~יום ירושלים~

חחחחחח כל מי שהולכת, תהנווו../images/Emo24.gif

וכמובןן נשמחחח לשמוע כאן חוויותתת
ותמונות יתקבלו בברכההה..

שמיינס

New member
הוא יופיע או לא בטדי?!

הלוואי..! כי אני אהיה שם מחר!! אנחנו יותאים כל שכבת ח' מהבצפר שלי!!

נ ר ו ש

New member
הבנתי שהוא גם מופיע בטדי../images/Emo122.gif

אבל אני כבר ממש מבולבלת אז אל תבלבלו אותי עוד

נ ר ו ש

New member
ממתי את עושה מאוהב ליד

משהו שקשור בי
|מופתעעדעמקינשמתו|

גם אני!../images/Emo9.gif

אח"כ אני אתקשר אליך...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

אוף מישהו מוכן להסביר לי מי מופיע

ואיפה??? הראל מויאל ברנא קאסן נכון? באיזה שעה? אמרו לי שיש שתי הופעות שלו אחת ב 6 וחצי בבמה הקטנה ואחת ב 8 וחצי בבמה הגדולה... מה זה אומר??? והראל סקעת מופיע בטדי?? בטוח?? איזה שעה?? כי אמרו שהוא מופיע בגוננים....

למעלה