יום כיפווווור

LindZiv Cohan

New member
יום כיפווווור

מה אכלתם בארוחת מפסקת? איך עבר עליכם יום כיפור? צמתם? אם כן, איך היה, קל? קשה? מה היה התכנון שלכם להעביר את הצום בקלות? ומה באמת עשיתם כדי להעביר את הצום בקלות? והכי חשוווווווווב, מה אכלתם בארוחה שאחרי הצום? ספרו, ספרו

LindZiv Cohan

New member
אני../images/Emo3.gif

מה אכלתם בארוחת מפסקת?
פירה, ביצה, סלט, עוף, נראה לי שזהו
התפוצצתי מהר
איך עבר עליכם יום כיפור?
בסדר, היה נחמד אתמול בלילה עם החברים
צמתם?
יאפ אם כן, איך היה, קל? קשה?
היה באמצע, נוטה לקשה, כי פתאום האמצע הלילה התחיל לכאוב לי הראש
מה היה התכנון שלכם להעביר את הצום בקלות?
להסתובב עם חברים מתחילת הצום ועד הבוקר שמתחיל להאיר, ללכת לישון, לקום מאוחר בצהריים ואז לשחק משהו עם אחותי עד שהצום יעבור
ומה באמת עשיתם כדי להעביר את הצום בקלות?
הסתובבתי עם חברים עד 6 בבוקר, חזרתי הביתה, הרכבתי קצת פזל ענק שפתחנו ליום כיפור עד 7 בבוקר ואז נשברתי והלכתי לישון, ב-1 בצהריים השכנים החביבים העירו אותי בצרחות נחמדות שלא נתנו לי לישון [ישנתי רק 6 שעות!], אז ירדתי למטה עם אחותי דיברנו קצת, הלכנו לדודים שלנו, צחקנו בזמן שהם גירו אותי עם אוכל
אז הלכנו לסבתא, קראתי קצת מהספר שזכיתי מתפוז [המקלדת] ניסיתי להרדם, ואז נשארה חצי שעה עד לסיום הצום.
והכי חשוווווווווב, מה אכלתם בארוחה שאחרי הצום?
ג'חנון, ביצה, רסק, אבוקדו, וקולההההההה
תמניה מצויה
וכנראה שב-9 אני והחברים נלך למק' ונאכל המבורגר, כי אתמול שיגעתי אותם עם ההמבורגר שפנטזתי עליו.

o DaNiEl o

New member
אנוכיי../images/Emo69.gif../images/Emo26.gif

מה אכלתם בארוחת מפסקת? מרק עם אורז, תפוח אדמה ועוף
איך עבר עליכם יום כיפור? נחמד מאוד
צמתם? יאס
אם כן, איך היה, קל? קשה? קל
מה היה התכנון שלכם להעביר את הצום בקלות? ללכת עם חברים להסתובב, לחזור מאוחר ולישון עד 4 בערך
ומה באמת עשיתם כדי להעביר את הצום בקלות? מממ, חזרתי בשלוש וישר הלכתי לישון, ואז קמתי בארבע והשתעממתי
והכי חשוווווווווב, מה אכלתם בארוחה שאחרי הצום? ענבים
ואחר"כ טוסט, ביצה וסלט
ושתיתיי קולה

