יום כיפור שמח

xero1

New member
יום כיפור שמח

לרועי אמיתי ונוני גם, וגם לשאר הפורופ הצלצול הגואל, שנה טובה ויום כיפור שמח וגמר חתימה.. אה! דמט עם זה! לא זוכר את המילים של השיר שהקלטתי הרגע! תשמעו אותו וזהו XERO

בשבילי כן!

אצא לי לרחובות סנדוויץ מרוח בשוקולד פרה, אכסח מכות את הילדים שינסו לזרוק תמרים! סיפור מצחיק: יום כיפור לפני שנה איזה דוס מסריח בן 14 זרק עליי תמרים, אז רצתי אחריו והתחלתי לבעוט בו עד שהוא התנצל יפה!!!

black_magic

New member
חחח גדולה את!

להכות דוס..
גם אני לא צמה.. ואני דווקא ביום כיפור אערבב חלב ובשר ואכין כל מיני מטעמים.. שכרתי 4 סרטים (הפטריוט, חניבל, גלדיאטור וסוד של אהבה [זה בעקר לאמא שלי]) וחוץ מזה יש לי לגמור את הספר "זה" של סטיבן קינג.. וכמובן לסיים ת´עבודות באמנות.. וכרגיל לחרוש על האינטרנט.. ככה שיש לי מה לעשות בחג למרות הכפייה..

אני הולכת לישון אצל חברה שלי...

היא מסורתית אז היא רוצה שאני אעביר לה את החג הנוראי בכיף אנחנו עושות כל מיני שטויות(משחקות פוקר עם אבא ואימא שלה, מפחידות את אחיה הקטן, משחקות ארץ עיר (מותר לה לכתוב ) ומתעללות באחותה הגדולה! חוץ מזה הסרט גלדיאטור זה סרט ענק!!!!!!!!!!!!!!!! חניבעל לא ממש כי אהבתי יותר את שתיקת הכבשים! הבאתי הביתה מלא סרטים שאני הולכת לראות מחר... וסתם ככה אני מסובבת את העיר!

שירי....

New member
פיייייי איזה ערב היה לי אתמול

הלכתי אני וחברות שלי להסתובב, הלכנו קילומטרים שלמים ברגל, ושברנו את הצום בשתייה (אני אחר כך באתי הבייתה ונהנתי לי מעוגיות....), הרגליים כאבו לי פחד, אבל עדיין היה נחמד כי פגשנו איזה חצי עולם והיה כייף. אחר כך באתי הבייתה בערך באחת. ראיתי לי טלויזיה (בשקטטטטט) אכלתי עוגיות, ונרדמתי. נו אז? שברתי את הצום! ביג דיל שירי, השוברת בע"מ....

איכס צום זה מגעיל!

אחריי שלא אוכלים הרבה, מיצי קיבה עולים ויש ריח מסריח בפה!!!!!!!! תישאלו כל אנורקסית שייש!!! טוב ב22:30 יצאתי אני ועוד ארבע חברות לטייל בעיר המסריחה שלנו, הכביש היה מכוסה בתמרים ורק יצאנו מהבית התחילו לזרוק עלינו כל הדוסונים הקטנים והמסריחים. זרקתי לעברם שלל קללות למרות שלא נגע בי אף לא תמר אחד במשך כל הערב\לילה. אח"כ המשכנו לעבר הכביש והתחלנו לטייל ורצה שם חבורה קטנה של ילדים בני 13-14 (ואנחנו בנות 16-15) בכל מקרה הם רצו אלינו עם מקלות ביד ואני ועוד חברה תפסנו מרחק, ולחברה שלי טלי ילד אחד נגע בחזה אבל היא לא ראתה מי זה והיא התחילה לקלל אותם והיא מזה הייתה פגועה מזה!!! ואני תפסתי קריזה והתחלתי לצרוח עליהם: "יא חתיכות סוטים, רק תתקרבו לפה עוד פעם אני אכסח אתכם!!!" והם התחילו לברוח! אח"כ הלכנו לנו לטייל לנו במקום שהיו בו הרבה אנשים, ועוד פעם היה שם אחד בין 14 שניסה לגעת לי בתחת, אבל לא ויתרתי לו, תפסתי לו את היד, סיבבתי לו אותה בסיבוב של 240¤, והוא צרח (אני מקווה מאוד שהיא נשברה, שמעו כזה קלאק!) ואני אמרתי לו: "נראה אותך עוד פעם נוגע בבחורה יא חתיכת סוטה!" והוא קרא לי בכל מיני קללות ואיזה אחד שם התחיל לצעוק עליו: "היי היי, ככה מדברים לבחורה???" בכל מקרה בסופו של דבר ברחנו מכל הסוטים המחורמנים וישבנו בפארק ליד הבית. אח"כ הלכנו להביא שמיכות ונשכבנו על הדשא והסתכלנו על הכוכבים (השמיים היו צלולים והיה מאוד יפה) וגם פגשנו כמה בנים שישנו שם מאוד חמודים! ב5 אני וחברה שלי עלינו לישון בבית שלה ונרדדדדדדמנו! נ.ב אני שומעת עכשיו COME WITH ME של פאף דאדי וג´ימי פייג´ ואתם לא!

xero1

New member
אני צמתי רבע שעה אחרונה

של יום כיפור. רבע שעה אחרונה עד שיצא יום כיפור לא הכנסתי כלום לפה. איזה כלי אני

anat113

New member
יום כיפור הוא לא יום עצוב!

למה אנשים לא מבינים אצ זה! זה שלחמת יום כיפור פרצה באותו יום לא אומר שזה יום עצוב, יום כיפור זה יום "לחשבון נפש" וחוץ מזה בשבילנו זה עוד יומיים חופש...

זו גם נקודה טובה ...

כשחושבים על זה עכשיו....זה לא יום עצוב בכלל....ממש ממש אבל ממש לא!!!ואפשר אפילו להחשיב את זה כחג כמו שכולם עושים לפעמים

למעלה