יום טוב לכולם!

יום טוב לכולם!

אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון לשאלה שלי, אבל אם אני לא אשאל, איך אני אדע?... אני מחפשת טיפול <תחליף לטיפול פסיכולוגי>, אלטרנטיבי, שלא כולל מגע. אולי משהו בסגנון פרחי באך או משהו כזה. אז הייתי רוצה, בבקשה: א. לקבל רעיונות לטיפול... ב. לקבל שמות של מטפלים... אפשר גם לענות במסרים... תודה רבה מראש, סליחה אם זה לא הפורום המתאים לזה, ויום מקסים לכולם!

yoelnd

New member
פסיכולוגיה אלטרנטיבית

היי אפרת! זה בדיוק הפורום הנכון לשאול צייני איזור מגורים ואנסה למצוא לך מטפל בבאך או בשיטות אחרות בקרבתיך. לא חסרים מטפלים טובים במגוון שיטות ואף מטפלים המטפלים בכמה שיטות משולבות ואולי יש בזה יתרון! שיטות יעילות , ותלוי בסוג הבעיה: באך, פאלם תרפי, הומאופטיה, תמציות קריסטלים, הילניג, דמיון מודרך ועוד.... רק בריאות!

תודה... ../images/Emo142.gif

אני רוצה מטפל (עדיף מטפלת) בירושלים. אני אשמח לקבל קצת פירוט על פאלם תרפי ועל תמציות קריסטלים, עליהם לא שמעתי... את השאר אני מכירה... תודה לך! יום מקסים!!!

freearth10

New member
תמציות קריסטלים

אני ממליצה שתחפשי בירושלים קנסיולוגית. תמציות קריסטלים, הן בדומה לתמציות באך, עובדות על תדרים אנרגטיים ומקורם בקריסטלים. הן עובדות יפה מאוד במיוחד בשילובן עם טיפול אחר. מאיה

תודה...../images/Emo142.gif

"בשילובן עם טיפול אחר"... איזה טיפול אחר? תודה. ולילה מקסים!

בירושלים פסיכולוג עובד עם תמציות

בירושלים יש פסיכולוג קליני שמטפל גם בעזרת תמציות הקריסטלים תשלחי לי מסר ואשלח לך את הפרטים . כפי שאני יודע הוא מתמחה גם בנושא של פוסט טראומה העיקר הבריאות כל טוב

ולי עולות המון שאחות: למה?

למה טיפול נפשי? האם היית בטיפול פסיכולוגי בעבר? למה הוא לא עבד בשבילך? (שהרי אם היה עובד, לא היית מחפשת תחליף) למה לא מגע? (המשפט הזה הוא אינדיקציה ברורה לצורך במגע לצד פחד ממגע) חשוב חשוב לדעת מה הרקע לבקשה. יש חומרים שמעט מאוד מטפלים מסוגלים להכיל... אם תגיעי למטפל שלא יכול לתמוך בך בכל הרבדים, הנזק יכול להיות גדול מהתועלת...

טוב, אז ככה...

עברתי הטרדה מינית ממושכת על ידי קרוב משפחה ואני נפגעת חרדה מפיגוע שהיה בירושלים לפני שנה... שני הדברים האלה, כל אחד בפני עצמו, ושניהם ביחד, גורמים להרבה בעיות ולצורך בטיפול. הייתי במספר טיפולים פסיכולוגיים בעבר, ונפגעתי מאד מהמטפלים, הרגשתי שפועלים מאחורי הגב שלי ושמועלים באמון שלי. עברתי תקופה של חצי שנה בלי טיפול בכלל, ואז חזרתי לטיפול, רק שגיליתי שאין לי יותר אמון, ואין לי אפשרות לדבר על מה שמציק וקשה. הרגשתי פשוט שמשהו חוסם לי את הדיבור. ומכאן הרצון בטיפול "אחר". למה לא מגע? בגלל ההטרדה המינית. יש לי מספיק דברים להתמודד איתם לפני שאני בכלל נכנסת לבעיית המגע... ולכן גם העדיפות של מטפלת ולא מטפל... אני מקווה שהבהרתי הכל... שיהיה לך לילה מקסים!