LindZiv Cohan

New member
מההה

גם הלכת לישון ב-3 וגם קמת ב-4?!
בעעעעעעע הלכתי לישון ב-7 וקמתי ב-1

olsen cool

New member
אני

וואי גם אני קראתי את המקלדת,קיבלתי את זה גם כן מתפוז. מה אכלתם בארוחת מפסקת?אממ עוף ואורז,סלט ירקות,תפוחי אדמה ופירות בסוף איך עבר עליכם יום כיפור?בינוני,עבר כמו כל צום רגיל אבל השעה האחרונה הייתה די מעצבנת משום מה היא נראת הארוכה ביותר צמתם?כן אם כן, איך היה, קל? קשה?בינוני כמו שאמרתי,הלכתי לישון ב9 כי חזרנו מהבית כנסת מוקדם ולא היה לי כח לקרוא יותר מידי ב12 בלילה קמתי שוב ואז שוב נרדמתי וקמתי ב4 לפנות בוקר והתחיל לכאוב לי הראש ואז שוב נרדמתי וקמתי ב6 ואז שוב פעם נרדמתי וקמתי ב9 חבל לכם על הזמן כמה פעמים קמתי ונרדמתי תמיד קשה לי בצום יום כיפור. קראתי כמה ספרים שהיו לי ואחה"צ הלכתי לתפילת מנחה ומשם רק חיכיתי לתקיעת השופר הגואלת!אבל ברוך השם עבר. מה היה התכנון שלכם להעביר את הצום בקלות?לקרוא ולקרוא ולנסות לחשוב על דברים חיובים,להתפלל קצת. ומה באמת עשיתם כדי להעביר את הצום בקלות?קראתי וקראתי והתפללתי וגם ישנתי. והכי חשוווווווווב, מה אכלתם בארוחה שאחרי הצום?אממ שתיתי מים,אכלתי שקשוקה יאמיייי וסלט ירקות וגם קורנפלקס של ספיישל K

LindZiv Cohan

New member
הספר היתה אצלך מתנה לחג כלשהו?

אני זכיתי בו מאיזה סיפור שעניתי נכון על שאלה

אני

מה אכלתם בארוחת מפסקת?מלוואח עם דבש,סלט,ביצה קשה וזהו ניראה לי איך עבר עליכם יום כיפור?משעמם אבל בערב יום כיפור היה נחמד צמתם?אפשר להגיד
צחצחתי שיניים ושתיתי כוס מים
אם כן, איך היה, קל? קשה?היה בסדר מה היה התכנון שלכם להעביר את הצום בקלות?לא היה תכנון ומה באמת עשיתם כדי להעביר את הצום בקלות?השתעממתי והכי חשוווווווווב, מה אכלתם בארוחה שאחרי הצום?אממ..עוגה,קובנה,קובנינות [עזבו
],וזהו ניראה לי.ושתיתי תהההה

LindZiv Cohan

New member
אתמוללללללל

ניצן חברה שלי אמרה לי שהיא אכלה קובנינות או מה שאמרת
מזה??

גזניוס

New member
אניי

מה אכלתם בארוחת מפסקת?לא הייתה לי כזאת
איך עבר עליכם יום כיפור?סבבה צמתם?לא אם כן, איך היה, קל? קשה?אסור לי
מה היה התכנון שלכם להעביר את הצום בקלות?^^ ומה באמת עשיתם כדי להעביר את הצום בקלות?^^ והכי חשוווווווווב, מה אכלתם בארוחה שאחרי הצום?בוהו.

עונה:../images/Emo26.gif

מה אכלתם בארוחת מפסקת?קוסקוס וקציצות יאמיייי
איך עבר עליכם יום כיפור?ת'אמת טוב לא הרגשתי בכלל את הצום צמתם?כן אם כן, איך היה, קל? קשה?בסדר מה היה התכנון שלכם להעביר את הצום בקלות?בעיקר לקרוא וללכת לביה"כ ומה באמת עשיתם כדי להעביר את הצום בקלות?לקרוא וללכת לביה"כ והכי חשוווווווווב, מה אכלתם בארוחה שאחרי הצום?קראוסונים ושוקו

LiLuLiL

New member
וואעע אני שונאת צום ואוהבת אוכל../images/Emo70.gif

מה אכלתם בארוחת מפסקת? מרק עם קוסקוס
איך עבר עליכם יום כיפור? חביב+ צמתם? אכן כן אם כן, איך היה, קל? קשה? בלילה ובבוקר היה קשה ואחרי זה טוב מה היה התכנון שלכם להעביר את הצום בקלות? אממ חברים בלילהה בבוקר לקום מוקדם ואז לישון כל שאר היום ומה באמת עשיתם כדי להעביר את הצום בקלות? בערך ככה והכי חשוווווווווב, מה אכלתם בארוחה שאחרי הצום? מה לא אכלתי
לחמנייה קטנה מתוקה עוגה חביתה סלט אממ זיווה
ועוד ועוד

LiLuLiL

New member
מלוואח [?] בתנור עם גבינה בפנים משה

משהו סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אגב אני תמיד חשה שאני אוכלת אותך שאני אוכלת את זה

למעלה