יום טיפוסי?!

../images/Emo41.gifתראו מה אורנה הכינה לנו../images/Emo41.gif

מלבד עבודתה בשילב אורנה (ornaok) היא גם אומנית מוכשרת ואת עבודותיה תוכלו לראות בפורום אומנות שימושית הנה שלט לחדר של שירי שאורנה הכינה לה ב
והוא כבר מודבק על הדלת שלנו...נכון מקסים?

dafdaf

New member
יפהיפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif פשוט מקסים ../images/Emo9.gif

קרן^

New member
../images/Emo9.gif ואופס... שכחתי להוסיף...

אורנה
זה יפהפה!

ornaok

New member
יום טיפוסי?!../images/Emo3.gif

לקראת הצהרים נכנסת לה לחנות אחת הלקוחות החביבות עלי ביותר - סבתא של אופיר ושל שירה. בעוד אני מפטפטת איתה ומראה לה שמלה נכנסת עוד לקוחה חביבה במיוחד - ליטל, ואיתה, כמובן, שירי המדהימה! בגלל ששירה ושירי בערך בנות אותו הגיל אני מראה לשתי הלקוחות החביבות אותם בגדים, ומכאן לפה, משירי לשירה מתברר שזו לא סתם סבתא של סתם שירה אלא סבתא של שירה של דניאל! דניאל...לא רוצה להלשין...אבל כמה מתנות יפות מאוד בדרך אליך!!
ליטל הלכה, סבתא של שירה הלכה, מי מגיע? ג'ס ומיקה!איזה כיף!! אז...בנות... מי מכן עוד באה לקנות אצלי ולא ידעתי? איזה סבתא או דודה קונה קבוע בשילב חולון? העולם נורא קטן! אם תגלו לי אני אשתדל לתת יחס מיוחד....

דניאL

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif[-היא עוד קוראת לעצמה..

סבתא של אופיר?? אוי אלוהים! היא ממש לא סבתא שלו, סבתא חורגת אולי, אפשר להגיד טוב לא חשוב!

קרן^

New member
סליחה, לא התכוונתי להרגיז

הצחיק איך שכתבת עליה.. אבל אני מבינה עכשיו שאת ממש כועסת עליה, אני בטוחה שבצדק.. חבל לך על העצבים גם לי יש חמה יותר קרה מחמה... ואני מבינה קחי בקלות ובאמת לא התכוונתי למשהו רע

קרן^

New member
אני באה לשילב בחולון../images/Emo45.gif

ואני רוצה שלט כמו של שירי!
את מוכשרת

דניאL

New member
לא יכולה להסביר לגביי הסבתא החורגת

כי אם אסביר אולי אחשוף משהו שהיא (חמותי) מנסה להסתיר. וכועסת עליה ככל שאהיה, עדיין לא יפה לחשוף פרטיות של אחרים... סורי

למעלה