצופות (כמעט, הייתי פה חמש דקות בערך וארוחת ערב אכלתי בחדר-יחד עם ספר היסטוריה...) והיום בבוקר התעוררתי בשעת 0 (טוב, נו, קצת יותר מוקדם מזה...התעוררתי ב6 ורבע) בשביל להתכונן. אז אם אני נכשלת במבחן הזה, אני נקייה, כי עשיתי את המקסימום. חוצמזה, היה לי התקף קצת לפני המבחן. אני בכיתה ח´ וע"פ מה שהבנתי את בכיתה י´ או יא´... :) ממני, לירי

אשלונית

New member
אומנם בגילי זה לא ממש משנה

לכך שחושבים שאתה צעיר יותר ממה שאתה נראה, אבל למזלי אני בי"ב והשנה מסיימת עם מערכת החינוך הדפוקה של מדינת ישראל. אני זוכרת את החומר בהיסטוריה מח´ לא אותו דבר בכלל, גם שנאתי את הספר, את המקצוע - הכל. נו טוב, תחשבי על זה שעוד מעט זה הסתיים אני אישית סופרת את הימים. (עוד שלושה חודשים מינוס). מקווה שהצלחת, אש.

כל הכבוד לך יקירתי!!

נעים לשמוע שאת משקיעה בלימודים ומקבלת פידבק חיובי בדמות תוצאות מעולות! כל הכבוד יקירה. אפרת

NasTy GirL

New member
לכולם-ארוך מאד, רק לאנשים עם כוח...

איזה יום מסובך!! קיבלנו תעודות, ולהלן לחלוקת הציונים: אנגלית-95 (מה קרה ל100 שהיא הבטיחה לי?!) ספורט-80 (איך יכול להיות שירדתי מהשנה שעברה אם אני השתפרתי כ"כ? למה המורה שונאת אותי?!) היסטוריה-85 (יחי נוגה! היא נתנה לי 5 נקודות יותר מהמקסימום שהיא יכלה לתת לי [איך?]) צרפתית-95 (אבל הממוצע שלי זה 98 ואני תמיד משתתפת ומכינה ש.ב!) ל. הסביבה-90 (השד יודע איך הגעתי לכזה ציון טוב!) לשון-85 (תחי רונית!!!!!!!) מדעים-95 (לדעתי, היא יכלה לתת לי יותר) מתמטיקה [הקבצה א´]-70 (ומה הפלא? היו לי כאלו חרע ציונים...) ספרות-90 (ציפיתי ל85 כי אני מש שונאת ת´מקצוע ומזלזלת...) תנ"ך-98 (שזה כמעט 100-תחי רונית 2!!!) תקשורת-95 (וואו...וואו...וואו...לכולם היא נתנה 0 עגול ולי 90...:) הערות: הינך לומדת בשקידה וחריצות ומגיעה להישגים נאים. הינך מגלה מחשבה עצמית והשתתפות ערנית. XXXXXXXXXXX טוב, זה היו הציונים...עכשיו אני אספר לכם על מה שקרה לי היום-אחד הימים היותר מסובכים של חיי... קמתי היום בשעה שאני אמורה לצאת בה והגעתי לביצפר ב9:14:34 שיחקתי מחניים (בגלל שזה היה לנו "יום ספורט") וכל העולם ואחותו ניסו להפסיל אותי (היוויתי אתגר-כי מחניים אני יודעת לשחק...:), בשיטות הכי הכי הכי הכי מסובכות, לא הוגנות ותכססניות שאפשר (כדור למטה, כדור חוצה, כדור מהיר...). בסוף נפסלתי. אחרי זה-הלכתי לראות את הבנים משחקים כדורגל, ואז...היה לי התקף!!! באמצע שומקום, היה לי התקף! רצתי מיד למדרגות ביצפר. את החמישית הראשונה חוויתי לבד, ואז כל החברות שלי הקיפו אותי, ואחרי כמה דקות המורה שלי באה. המסכנה הזו, כמעט נהייתה כחולה על המקום (כי היא די
אותי...וגם אני אותה מאד!)ו...אז כשזה עבר, כולם נורא עזרו לי, והיו נחמדים אליי, כל החברות בדקו אם הכל בסדר, והכל טוב, ואז...היה לי עוד התקף-וניחא זה... אבל באמצע חצר ביצפר, מול המנהלת וליד המורה למדעים (שאני מתה עלייה!)... המנהלת לא הכחילה-היא נהייתה כתומה עם כתמים ירוקים... אני לא יודעת איך, אבל מצאתי את עצמי במזכירות-מצלצלת אל אמא. דיברתי עם המחנכת שלי-המתוקה הזו שכ"כ עזרה לי...נראה לי שהיא חזרה לעצמה!-והיא ניסתה לעזור-באמת שניסתה...אני אנסה לעזור לה ביום ראשון עד כמה שאני יכולה. קראתי לאמא, שתבוא לאסוף אותי, קיבלתי את התעודה-ואמא באה. ואז הלכתי "הבייתה"-כביכול... אמא לקחה אותי אל הרופא ואחרי שחיכינו שם שלושת רבעי שעה-נכנסו אל הרופא שתמיד טיפל בי. סיפרנו לו שיש לי התקפים מוזרים כאלו וסיפרתי לו הכל (כל מה שסיפרתי לכם עליי) והוא הפנה אותי לפסיכולוגית (יש!!!!!!!!כ"כ רציתי לפסיכולוגית, שאני כמעט בשוק שזה קרה!!!!!). אז נדבר איתה ביום ראשון... אבל לא יודעת-ההתקפים האלו היו נוראיים, עד כדי כך שכמעט התעלתי שם...
@
@
לירי
@
@

