יום כייף

יום כייף

היי היום לאחר יותר משבועיים של כמעט הסגר יצאתי לטיול,בני היה אצלי בשבת, טיילנו בפרק נחל אלכסנדר ולאחר מכן בשוק וויתקין. בשוק קניתי פטיפון או נכון יותר להגיד גרמופון זה שלצורך הפעלתו צריך לסובב מנואלה (ידית) ויש לו רמקול בצורת פרח, משהו עתיק מאוד ולא תאמינו גם עובד. חפצים עתיקים ויפים זו החולשה שלי. ביום חמישי האחרון התחילו הלימודים, כמו תמיד כייף לחזור לספסל הלימודים, מתקשה לכתוב, אבל אין ברירה חייב לכתוב בסהכ חל שיפור מה, עדיין נזקק לכדורים ואני מקווה שבהלך השבוע הקרוב הכל יהיה מאחרי. ידידיי שבוע טוב, שבוע של בשורות טובות(עכשיו אני נזכר ששלחתי לוטו) שיהיה על כולכם. אבי

blonda3

New member
שתזכה בלוטו-איזה כייף לך../images/Emo70.gif

אז איך בלימודים? תספר קצת מה לומדים ואיך..... מעניין דפקא.

היי בלונדי

היי הלימודים הם במסלול של שנתיים, משולב בלימודים מעשי ועיוני. בחלק העיוני התחלנו ללמוד על המערכות בגוף האדם כמו אנטומיה, פזיולוגיה וכו. בחלק המעשי לומדים עיסוי שבדי ועוד סוגים נוספים של עיסוי לומדים רפלקסולוגיה, בקיצור הרעיון הוא לקבל בתום הלימודים הסמכה לטפל באנשים המוגדרים חולים , בעיקר בעיות גב. זזה מעניין אותי מושך אותי ולכן אני שם. מעבר לעובדה שניתן גם להתפרנס מעיסוק זה באופן מכובד. רפואה משלימה זה נושא שמדבר אלייך?

blonda3

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo45.gifכן, מדבר אלי בהחלט.

נשמע בהחלט מקצוע טוב לעסוק בו. אז איך הלימודים העיוניים? לא קשים מדיי?

היי בלונדי

בוקר טוב אני בוגר מגמה ביולוגית ואני מניח שלי קל יותר באופן יחסי מתלמידים ששומעים ולומדים את החומר בפעם הראשונה. יום טוב

למעלה