יום טוב לנו

יום טוב לנו

"יש בעולם הרבה דברים יפים: עצים ופרחים, אנשים ונופים ומי שיש לו עיניים פקוחות, רואה מידי יום מאה דברים נפלאים לפחות!"(לאה גולדברג) כל הלילה רעמים ברקים וגשם יורדים בעוז ועוצמה .. ואני עם האח בוערת מתחת לשמכות .... בקשנו גשם -קבלנו אבל מקווה שיבוא בפרופורציות הנכונות... רק טוב טלי

בוקר אור

היום הסופה עברה צפוןנה חדרה השרון ובחיפה רנתי ואף צפונה יותר כבר שעות יורד גשם יש והצפות מים בכבישים , ומבקשים שמי שלא צריך לצאת שישאר בבית ומעבר לזה היו 2 קריבות של קירות תודה לאל ללא נפגעים ונדמה שהסופה פנתה לה צפונה , הלוואי וןהמים ימצאו את דרכם למלא את המאגרים ולא יזרמו ישירות לים , אלא יחדרו לקרקע , ימלאו את מי התהום והשנה לא תהיה שחונה וחסך במים

פשו שי ת

New member
בוקר טוב ויום גשום ומקסים

טלי שתמיד ירד גשם אנחנו מאד זקוקים לו מי כמוך יודע כמה האדמה משוועת למיםםםםםםםםם וכמוה גם אנחנו. אמתול בערב הית אצלי 7 ברכות לבן דודי שהתחתן ביום חמישי היה מיוחד.היה שמח ובעיקר היה חם בלב שזכיתי לארח אותם אצלי. החתן והכלה ישנו אצלינו והיה כייף עכשיו יצאו במסע חזרה הביתה לצפון מזמן לא התרגשתי כמו אתמול שישבנו והעברנו חוויות יחד 2 נכדים במשפחה מיוחדת ועכשיו יש לנו הרבה משותף...איזה כייףףףףף האהבה שיש במשפחתינו בין הנכדים מדהימה אותי כל פעם מחדש ומרגשת אותי בתור הנכדה הבכורה זה כייף שיש אחדות וקשר בין כולנו ועכשיו יותר מכל הזמנים עם הטכנולוגיה המשוכללת כולנו מקושרים דרך הפייסבוק וכייף להכנס ולראות שיש כמה מחוברים ולדבר בצאט של הפייסבוק ולפטפט ..... שיהיה לכולנו רק בשורות טובות חגית

למעלה