יום ללא כיפור.

סיטרא

New member
יום ללא כיפור.

ארגוני השאנטי והשלום באירופה טורחים כל כך הרבה בשביל לארגן יום "ללא קניות", "ללא עשן" או "ללא בורסה", מפעילים את כל החוש הלוגיסטי שלהם חודשים רבים, והכל בשביל יום אחד. רוב הנסיונות שלהם יעלו לבסוף בתוהו - ההענות תהיה מועטה, אם בכלל, ארגונים מתחרים ינשפו בעורפם, הממשל ינסה לטרפד בטענה שזה גורם לנזק כלכלי, שבעה מדורי גיהנום, לא עלינו ולא עליכם. וכשההתארגנות נכשלת, כולם מקוננים על כך שהאמריקניזציה אוכלת בכל פינה ושהעולם הולך לעזאזל. עד כדי כך. ופה בישראל, לאום שלם נוטל חלק בחגיגה האנטי-גלובלית הזאת, שלא מתוך מניע אידיאולוגי כלשהו - יום הדיאטות הלאומי, יום המשפחה, יום ללא מכוניות, יום לאיחוד משפחות, יום ללא כרטיסי אשראי, יום הסליחות... צאו וראו כמה מעלות טובות ביום אחד, המוח היהודי בשיא גאוניותו. וכשתצאו לכביש החוף בצהרי יום כיפור - ומאופק לאופק לא תראו כלי תחבורה ממונע, זולת זאטוטים על אופניים ונערים נועזים שמפליאים בלהטוטי סקייטבורד - אז תדעו שקרובה הגאולה לבוא, המשיח כבר עולה את עליות הקסטל, מכחכח בשופרו וצובר קילומטראז' על החמור האשכנזי שלו. והאירופאים, למודי הנסיון, יעמדו נוכח הפלא האירגוני בעיניים כלות, יצטטו שוב פסוקים מהפרוטוקולים של זקני ציון כמאמר המסורת, וירוצו לחקות אותנו, עוד "יום ללא סוכריות טופי" ינחת על העולם, וזו רק דוגמה. מישהו כבר חשב פעם לארגן יום ללא דת?

Le Fay

New member
הצעה חלופית: שביתת תשלומים

למוסד לביטוח לאומי. הידעת, שאם תבקש פעם השגחה צמודה כשתצטרך לה, ישלחו אותך לחפש סיוע של "מתנדבים בקהילה"? נירה לך בשביל זה שווה לך לשלם עד גיל 65?

Le Fay

New member
אז זהו, שהבניזונות גם לא נותנים

לפיצוצים בדמשק, ולא לשומדבר אחר - הם בעודף אקטוארי עצום, והם שומרים הכל לעצמם. למה, נשאר בדמשק עוד מישו ברשימות שלא הורדנו? חשבתי המשימה לאוקטובר היא רידוד היחסים הדיפלומטיים עם הולנד ומאוריציוס, שתי הידידותיות האחרונות שעדיין לא תפסו אותנו מחטטות להן בפחים.

קפת

New member
שה!

גם מיקרונזיה עוד מרימה את היד מדי פעם. בידוח לאומי בניזונות. זה מידע אישי.

Le Fay

New member
וואללה גמרתם ביחד ../images/Emo9.gif

חן-חן, מהבוקר המיקרו עומד לי על קצה הלשון. מישו יודע אופו זה על המפה? בדקנו שהם עוד שם? והם יודעים מי אנחנו או פשוט אוהבים את השם? אם זה תלוי בי, מחר מביאה את החוסים לבניין החדש שלהם ומשאירה להם לטפל בהם בעצמם. לא למיקרונזיה, להם אני חושבת יש שני בניינים. אבל היות ואת מפיקה מזה טובות הנאה מזדמנות, לא לוחצת. ואם את כבר כאן, עשי טובה שרייני לי תור לפסיכוגריאטרית, נירה לי האלדס הזה מדבק.

סיטרא

New member
לא, המשימה הבאה

היא הידוק היחסים עם מקרונזיה, גם ככה סומנו כל הויים (מלשון V) האפשריים ברשימות החיסול השונות, שישבו בחיבוק ידיים? מה פתאום. אז מה עכשיו? מיקרונזיה, היעד הבא. יצאו נא נבחרי השלטון הדמוקרטי שלנו לשוטט במרחביו הסוערים של האוקיינוס השקט, לתור אחר ארכיפלגים שיהוו לנו דוגמה. ירעו קצת בשדות זרים, מה יש? אולי נלמד משהו מהפדרציה המנומנמת, נייבא משם פיגמנטים להשתלה המונית.

Le Fay

New member
../images/Emo45.gif

אם אתה נתקל בחוף פינתי עם חול לבן, 28 צלזסיוס ופירות ים כל השנה, אל תשכח מי החברים האמיתיים שלך!

קפת

New member
בדיוק

אל תשכח מי נתנה לך את ההזדמנות לנהל פורום, לגלות עד כמה אתה גרפומן, להשיג זיונים שווים (לפחות בפוטנציה. על האימפוטנציה אנלא אחראית), להיפגש עם הנהלת תפוז, ובכלל, שיפרה ושידרגה לך את החיים עד לבלי הכר.

