יום ללא טלפונים

Sea Urchin

New member
יום ללא טלפונים

הטלפון הוא החיה הכי נבזית שאני מכיר: תמיד מצלצל ברגעים הכי לא מתאימים. במיוחד הסלולרי, שגורם לאנשים להפסיק באמצע עיסוקים שלא היו חולמים להפסיק בשביל לענות לטלפון. זה קרה לי אתמול שחזרתי מקניות הוצאתי את הדברים שקניתי מהאוטומוביל, וברגע שעמדתי לסגור את הדלתות נופלת עלי שיחת טלפון כמו איזה קסאם! קיוויתי שאסיים את השיחה מהר, אך במקום שזה יקרה שמעתי על ימין ועל שמאל את המשפט הסקסי "אני לא שומעת". אני לא יודע למה התפתיתי לענות כשביד אחת אני מחזיק שני שתילים שקניתי, וביד השניה את הטלפון ואת המפתחות של הרכב. הרי בגלל דברים כאלה בדיוק, בדרך כלל אני יוצא בלי הנייד, ונוסע רק כשהוא כבוי.

maybesure

New member
סליחה..

למה חייבים לענות? כשלא מתאים לי אני עונה. מקסימום חוזרת אח"כ למתקשר. גם זה לפעמים לא........ דווקא ברכב בזמן נסיעה יותר נוח לי כי הנייד על הדיבורית

Sea Urchin

New member
אבל זה מה שכתבתי

שאני לא יודע למה התפתיתי לענות. ולא! אני גם לא אחזיק דיבורית בשביל לדבר בטלפון בזמן נהיגה; מבחינתי זה בלתי אטרקטיבי בעליל.

maybesure

New member
לא יותר מסוכן

מלדבר עם הנוסע שלצידך או עם הילד שיושב מאחור.. עניין של הרגל - ואני מאוד מקצרת בשיחות כאלו - הן בעיקר אינפורמטיביות. לא מחייגת בזמן הנהיגה!

כן יותר מסוכן.

מי שאיתך באוטו שם לב לשפת הגוף שלך ולסימנים בכביש, ויודע באופן אינטואיטיבי לסתום כשיש מצב שדורש את מלוא תשומת הלב שלך. מי שבצד השני של הקו ימשיך לקשקש ורוב הסיכויים שלא ישמע כשאת אומרת לו "רגע".

maybesure

New member
אז כדאי

שבאמת לא תעני לטלפונים בזמן הנסיעה. מומלץ לכל מי שלא יודע לסתום בעצמו בשעה בה נדרש ריכוז מירבי.

כל הכיף בטלפון נייד זו השיחה המזוהה

והחרות לא לענות כשלא מתאים. אני יודעת שיש אנשים שקשה להם, למשל בעלי. הוא לא מסוגל לא לענות, גם כשממש לא מתאים לו. מוזרות שכזו.

גם בבית יש לי שיחה מזוהה.

וכשמתקשרים אלי משיחה לא מזוהה, סיכוי סביר מאוד שלא אענה אלא אם אני ממש ממש ממש פנויה.

אז לי אין, משום מה.

מצד שני כמות השיחות אצלנו בבית היא כל כך זעומה, שכשהטלפון כבר מצלצל אנחנו כל כך נרגשים שמייד עונים.

למעלה