יום כיף עם הבעל

יום כיף עם הבעל

אז מנסה את מזלי שוב. בשבוע הבא יש לי יום הולדת שלושים. החלטנו לצאת לנו ליום רק של שנינו. (לא קרה אולי 3 שנים) השאלה מה עושים בו.. אני מחפשת המלצה ליום כיף שיכלול גם ארוחת צהרים טובה(בגלל ההריון ספא כנראה ירד מהפרק) אז חשבתי על יום טיול. לראות קצת ירוק, פריחה, ים. אנחנו גרים בנתניה אבל אין לנו בעיה לנסוע גם צפונה. תודה.

../images/Emo4.gif מה לאף אחת אין רעיונות בשבילי?

מנסה את מזלי שוב.

gallish

New member
אולי ת"א?../images/Emo9.gif

נראה לי שאני הייתי נוסעת לת"א, מטיילת קצת בנווה צדק, קצת לאורך החוף, אוכלת צהריים בסוזאנה או בבליני או במאנטה-ריי (ואולי יש עוד מקומות שאני לא מכירה), אח"כ הולכים לאיזה סרט נחמד להצגה יומית, קפה בכיף והביתה... עבורי זה יום מושלם

מ... לא מתה על ת"א הכל עמוס. מלא

|פקקים. בא לי משהו יותר ירוק , טבע, שקט. משהו בכיוון קצת אחר. אבל תודה בכל אופן.

My Little Fairy

New member
ספארי אולי?

אולי עליה לירושלים שמזמן לא היית בה? בכל אופן שיהיה לך המון מזל טוב

ספארי אנחנו חרשנו כמה פעמים

עם הילדה. אבל ירושלים וואלה לא חשבתי על זה. נעלה את זה לדיון.
מה שלום אריאל ושחר? מה עם איזו תמונה?

פיקניק בשלולית?

אפשר לקחת טייק אווי מאחת המסעדות בסביבה, לארוז שמיכה, כלי אוכל ושתיה... בספא את יכולה לקבל טיפול פנים, יש מסז'ים מיוחדים לנשים בהריון - לא חייב לוותר.... מזל טוב!

דיינו

New member
מבצר יחיעם מקסים בעיני ורומנטי

אבל זה נסיעה (אזור צומת כברי...) יש שם מגדל תצפית עתיק שמשקיף על נוף מדהים. אני חושבת שיש מסעדה במקום אבל אין לי מושג איךהיא ובאיזה שעות פתוחה. אפשר גם לטייל ליד בנחל יחיחעם, נחמד אבל נדמה לי בלי מים.

buba300

New member
שיהיה במזל טוב. אז ככה-

מציעה לך להכין סלסלה רומנטית ודשנה לארוחת בוקר בחיק הטבע. לחם מלא, קונפיטורה, גבינות מובחרות, ירקות חתוכים, ביצים קשות, מעדנים, תותים. פירות יבשים, שוקו (צידנית לקירור) מה שבא לכם. כלים, מפיות. לנסוע דרך זכרון יעקב לכיוון יקנעם. יש שם יערות מדהימים ביופים! לפרוס מפה ולשבת בשקט המטריף של הטבע לארוחה. שם יש נופים מדהימים. תוכלו להתקדם אחר כך לכיוון חוות מכורה. יש שם מקומות מדהימים. אפשר להתרחק לכיוון בנימינה. לא חסר לשלב שם מקומות עם א. צהרים. בהצלחה!

תודה מותק. נשמע טוב. צריכה רק לתנן בדיוק

לאיפה בדיוק ממשיכים אחרי ארוחת הבוקר. לא אוהבת להיות בערפל.

buba300

New member
עוד אופציה. יש מסעדה מדהימה שנקראת "מקום בלב"

ברעננה. שם יש ארוחות בוקר מדהימות. המקום ממש יפה ומטופח (גם לא תצטרכי להתאמץ ביומולדת) ולהכין א. בוקר. "מקום בלב" הוא מאותם המקומות, בהם על כל צעד ושעל אתה מופתע לגלות משהו חדש, שובה ומקסים עוד יותר. המקום מעוצב כמעין יער מכושף ומשרה אוירה נעימה וקסומה. אפשר לחסות תחת חופה טבעית של גפן לצד נחל מפכפך, או למצוא מסתור בפינה כפרית ולשטוף את העינים בכחול ובירוק תוך כדי סעידה. גם בחלל הפנימי, המקושט בכלים עתיקים, אווירה ייחודית. שולחת לך מעבר לאתר של "מקום בלב" גם אתר של גבעת עדה - בנימינה. שם יש מקומות ואתרים לביקור. כדאי לבקר ולעשות שם סיור. מאוד שווה! http://www.bin-ada.co.il/9.aspx?contentid=3232

