יום ירושלים

i love skat

New member
יום ירושלים ../images/Emo47.gif

הנני כאן ביצוע: הראל סקעת אני הולך אלייך כל ימי אני הולך אלייך מסונוור האבנים פוצעות את כפותי אבל אני איני מרגיש דבר. אני חוזר מארץ לא זרועה מושיט ידי ללטוף את שיערך הנני כאן, אך כמו יונה פצועה אני נופל תמיד מול שערך. הנני כאן, כמו ציפורים חגות הנני כאן, מביט מן הגגות הנני כאן, כמו אבן בגדר, כמו סלע, כמו באר אני האיש אשר תמיד חוזר, חוזר. אני חוזר באלף גילגולים אני נזיר, בן מלך וקבצן ובלילות בבכות השועלים אני חולם וער בך בו בזמן. אני רואה אותך הרחוקה כמו נסיכה שבויה במגדלים בין סורגים יושבת ומחכה אלוהים, האלוהים גדולים. הנני כאן... ואת חיכית, כמו האבנים וכמו הבור, להלך במדבר זריחות רכות נשקו אותך פנים שקיעות כבדות נשקו אותך צוואר. כך ראיתיך עומדת ומצפה ובעינייך אור ועצב רב כך לקחתיך איתי אל החופה את היחפה עם כתר של זהב. הנני כאן... היום יום ירושלים. השנה הדגש הוא 40 שנה לשחרור ירושלים. האם זכרתם שהו יום ירושלים? אם כן, מה עשיתם כדי לציין זאת? מה אומר בשבילכם היום הזה? המשך יום מדהים. אוהבת הכי שבעולם. אביב

הפורום ממש ממש יבש או שזה נדמה לי?../images/Emo204.gif

תתחילו להרים ת'פורוםם ! כל שרשור פה זה בעל כמה הודעות זה צריך להיות יותר ! לי עזבה, אין מה לעשות ועכשיו נשארה אביבו'ש שלנו
ועושה מה ביכולתה להשתלט עלינו
תעזרו לה... האם זכרתם שהו יום ירושלים? אם "זכרתי" נחשב שכל הזמן הודיעו "מחר יום ירושלים" מחרתיים וכו' וכו' אז כן XD וגם כי יש לנו טיול של המשצ'ים [
] היום אז באיזשהו מקום זכרתי P: אם כן, מה עשיתם כדי לציין זאת?טיול היום [: מה אומר בשבילכם היום הזה? מממ "ירושלים של זהב"?

הייתי שהוא הופיע.... רק אני ?

האם זכרתם שהו יום ירושלים?בטח...ירושלמית גאה ! אם כן, מה עשיתם כדי לציין זאת? יצאנו .... זה גם היה היומולדת שלי ... נהההההההההההה לא זכרתם! מה אומר בשבילכם היום הזה?מעולה!מה היינו עושים בלי ירושלים?

מאעד

New member
עונה,באיחור קליל../images/Emo3.gif ../images/Emo13.gif

האם זכרתם שהו יום ירושלים?כן,כי הזכירו לנו כל דקה ושמו לנו כל היום שירים של יום ירושלים! אם כן, מה עשיתם כדי לציין זאת?דירבנו על זה קצת,שמענו מלאא שירים(לא בגלל שאנחנו רצינו=\) והראו לנו מצגת על יום ירושלים מה אומר בשבילכם היום הזה?היום בו ירושלים אוחדה מחדש!זה יום היסטורי וחשוב לזכור אותו!

שירה 94

New member
עונה.

האם זכרתם שהיום יום ירושלים? ברור שכן!!!! אם כן, מה עשיתם כדי לציין את זה? הייתי בריקוד דגלים בירושלים..הפסיד מי שלא בא! מה אומר בשבילכםה יום הזה.? המון...היום שכבשנו בחזרה את החלק החשוב במדינת ישראל..הכותל!!!

למעלה