יום מאושר לכולם

אמונה מהי? ../images/Emo22.gif

היי בן שחור ללבן!!! אמונה בשבילי היא: אמונה של האדם בעצמו. אמונה של האדם באל. אמונה של האדם בתת מודע שלו. אם אנסה להשתעשע במילה אמונה אוכל להרכיב ממנה כמה מילים: מן -זהוא מזון גשמי ורוחני בני ישראל אכלו אותו במדבר כשלא היה להם מה לאכול. הוא ירד להם מן השמיים. אמו-נה: אם הרגשות א מ ו נ ה:אורו של בורא עולם העובר בצורה מאוזנת בתוכנו ומשחרר את רגשותנו. בכך הוא עוזר לנו להתחבר אל רגשותנו ולההפך לכלים נקיים. אמונה: מערכת ערכים ופעולות של האדם בהם הוא מאמין ולפיהם הוא פועל. לסיכום: איש איש באמונתו יחיה... הרבה אור ואהבה לכולם. מיכל

אלדר

New member
זה פשוט.........

אמונה זה אתה עצמך ובשרך... זה רוחך זה נשמתך... זה אתה בכל מובן המילה!! אתה מאמין בך או באלוהים זהו בך... זה חוזר אליך!! בכל בך... הכל מתחיל בך! כל מה שאתה אומר בה ממך! ואתה מאמין שאתה אומר דברים נכונים! שוב פעם מאמין בך! במוח שלך! במחשבה שלך! בך!! זה קל כי הכל בה ממך! מתוך אינסטינקט! בך! זה קל כי זו ההגדרה הנכונה בשבילי.. ונראה לי שאפשר לפרש אותה ביותר מילים משאפשר להכניס על דף אחד גדול! אני יכול לכתוב לך כאן הרצעה על זה רק מה חבל.. הכל נכנס לי בכמה מילים! האמונה היא אתה עצמך!! לפחות לגבי... אור ואהבה בין השחור ללבן... שלך tksr

maxima10

New member
אמונה

אמונה - אדם שמאמין בדבר מסיום בכל ליבו ומודעותו זאת אמונה. חיים מאושרים - אושר - איזהו מאושר השמח בחלקו

למעלה