יום לימודים ארוך

ruti207

New member
יום לימודים ארוך

האם מישהו שמע מילדיו שלא מכינים שעורים בשעות של יום לימודים ארוך?

kalmarm

New member
אני לא שמעתי משני ילדי../images/Emo10.gif

שבבית הספר שיש להם זמן לשבת על שיעורי הבית,לדוגמה אתמול הילדים חזרו בשעה 15:00 הביתה ובשעה 16:00 הם הלכו לחוגים (כדורגל וצופים),ורק בשעה 19:30 כאשר הם עייפים הם ישבו להכין שיעורי בית.אני תמהה מה יהיה בשבוע הבא כאשר הכדורגל יתחיל בימי ג' בשעה 15:00 ואח"כ ב17:00 לילדים יש צופים,כך שמהבוקר עד שעה 19:00 הילדים לא יהיו כלל בבית. מהמצב שמתואר להלן,אני אישית מביע אכזבה מהרפורמה ולפי דעתי היא מיושמת בלפיד בצורה לא נכונה,וזה בניגוד להבטחות שאמרו לנו כל "שועי" לפיד והמועצה.

בתור מי שהתלהב מהמנהלת נאוה

ודעתו היא שהיא מנהלת מצויינת האם אתה ממליץ להחזיר אותה כדי לשפר את המצב?

kalmarm

New member
אני בנגוד לך לא מסתיר את זהותי

ולענייננו אף פעם לא הבעתי התלהבות מהמנהלת הקודמת,ואני נותן גם לנוכחית קרדיט,ואני מקווה שהתוכנית אכן תצליח...ימים יגידו.

TakeOne

New member
מוטי, מה אמרו על כך המחנכות ?

לא ראוי לפנות אליהן ולבדוק את הנושא לפני הבעת אכזבה כל כך גורפת? גם אנחנו בבית עדיין "מתקשים לעכל" את השינוי, אבל מכאן ועד הסקת מסקנות כה גורפות, שבוע אחרי פתיחת שנת הלימודים....? ממליץ לך לבדוק עם המחנכות מה מתוכנן בנושא שיעורי הבית בכיתות של ילדיך וגם בכלל - מה התכנים שיעסקו בהם בשעות אחה"צ בכיתה. בסה"כ הוסיפו לכל הילדים שעות לימוד. תאמין לי שזה הפך למצרך נדיר ויקר במערכת החינוך שלנו. אז לפני שמתאכזבים או יוצאים בביקורת, אני ממליץ לך לנסות לבדוק ולשפר במסגרת הכיתות של הילדים שלך.

יום לימודים ארוך-חלף שבוע,מסקנות ?

נו הורים יקרים, חלף לו שבוע ראשון של יום לימודים ארוך. מה אתם אומרים , בעד או נגד ? יתרונות או חסרונות ? אני באופן אישי מאוד נגד וסקפטי לגבי הלוקשים שמאכילים אותנו, וזה לפני שהחל "מפעל ההזנה"
, אליק "מפעל" ואליק "הזנה"
מה אתם אומרים ?

namaa

New member
השתמשו בילדים שלנו להון פוליטי

ולא רק אצלינו. הוציאו הרבה יותר כסף על פרסום ברדיו ושלטי חוצות על הצלחת הרפורמה שלא קיימת. השאירו לנו בכוח את הילדים עד 15:00 -אין העשרה , אין כיתות יותר קטנות , אין אוכל. הונאה אחת גדולה. מסתבר שזה לא רק אצלינו -כפי שמתפרסם היום בעיתון הארץ. חייבים להנגד להונאה הזאת ולבטל אותה מהר ככל שניתן. יש כסף לרפורמה - שיעבירו לההורים - אנו נדע להשתמש בזה בצורה הרבה יותר יעילה.

למעלה