יום טוב

נדמה לי

New member
יום טוב

היה מתחיל אם חיוך ופו של ספידי...דקות סביב שש,לא הינו {הילדה ואני}עוזבים הבית בלי...אחר כך סביב הצוהרים,איזה מחלוקת קטנה או שנים,קצת עופרה קצת לונילי,ולתבל ברות.אם בגדים או בלי,דמיון לי בדליים. אז יודע יותר מהכל שזה היתי אני שהיה אחר,סבלנות לי יותר,וצרכים גם כן...ועכשיו ממרחק,מוצא זאת יותר מהכל דוחה.ותוהה, האם זה באמת רק אני,שהשתנה? לבד יודע ההבדל בין בקרות {עימה אני מסכים או שלא} כמו של נדר או ים הניקים שזה כל קיומם {תמחקי את כולם. אין פה אחד שלא יודע ההבדל בין בקורת והתססה} תחסמי הניק, כתובת האי פי,לא מבטיח שזה ישאיר הרוע בבית,אבל תעשי זאת בעקביות וז תהיה התחלה.

נדמה לי

New member
במחשבה שניה

קיים סיכוי שאחרי מחיקת כל הניקים ה"בדוים" אשאר כאן בודד לגמרי...

נדמה לי

New member
ראי עצמיך כמחויבת

חושב כאדי יהיה ברור טובות הנאה זה חלק אינטגרלי של העסק...

הרבה הנאה...

צופנות לי הטובות. וכבר להתחלה...
כאדי
כדאי מחוייבת לסייסטה... אפשר הנאה אחת טובה כבר עכשיו?

SecondOpinion

New member
ראה בתקנון חפוז: אסור להציף

ואם אתה מפציץ ב-4 הודעות מתוך 5 באותו שירשור.... אותך למנהלת

נדמה לי

New member
בחפוז

ככה מספרים...להציף להשפריץ ושאר פעילויות לא רק מותר.... אפילו מבורך.

נדמה לי

New member
לפעמים

היתי מרשה לעצמי להתאהב מחדש,ולוקח אותה עימי לשם. נזכר היתי בלהרגיש,לקחת ולתת.אבל יותר מהכל,איך לחיות... אחרים מבחוץ אוהבים לצחוק עלי כשלהם זאת מספר, מה שלי לא מזיז,מהגבעה לא מוריד. זה רק כשהיא אומרת "היו היה זה רק סרט מצויר" ששותק,והולך להכין קפה.

רות 2

New member
התבלינים התבלון והדימיון ישארו ואז

..אז שוב נוכל לדמיין את הבר ההוא והשטיח ההוא ..והבול ההוא אבל עידן האימליים השכיח את השימוש בבול ומעטפה.... אהה ועוד משהו ..לכולנו (לפחות על הצג )תמיד יש תחליף.. מחליף וכאן הכל חפיף .. (הנשיקה נימצאת על מדף בצד ימין של השולחן שלך)

יום טוב ../images/Emo141.gif

She said a good day Ain't got no rain She said a bad day is when I lie and think of things that might have been. [Paul Simon]​

אבל רק בגלל זה אני בבית...RAIN

כבר כמה ימים והכל אפור.. אז לפחות לשפשף עיניים הוזות להיות בטוחה שציחקוק עולה בגרון אהיה עירה..

נדמה לי

New member
חושב אאמץ השיטה

ידים על האוזנים ואזמזם לי שיר נחמד...זה נראה כמו שזה עובד בשבילך.

למעלה