פרחי באך לא מספיק. צריך לאתר לך

מטפלת מורכבת יותר. מדברייך אני מבינה שאת מקבלת שבהמשך יהיה צורך לטפל בנושא המגע - וזה מה שחשוב. אני מסכימה איתך בחשיבות שתהיה זו מטפלת. חשוב גם שתהיה אישה עם רחם גדול כדי שהיא תוכל להכיל אותך עד שתוכלי להתייצב בעצמך מול השדים. כפי שאמרתי קודם, רוב המטפלים אינם מסוגלים להכיל התעללות מינית או חרדות עמוקות. במיוחד כשהחרדה "יושבת" על נזקי ההתעללות. אני ממליצה להתחיל לחרוש את ירושלים לחפש מטפלות, ולהעמיד את שני הנושאים הללו במרכז, מיד בהתחלת השיחה. אם המטפלת מתגמגמת בכל צורה שהיא, סביר להניח שזה "גדול עליה". חשוב שהמטפלת תהיה מיומנת בשיטת טיפול כלשהי במגע, כדי שנושא האמון לא יפריע כשתגיעי לשלבים הראשונים של ההתמודדות. כל מטפלת שתמצאי, תהיה הטובה ביותר, תהיה לך בעיה של אמון איתה. גם זה צריך להיות ברור מההתחלה. הסיבה: הפגיעה באמון אצלך היא עמוקה מאוד, ומוצדקת... בניית אמון תיקח חודשים. במהלכם הרבה דברים צריכים להיות מטופלים. העבודה במגע צריכה להיות מהחיצוני לפנימי, מעבודה עם לבוש - לעבודה על הגוף. אורך התהליך שצפוי לך, בעבודה נכונה: כשנתיים התוצאה האפשרית: יכולת לתפקד בעולם, וגם היכולת לבנות מערכת יחסים קרובה. בדרך יהיו המון צמתים קשות. הרבה פעמים תרצי לקום וללכת... את חייבת לבחון היטב לפני שאת בוחרת מטפלת, ואז... להתמיד לאורך זמן. את החששות, הכעסים - שיפכי על המטפלת - בלי לדפוק חשבון! אם תהיה לה בעיה עם מה שיש לך לומר, היא תטפל בה אצל המטפלים שלה... לצערי, אין לי שמות לתת לך. במיוחד במצבים כאלו עדינים, אי אפשר לקחת כל סיכון עם הפניות... (נפלתי עם זה פעם - חזק!!) מקווה שהצלחתי לתת לך כמה כלים למיון נכון. אני מברכת אותך בבחירה טובה!
וגם
וירטואלי, עד שזה האמיתי יהיה אפשריץ את לא לבד! גם אם זה לפעמים מרגיש כך. כשקשה לך ואין לך עם מי לדבר, אנחנו כאן, תמיד מקשיבים

yoelnd

New member
פאלם תרפי

אני עדין בדיעה עם פאלם תרפי, יש במדור כאן כתבה על כך! יש לי מטפלת מעולה בירושלים!!! אם תרצי תעבירי לי מסר ואחזור אלייך עם פרטים, אגב, היא הופיעה בעיתון לאישה באחד האחרונים..... (לא יותר מחודש) במדור מיסטיקה בסוף! בהצלחה ורק בריאות!

תודה לך... ../images/Emo142.gif

אחרי הפירוט שלי, על איזה סוג טיפול את ממליצה? ואני אשמח להמלצות, אפילו במסרים... ותודה על הכל...

אפרת, אני לא ממליצה על סוג טיפול,

אלא מנסה לכוון אותך למצוא את המטפלת שהכי הכי מתאימה ל ך הסוד הוא למצוא אישה שיש לך אמון בה. אישה שאת מרגישה איתה יותר נינוחה מאשר עם אחרות. אישה שאת יכולה להישען עליה. אישה "טובה" שאת מרגישה שהיא גם "אישה יודעת" מבחינה מקצועית, רצוי שהיא תעסוק בתחום מורכב שכולל בתוכו טכניקות טיפול במגע, או שיהיו בידיה מיומנויות כאלו בנוסף לשיטות טיפול אחרות. שילוב של פרחי באך מומלץ, אך יש אמצעים נוספים לעבוד על הנפש בעזרת אנרגיות. כפי שאין מטפלים במחלה / בסימפטומים, כן מטפל טוב הוא זה שמתאים למטופל ולאו דוקא מי שמתמחה בתחום כזה או אחר.
מקווה שזה בכל זאת עוזר. בכל מקרה, אחרי שתוכלי קצת לקבל טיפולים במגע, אני ממליצה להוסיף לטיפול משהו מתחום התנועה. זה לא חייב להיות טיפול בתנועה, זה יכול להיות חוג ריקוד כלשהו. משהו שיש בו מיניות וחושניות כמו: ריקודי בטן, סלסה חשוב שחוג כזה יהיה בכפוף להמשך פגישות עם המטפלת. כשזה יעבור בשלום, ותרגישי ביטחון עם הטיפול במגע, השלב הבא הוא טיפול במגע ע"י מטפל גבר. המטרה: ללמד את הגוף לדבר וליהנות וגם להרגיש בטוחה ושמחה עם זה. ואת כבר יודעת שהדרך ארוכההההההההההה

נאווה...

תודה על כל העצות, טוב, זה נשמע טיפול מאד ארוך, וכל השלבים המאוחרים נראים לי קשים מדי, ורחוקים מדי. אולי זה יבוא עם הזמן, אולי לא. בכל אופן, תודה. שיהיה לך לילה מקסים!

צבי100

New member
תשובה

אז ככה יש לך טיפול ריקי שנעשה ללא מגע ועוזר מאוד וכן צימחי מרפא יכולים לעזור תלוי בבעיה ובחומרתה.

למעלה