יום טוב לכולם

ליילה

New member
יום טוב לכולם

רק רציתי להסב את תשומת ליבכם, לקטגוריית מאמרים חדשה - יומני מסע של טיולים של חברי הפורום וביקורם בארץ. יש קישור למעלה בטאגליינס, אתם מוזמנים לכתוב את יומני המסע שלכם שיכנסו אחר כבוד לפנתאון המאמרים, וכמובן אתם מוזמנים להכנס ולקרוא - על הטיול של תופס עוגב ביפן ובארץ, וביקורו של סירפד בארץ הקודש תהנו

lilaNY

New member
ואם כבר פתחת קטגוריה במאמרים

שווה להכניס לשם שני שרשורים שכבר היו בנושא. חיפוש קצר בארכיון יעלה עוד הרבה כאלה.

ליילה

New member
אז איפה היו חברי הפורום בחו"ל

בעקבות ההצעה של לילה, ריכזתי את המידע שפורסם לפני שנה כמעט, איפה היו חברי הפורום בחו"ל, ולאן היו רוצים להגיע. אתם מוזמנים לשרשר לפה עידכונים למי שיש, עם נוספו דברים לרשימה, אם הגשמתם חלומות, וכמובן, כל יתר חברי הפורום, מוזמנים להכניס את הרשימות שלכם. בתקווה שכל חלומותינו יתגשמו בהקדם

judyr

New member
שלג´ודי לא יהיה מה לומר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אופו הייתי... זה בעבר... ארה"ב טקסס - יוסטון קליפורניה - מודסטו והמון בסביבתה, סאן פרנסיסקו, סאן דייגו נוואדה - רינו אפריקה קניה אירופה הולנד (לא רק אמסטרדם כי היא ארץ מדהימה ויש המון מה לראות....) גרמניה שוויץ איטליה אנגליה יוון - אתונה, פיראוס, איוס, נקסוס, קורפו,רודוס, מיקונוס קפריסין בסופשבוע הזה.... תורכיה וקפריסין ואופו אני רוצה להיות בעתיד
המממ ממש לא משנה לי אני רוצה לטייל בכל מקום

judyr

New member
וגם בצרפת הייתי....

עכשיו נזכרתי ... קיבלתי מסר מיוניס.... (איש צרפת שלנו בפורום.....)

כרמלה5

New member
ג´ודי את מגשימה את כל החלומות שלי..

לטייל ורק לטייל. לפני שמתחתנים ולוקחים משכנתא
אין כמו פריז!

judyr

New member
חחחח כנסי שניה

דוקא את צרפת הכי פחות אהבתי מכל המקומות שהייתי בהם..... ועכשיו שאלה... את כרמלה 2? כאילו גם את סובלת מפיצול אישיות? ג´ודיייייייי מה לא היית חייבת לגלות עלינו..... טוב בסדר אף אחד לא ישים לב, תרגעי....

כרמלה5

New member
כן הייתי כרמלה2

והחלפתי כי כשרציתי להיכנס לתפוז היה כתוב שאני צריכה להיכנס בתור משתמש חדש. הילדים שלי לא היו בבית ולא ידעתי איך לצאת מזה אז החלפתי שם. לגבי חו"ל אז ככה: ב1992 הייתי שבוע בלונדון בטיול מאורגן עם הבת שלי שהייתה אז בת 12. זאת הייתה הפעם הראשונה והאחרונה שיצאתי לטיול מאורגן. ב1997 נסעתי עם חברה לפראג ובודאפשט ולפני שנה הייתי עם בעלי בפריז. תגידי לי איפה הכי אהבת להיות?

למעלה