אז היה לי כוח ../images/Emo13.gif

וקודם כל איחולי על הציונים הטובים, ועל התחלת הטיפול אצל פסיכולוגית. חוץ מזה אני שמחה שאת בסדר, והאפיזודה חלפה לה... נשיקות אפרת

NasTy GirL

New member
ת´נקס...

גם אני שמחה! הייתה אצלי חברה אתמול, ובאה עוד אחת. אחת מהן ישנה אצלי...איזו ילדה מתוקה!
אותה! אני לא מספרת לאף אחת מחברותיי על הטיפול-לא בגלל שאני חושבת שהן יצחקו-כי הן לא, הן דווקא עודדו אותי ללכת והכל, אלא כי פשוט אני רוצה לדעת מה קורה אם זה, ואם בכלל זה יילך...לא נראה לי שזה משהו חיוני לספר להן... אבל אני ממש גאה ושמחה! ולמרות שזה לקח לי הרבה שיכנוע, ולמרות שכל ההתקפים האלו עלו לי המון צעקות מצד אמא (מה זאת אומרת את לא יודעת?!מה את כן יודעת?!) ואכזבות מצד אבא (תראי, אני חייב להגיד שכל הקטע הזה לא אמין...). אז מה-העיקר שהצלחתי! בכל מקרה, אני קצת התאכזבתי מהציונים, כי יש שני מקצועות שבאמת מגיע לי בהם 100 וקיבלתי 95. באנלגית-שזה ממש חוצפה, כי חילקו לנו ציונים והמורה אמרה לי 100, אז שמחתי והכלבה הזו הורידה לי את זה ל95! חוצמזה, באמת מגיע לי, וזה לא הוגן! אבל מה אכפת לי, הרי אני רובוט חסר רגשות. אבל אני בכל זאת רוצה לברר את זה, כי המורה הזו באמת מגעילה! אסור להם לעשות דבר כזה כמו שהם עשו לנו! הם עיקבו לנו את התעודות בשבוע בגלל שהמורות לא חילקו את הציונים טוב (זה קצת יותר מסובך, אבל שיקרו לנו בפרצוף [מה יגידו, המורות טעו?!] ואמרו לנו שהמחשב לא בסדר! אתם יודעים הרי, רק לנו מותר לטעות...)!!! נתנו לכולם 100 בש.ב לא יודעת למה, ובסוף אנחנו נענשים בגלל שיש לנו מורות אהבלות! רק המחנכת שלנו, זאת הנחמדה, רק היא אמרה לנו את האמת (או את חלקה הגדול)! מגעילים, אני לאאוהבת שעושים את זה! ובסוף הם גם מורידים לנו ציונים, למרות שמגיע לנו יותר! פוי!!!!
@
@
לירי
@
@

העיקר שקיבלתם את התעודות

וטעויות קורות לפעמים גם למורים לא צריך לכעוס כל כך, לגבי הציון באנגלית אכן שווה בירור, אבל ברוח רגועה וטובה. שיהיה בהצלחה. אפרת

teen-spirit

New member
גם לי...

פתאום יש ציוניים טובים ביחס לשנים קודמות! 85 בתנ"ך! בחיים שלי לא קבלתי ציון כזה בתנ"ך! רק בהסטוריה נורא התאכזבתי מה72 כי אני מאוד אוהבת היסטוריה. מצאתי לעצמי גם איזה שיטה...אני מבקשת מחברה שתספר לי הכל10 דקות ליפני המבחן (בתנ"ך למשל שזה סיפור) ואז אני ישר יושבת וכותבת את כל מה שאני זוכרת! זה די עוזר גם אתמול עברתי מקודם קדימה, אומרים ששמה מתרכזים יותר. טוב נראה...

למעלה