סיטרא

New member
שאזרוק לך

איזו עצם מהזיון של אתמול? מאז שאני משוטט פה, משקה קקטוסים ויורד לגינת האגוז בשעת דימדומים לקטוף לוטוסים, שמתי לב שבנוסף לגרפו-מגלו-מניה שקיננה בי מאז ומעולם, גם היכולת הטלפתית שלי השתפרה פלאים. ללא ספק, המגלומניה והטלפתיה קרוצות מאותם חומרים. ועכשיו, קפת, דממי לרגע את מנועי הטלפתיה שלך, הפילוסופוס שלי מורח את עצמו בחיוכים הזויים, חורש מזימות בשור וחמור יחדיו, מעופף כמו פגסוס, עוסק בטלפרטציה כתחביב זמני. תני רגע להתרכז, קפת, תני למי המעיין הצלולים לשחוק את הגולל שנסתם עלי, אולי בסוף אני אודה לך. הנברוזות נובחות והשיירה עוברת.

קפת

New member
אתה מזיין שלדים, או עופות?

תודה כבר, חנגמור עם זה. גמני כבר רוצה ללכת הביתה ונמאס לי לענות אותך, לנבוח, לרטון, לאיים, ללחוש, לעקור, להכות,לרמוז, לצטט, לצותת, ובכלל באופן כללי נמאס. לישון, לישון, אולי לחלום.

קפת

את שואלת את זה מתוקף היותך תרנגולת מזת רעב? כשסיטרא מדבר על עצמות וזיונים, הוא לכל היותר מדבר על ה"וויש בון" של הציפור שהוא כרסם. אולי בעצם על ה"יו וויש בון".

אתה מבלבל בין טלפתיה ואנטיפתיה

אבל אני מוחל לך. הקטע הרחום והחנון דווקא מוצא חיין בעיני לאחרונה. מי יודע ,אולי אדבק בו. ואפרופו עצם מהזיון של אתמול, באמת תהיתי למה לאוסובוקו יש טעם מוזר.

סיטרא

New member
טלפתיה לחוד

ואנטיפתיה לחוד, אני לא מוצא חוט מקשר בין שני המושגים, למעט דמיון פונטי קל, וגם זה בדוחק. אפרופו עצמות, דיברתי פה על לחי החמור שבעזרתה היכה שמשון, הספיידרמן התנ"כי, אלף פלישתים (לא פחות ולא יותר). לך תלמד ממנו, פטר, היה גם שופט, גם מזיין על ימין ועל שמאל, גם עוקר עמודים עם ידיים חשופות, מגלומן אמיתי, אני אומר לך תלמד ממנו, כל אם פולניה הייתה גאה בבן כזה. אפרופו זיונים - דלילה. אפרופו הקטע החנון והרחום - מתי אתה מחליף את הניק ל'עגלה ערופה'?

עם העודף האקטוארי העצום

הורגים ילדים קטנים. בשוגג כמובן. ואגב הולנד, אני לא בטוחה שמתים עלינו בשכונה ההיא שהתרסק לתוכה מטוס עם כל מיני כימכלים שאפחד לא מדבר עליהם. הם פשוט מנומסים ההולנדים האלה, זה מבלבל.

Le Fay

New member
לא, לא: עם העודף האקטוארי

רק מרעיבים ילדים. לפחות זו היתה הכוונה, כי אנחנו מחוייבים לאומית לחילוצם ממעגל העוני. הבעיה היא שבמקרה של ההרעבה כן נמצאו "מתנדבים בקהילה", אלה הילדים בחאקי שדפקו על הדלת שלך וביקשו לתרום שימורים ומוצרי מכולת. הטעות האיומה שלהם היתה שהם לא צירפו את השימורים לעודף האקטוארי אלא נתנו אותם בטעות לרעבים, מה שהאט במקצת את חילוצם ממעגל העוני. מה שהזכרת זו שיטה הרבה יותר מהירה של חילוץ ממעגל העוני, באמצעות טילים ממסוקים, וזה לא ממומן מהעודף האקטוארי אלא מהגרעון של משרד הבטחון. בקשר להולנד, אני חושבת שזה לא מרוב נימוס אלא מטעמי זהירות, הם אפפם לא בטוחים שלא נחזור אחורה ונספור כמה אנשים עם טלאים צהובים הם עזרו להעלות לרכבות אל ברגן-בלזן. בכולופן קשה לי להאמין שהם יגלו פתאום רגישות לשימוש בכימיקלים שאפחד לא מדבר עליהם, הם היו בסדר גמור בייצור של כאלה.

סיטרא

New member
מה זה ממי?

אני הגרפומן ההיולי, הנשא הראשוני, המקור, האבטיפוס, המודל לחיקוי, ההארד-קור, הגרעין הקשה, המטריצה. יש לך לפרוט לי פאנץ'-ליין?

למעלה