היה כיף!
5 שעות שעברו ממש ממש מהר!!! בשאלה הראשונה ביקשו מאיתנו להפוך ציור של מירו לתמונה של אופנוע ב3 שלבים (כל שלב בטרנספורמציה מתקדמת יותר), אפילו לא עשיתי סקיצה לזה, התנפלתי על הבריסטולים וזה יצא עם המון תנועה ומאוד ספונטני (אפילו שהגליון לא כזה אטרקטיבי ביחס לאחרים) בשאלה השנייה התבקשנו לצייר דרך לים, יער או פארק ולהראות את האווירה בדרך לאותו המקום, להראות דברים שאנחנו אוהבים בדרך. את החלק הזה עשיתי נורא רגשני
מכיוון שציירתי דרך מהילדות שלי לאיזה יער שהיה בסמוך לבית שלי, ובדרך בית נטוש ובקצה היער בית אבות נטוש אז זה יצא עם המון מטענים רגשים, מקווה שזה לא יפריע להם, אחרי הכל זה מה שהם ביקשו. זה יצא ממש כמו דף קומיקס, סיפורי כזה עם סוף רע (קבוצת הבניינים האיומה שניצבת כיום באותו המקום) השאלה האחרונה היתה לתכנן מתקן לשתייה בפארק ציבורי שתשתלב בסביבה, תתאים לכמה גילאים, מקום לשני אנשים לשתות בו זמנית, ולדאוג שלא יווצרו שלוליות מהמים העודפים. פתרתי את החלק האחרון כך שהמים המיותרים זורמים דרך הדופן החיצונית של הברזייה (שהיא גם שקופה, כך שאפשר לראות את המים זורמים) ובקצה הם הופכים לצינורות שמשקים ערוגות פרחים שתוחמות את הגן. השתמשתי בכמה תרשימים להראות את כיוון זרימת המים וטופוגרפיה של הגן ציבורי בכדי להראות שהברזיה צריכה להיות גבוהה על מנת שהמים יזרמו. אני מקווה שזה לא לרעה, אבל יצא לי לצייר הרבה בבחינה. בתור הסוואה השחרתי את רוב הדמויות. איך נשמע?