כן מסעדה מדהימה שאני מאוד מאוד אוהבת

היינו בה לא פעם. אבל תמיד לארוחת צהרים, ערב ככה יצא. כבר נכנסת לאתר של גבעת עדה. תודה על העזרה.

nuni35

New member
וואי בדיוק באותו המצב, גם לי יש יום הולדת

עוד שבועיים בערך. וגם אנחנו חושבים לקחת יום חופש ולא יודעים כרגע לאן ללכת... אני לא בהיריון
, אבל ספא לא כל כך בא לנו, כי כל פעם הולכים לשם. וגם אין לי כוח להיתפשט
מה שיכולה להמליץ לך, זה באמת, כמו שמישהי כתבה כבר,זה לנסוע לזכרון ולטייל שם, יש שם כל מיני מסעדות שאפשר לאכול צהריים או ארוחת בוקר, תלוי בשעה. גם בחיפה יש כל מיני מקומות יפים, יש את הגן הבהאים, למרות שצריך לבדוק מתי פתוח הגן. אבל כמובן תלוי במזג האוויר גם.. תעשו גם תוכנית חילופית למקרה ויהיה גשם וקר.

כן הרבה אומרים לי על זכרון. חוץ מגני

רמת הנדיב . יש עוד משהו שאפשר לעשות שם? לא הייתי בזכרון שנים ואני כבר לא כל כך זוכרת.

SOFAIR2

New member
יש כמובן את זכרון העיר

שנורא נחמד לטייל במדרחוב ברחוב המייסדים ואכול שם א. בוקר/צהריים.

funcake1

New member
יש את היקב- שאפשר לתאם בו סיור וגם

קצת "לתפוס ראש" בטעימות. חוץ מזה, יש את "הבית ביקב", ממש על יקב כרמל מזרחי שיש בו ארוחות בוקר מעולות.

december2

New member
המממ...ירושלים? טיול בקטנה?

ולא חסר שם מסעדות טובות... תבלו אוף בא לי גם, כבר לא זוכרת איך בעלי נראה באור יום

december2

New member
../images/Emo41.gifנצלש..בילוי זוגי

הרי ברור שחייבים זמן זוגי (בני הזוג, נטו, ללא ילדים) מאז שהגדול נולד יצאנו פה ושם והסבים שמרו עליו.אפילו ללילה מגיל שנה בערך. מאז שהקטנה הצטרפה, עוד לא יצא לי לצאת עם הבעל לבד, בערב, לדייט. אנחנו כן יוצאים בנפרד,אני נפגשת עם חברות, מתעמלת בערבים וכו, אבל אנחנו חייבים זמן ל-ב-ד. הסבים (הורים שלי) עוזרים המון אחהצ, עם שני הילדים, אבל הסבירו בצורה ברורה שהם לא בייביסיטרים בלילה, וזה מקובל, באמת אני מודה להם על העזרה אחהצ כי הרבה יותר נחוץ מבילוי. בייביסיטר זו לא ממש אופציה, כי הקטנה לא ישנה טוב,ואם לא מרגיעים אותה בדקה, היא עלולה להעיר את הבכור ואז יש חגיגה שלמה...ופסיכולוגית אני לא מסוגלת לשבת במסעדה, ולדעת ששניהם בוכים בבית, ועוד אני משלמת על זה לא מעט כסף. מצד שני כשאנחנו קובעים "דייט" בבית, קשה להתיחס לכך ברצינות. אפילו אם הילדים נרדמו בשעה סבירה, ואוכלים ארוחת ערב אז אין מצב שאני אשרוד סרט ...נרדמת מעייפות. צהריים זה לא אופציה, כי הוא שומר ימי חופש למחלות של ילדים :-=) ואפילו אם כן, אין לנו גם סידור לקטנה ,כי היא בבית איתי ויהיה לה קשה להשאר עם אדם זר...(בייביסיטר לא קבועה) איך אצלכם? איךמבלים בילוי זוגי? או שבעיה אצלי כי אני לא משחררת?מצד שני כל אלה שאןמרים "קחו בייביסיטר, מה העיניין??1 זה כאלה שילדים ישנים לילה שלם, וגם יש סבתות/דודות שמוכנות לשמור... תודה מראש

למעלה