יום ירושלים

יום ירושלים

הי לכולן אני זקוקה בדחיפות לרעיונות הפעלה, שיחה, כל מיני רעיונות שעולים לכן בראש למליאה לגילאי 2.5-3 בנושא ירושלים , יעלים אני חושבת שאת עובדת עם הגילאים אז בבקשה את עזרתך...ושל כולן בכלל תודה.

krn

New member
שאלה

האם כולן מציינות את יום ירושלים? אני דווקא מתעלמת.... רק שמה תמונה על לוח ההורים וכותבת יום ירושלים לילדים, זה לא אומר כלום

ירושלים

ירושלים מתקשרת לי גם ליום העצמאות, לארץ ישראל, בתור עיר הבירה וגם לשבועות, כי בשלושת הרגלים היו עולים לירושלים. הכול מתערבב ביחד ואני גם אוהבת במיוחד את עבודות היצירה לירושלים.

אלהלה

New member
גם אני מתייחסת לירושלים בתוך שבועות

בעניין שלושת הרגלים, עבודות יצירה בהתאם - הכותל עם פתקים ומשאלות הילדים על הפתקים, את הכותל הם בונים מקוביות ושמים בין לבין פתקים שאני רושמת את המשאלות שלהם ורומזת להורים שיבדקו מה המשאלות
בגלל הסמיכות של יום ירושלים ושבועות אני מתייחסת יותר לשבועות ואת ירושלים מכניסה בחג עצמו.

ענת ד

New member
יום ירושלים../images/Emo47.gif

אני עובדת בחינוך הממ"ד ואצלנו מתייחסים ליום ירושלים כאל חג. חוץ מהעיסוק בנושא והסיפור מדוע אנו חוגגים את יום ירושלים(שמתקשר ליום העצמאות) הילדים באים בחולצות לבנות ואנו אוכלים כל הילדים ביחד ארוחה חגיגית (בימים רגילים הגן פועל בשיטת הגן הזורים והילדים אוכלים במזנון). ענת

טלגל

New member
דוקא אפשרי לציין עם הילדים את היום

הזה, רובם ביקרו בירושלים, יש לה מבנים מיוחדים ומושכים את העין. ויש את הסיפור היפה שמתקשר לשבועות על מדוע נבנה בית המקדש דוקא במקום הזה.

יעלים

New member
אני לא מציינת את יום ירושלים

ובמצב הגן שלי כעת אני לא בטוחה שנעבוד על שבועות...

יעלים

New member
אפשר גם

להראות תמונה ברורה של ירושלים, את צריכה שבתמונה יהיו אלמנטים הנדסיים ברורים שלילדים יהיה קל לזהות. מתוך התמונה להגיע לצורות הנדסיות. אני לא יודעת וזה תלוי בילדים שלך בגן, אנחנו פעם התבוננו בציור ואח"כ עבדנו ביצירה עם הצבעים שהופיעו בתמונה, את יכולה להכין מגזרות של צורות הנדסיות ולנסות שהם יצרו תמונה של ירושלים.

למעלה