יום טוב!

גזניוס

New member
יום טוב!

שרשור יומי?שבועי?חודשי? מה זה לא יהיה:) מחפשים עכשיו את האנס ממש לידי..ושומעים אליקופטרים וכל אלהה. איזה מפחיד
אתמול מישי אמרה לי שהיא חושבת שהיא ראתה אותו בשכונה
רק שימצאו את הזבל הזה כבר
אז איך אתם?

חח זה בדיוקקק מה שעדו אמר../images/Emo110.gif

לי במסןן עכשיוו.. ליד אבאא שלי.. אמאאאללה.. אתם בטוחים שמחפשים שם את בני סלע ולא מישו אחחר..? נמממ אני מפחדת אבל אנלא מהמגזימות שהולכות עם חרב ביד או משהו
אני גם לא אעצור תחיים.. מפחדת לאללה אבל אני אמשיך כמעט הכל כרגיל:) אולי בערב פחות לצאת וזה אבל חוצממזה.. גם לא נראלי שהוא מתכוון לתקוף מישהי.. לדעתי הוא פשוט לא רצה להשאר בכלא.. אם הוא תוקף מישי הוא נתפס:] רק שימצאו אותו כבר והכל יהיה בסדר:p חזרתי לפני כמה דקות מהבצפפר.. היה פסססדר.. מחר מבחן באזרחות ויש פול חומר ללמוד
ואז סופשבוע ברוך השם.. יומטוב

חחחחחח מיכייי../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

אני מתה על זה שאת רושמת "נממ" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה כזה מתוווווווווווווווווקקקקקקייי עזבו אני חולה
כן גמלי עדו הספיק להגיד את זה ומיכוש בדיוק נכנסה עכשיו למסנ ובהצלוחחחסס
עפתי לישון ללה טוב

Black Parade

New member
הוא חולה בראש.../images/Emo168.gif

שמישהו חולה בראש הוא לא חושב על מה יקרה אם.. חוץ מזה, לא רוצה להפחיד אותכם ואותכן [
] אבל נראה לי שהוא יכול לחטוף מישהי ולאיים עליה
.

נממ../images/Emo110.gif

בטח שהוא חושב.. שמעי זה שהוא חולה בראש זה ברור. אבל אם הוא הצליח לברוח מהמשטרה זה או שהם ממש אבל ממש טפשים או שהוא ממש חכם. והוא לא יעשה לדעתי כלום.. הוא צריך לשמור על פרופיל נמוך כדי שלא יתפסו אותו
[חחחח זה נשמע כאילו אני נותנת לו עצות
]

הגיע הסופשבועע:]../images/Emo110.gif

חחח יאיי:) היה מבחן באזרחות והיה בסדר:) והמורה ללשון אמרה לי בסוף היום שקיבלתי 98 בבוחן:p מגניב:p יומטוב

למעלה