יום לא פשוט עבר!

יום לא פשוט עבר!

חתונה משפחתית ובשורת מוות בתאונה, שבע ברכות אחר ושכן צעיר שנפטר מסרטן, איש משפחה נלקח בחקירה משטרתית, שבת חתן, דמעות אושר וכאב, פעם ראשונה שאני נתקלת באופן כל כך קיצוני למר מתוק של סיבוב הגלגל, אבל עדיין אופטימית ומאמינה, "הכל לטובה"! בשורות טובות :)

ספר ריק

New member
נשמע לא פשוט, הרבה שמח ועצוב ביחד

מקווה שתמצאי את הכוח להתגבר על הבשורות הלא נעימות ותשאבי את השמחה מהאירועים האחרים שתעזור אולי. תהי חזקה!

תהי חזקה.. ../images/Emo201.gif

אומרים שאלוהים לא מעמיד אותנו, בני האדם בנסיונות שאנחנו לא יכולים להתמודד איתם... (ואת זה דווקא אמרה לי המורה שלי למתמטיקה שהיא חילונית לגמריי ..) היא אמרה לי את זה בתקופה הכי קשה בחיים שלי ... ו-וואלה .. אין לך מושג בכלל כמה המשפט הזה גרם לי באמת להאמין שאני יכול לצאת מכל השיטט הזה ... ויצאתי. יצאתי ממנו הרבה יותר מחוזק, מחושל, עם הרבה תובנות,עם הרבה מחסומים ששמתי לעצמי בעבר שנשברו, עם קבלה עצמית.. הרבה דברים טובים קרו לי בעקבות התקופה הזאת.. באותו רגע אנחנו לא מבינים את זה, אנחנו רק מסתכלים לשמיים ואומרים לאלוהים למההה ???? .. אבל אחרי שעובר זמן אנחנו רואים שהשד לא גדול כ"כ ושגם דברים טובים יכולים לצאת ממשברים גדולים.... קחי חיייבווקייי וירטואלי ממני (ואם את לא שומרת נגיעה תוכלי לקבל חיבוק גם ב"ריל לייף")
לילה טוב

המשחה והצער התערבבו יחד...

קבלי את איחוליי לשמחות והשתתפותי בצער במקרים העצובים יהי רצון שנזכה לגאולה שלמה והקב"ה יאמר די לצרותיונ!!!

טיףטף2

New member
אני שוקל לא להיות בקרבתך בזמן הקרוב.

(בהומור גמור) מכירה שאומרים שצרות באות בצרורות?זה לגמרי כך. כשאדם קרוב נפטר זה כמו יום שלם עם ענן אפור מעל הראש שמוריד רק עלינו גשם. והימים לאחר מכן מלאים בלמה ואיך.. השנה אבדתי 5 אנשים!! אחת מהן בתאונת דרכים.זה בהחלט מדכא ולא נעים. אבל ב"ה שהשם באמת נותן לזמן לרפא.

למעלה