|יום|יום שלישי

WhiteChocolate

New member
|יום|יום שלישי../images/Emo28.gif

וואי, יש לי פעולה ב5 וחצי ומהזה אינליכוח ללכת.. למרות שהשנה אני מנסה להיות הרבה יותר פעילה בתנועתנוער, גם כי זו שנת הדרכה וזה. אבל פעם אחת מותר לי לא להגיע, אז אני לא ילך כניראה^^ איך עבר עליכם היום?

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifXD |יום|=../images/Emo108.gif

זה קורה לי לעמים, שאני רוצה לרשום מילה ואז אני חושבת על מילה אחרת ואני כותבת אותה במקוםXD

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo42.gif שלישי..!

וואי איזה יום עבר עליי.. היה לי שיעור אומנות שימושית.. לא היה לנו שיעור בחמר. :( היה לנו בפנדה
האצבעות בצבע.. ואז היה שיעור ספורט.. היה כדורסל.. רצנו 10 סיבובים.. ואז היה לנו שיעתיים חלון.. אז בשעה הראשונה הלכתי לסטודיו [מחול] והתחלתי להמציא את החלק הראשון לריקוד.. ואז היה לי עוד שיעור חופשי היה שיעור שמש .. היה ממש כיף.. ושמעתי טוקיו הוטל.. ואז החלפתי כמה כתבות עם ילדה אחד נתתי לה שירי מימון ולקחתי טוקיו הוטל.. ואז.. היה מוסיקה היה משעמם.. סתם ישבתי וקראתי במעריב.. איזה יום ..!

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifשונאת פנדה../images/Emo69.gifD:

זה תמיד נתקע בציפורניים וזה>< :O גמאת מנויה למעריב לנוער?

Efrat K

New member
יום ממש קצר

כמו אתמול,השתחררתי ב12 וחצי כי המורה למתמטיקה חולה ולכן היא לא הגיעה. מחר מבחן במתמטיקה,שיהיה טוב אמן שיהיה טוב!

ש ט ו ץ

New member
עברתי אתמול טסט ראשוןןןןןןןןןן ../images/Emo99.gif

כמה הייתי מאושרת אין לכם מושג, אני עדיין מאושרת וקשה לי לעקל את הרעיון שאין יותר שיעורי נהיגה ושיש לי רישיון חח קיצ, היום היה לי ספורט וחינוך היה נחמד ואז הייתי אם 2 חברות למטה בפארק והיה לי כיף. ואני פשוט כל היום עם חיוך ענק מרוח על הפרצוף.
~ ממש ככה. חח יום טוב =]

Efrat K

New member
ואוו מזל טוב!

יש לי חברה שעברה טסט ראשון,אבל בגלל הביטחון העצמי הזה שהיא קיבלה מכל העניין הייתה לה תאונה יומיים אחרי קבלת הרישיון. אז בבקשה תזהרי!

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif|יוםחרא|

אין לי עצבים,כואב לי כל הגוף והמדריכות לא הודיעו על פעולה אז לא הלכתי XD באתי היום רק בגלל ההכנה למבחן במדעים /: אני מתלוננת יותר מידי X: בחמישי אני לא באה ולא מעניין אותי ;;

belledejour

New member
שונאת יומולדת.

למה תמיד זה ככה דווקא ביומולדת? תמיד זה יוצא היום הכי דפוק בשנה. הכי. סעמק, נמאס לי.

gorck

New member
מה את שמחה?!

יש לי חברים באיחוד בשערי תקווה...

למעלה