יום ירושלים שמח

nomad21

New member
יום ירושלים שמח

מי בא מחר לריקודגלים בירושלים?

elivnat

New member
אני לא...

לעזאזל עם הבגרות הזאת באישות!!! יום חמישי ב9 בבוקר הבגרות, יענו גם אם אני אוכל לצאת אין מצב... לחזור ב2 לפנות בוקר ולהיות עירנית לבגרות?!?! טירוףףף!!

אני הולכת בע"ה ולא מעניין אותי הבגרות באישות

התחלתי ללמוד משבת כי ידעתי שאני לא הולכת לותר על ריקודגלים בע"ה ,למדתי עד היום, והיום אני צריכה לחזור שוב, בנסיעה נלמד משהו, ונעשה כמה מבחנים מהאינטרנט... ובבוקר ה' יעזור, כל שנה אנחנו קמות אחרי ריקודגלים ללימודים רגילים, אז נקווה שנצליח לקום לבגרות.. וזה מה זה לא פייר שהם תקעו את זה יום אחרי יום ירושלים, ועוד בתשע בבוקר, ב-12 לא יכלו לעשות?!

אפ7ת

New member
חחח לא ידעתי שעוד אנשים פה עושים תבגרות ../images/Emo6.gif

קובי221

New member
איזו מסכנות הבנות אצלנו, עושות בגרות ב- 9

וחוזרות ב- 4 לעוד בגרות
.

קובי221

New member
דינים ומבוא, את לא עושה../images/Emo12.gif?,

איזה ביה"ס דתי את?! אבל הבגרות קלה יחסית, חומר פתוח... <אבל חוסר זמן, ולא על הכל יש תשובות...>

דינים ומבוא זה לבנים עד כמה שידוע לי

אנחנו עושים אותו יחד עם האנסין בגמרא

elivnat

New member
למה לא שמעתי על הבגרות הזאת?

מוזר.. חוץ מהבגרות באישות שיש לנו מחר יש לנו בשבוע של סוף הלימודים בגרות בתושב"ע- "אדם ורעו" ו"הארץ ומצוותיה" שזה ספר חפרןןןןן!!!!

elivnat

New member
זה משגע ללמוד את הספר הזה...

רק בשבועיים האחרונים נראה לי התחלנו אותו... עדיף כבר שהמורה תביא שאלות ונענה עליהן וזהו..

אפ7ת

New member
למדנו אותו בכיתה י'

ועכשיו אני אמורה לזכור את החומר או ללמוד אותו לבד לבגרות לא חוזרים איתנו עליו

elivnat

New member
בכיתה י' אנחנו למדנו וניגשנו

ליחידה של שבת... הכי מצחיק היה לראות אתמול את השישיסטיות נלחצות ולא יודעות מה כדאי לעשות, בחינה בע"פ או בכתב..

אפ7ת

New member
אנחנו ניגשנו ליחידה של שבת בכיתה יא'

חח לנו לא היה בע"פ

ranch22

New member
רק על זה??

לנו היה על "אדם ורעו", "הארץ ומצוותיה", "נתיבות הכשרות"(שהבוחן שלנו היה המחבר של הספר!!) ו"תורה מסיני" וזה בלי המשניות...

אפ7ת

New member
חח זה לבנים ../images/Emo6.gif

אנחנו מחולקים לבי"ס של בנים ובי"ס של בנות הבנים עושים את זה חח

למעלה