יום טוב לכולם

יום טוב לכולם

חזרתי לאחר מספר ימים ברוטשילד ,התחושה קשה של תסכול ואכזבה גדולה . עדיין לא מעכלת את המראות ,את האכזריות של לובשי המדים .. כועסת על עצמי שרק לאחרונה התעוררתי והבנתי אך מכרו לי את המדינה את האנושיות את האמפטיה למסכן ... מתוסכלת .... יום נעים לכם .

צהריים טובים

תקופה ארוכה עשינו כל אחד למען ביתו בכדי לשרוד את החיים שהשתנו בארצנו והקיץהזה קמה צעקה מהעם , רוצים צדק חברתי , והאנשים הצביעו ברגלים והשוטרים וכל שומרי החוק עושים את החוק הכתוב ומה שכופים עליהם הממונים על העיר /המדינה מאמינה שהשינוי בהתנהלות של המדינה חייב להתרחש עכשיו וכלפי כל שכבות העם וצריך לתת את הדעת גם להתנהלות החברתית של התהליכים במדינה חושבת שצריכה לקום הנהגה חדשה למדינה שתתן את הדעת גם לאיך חיים במדינה פנימה לילדים הרעבים ולאנשים חסרי הבית וחסריע היכולת הכלכלית לקיים את עצמם במדינה לא יתכן שאטנשים יחיו במדינה כמו בתוכנית השרדות , ההשרדות אצלהם זנה החיים לא תוכנית ראליטי צריך להחזיר את החיים לאדם השכיר שיוכל להתקיים בכבוד במדינה שלנו

היום לפני שנים פרוץ מלחמת יום הכיפור

המלחמה שהורידה את האופןריה והשאננות וגבתה המון קורבנות שלנו המלחמה ששינתה את ההתנהלות שלנו מול שכנים שלנו היא היתה קטליזטור להסכמי השלום שבאו שנים אחרי שהיא הסתימה אבל היא היתה שבר חברתי , שפגע בשלמות העם ועוררה שאלות קשות לגבי התנהלות העם בארצו

סליחה שרק עכשיו התעוררתי .

האמונה התמימה שלי במדינת ישראל, בכנסת, ראש הממשלה ,שאפילו שלא בחרתי בו מייצג אותי אני יחד עם האנשים שישבו באוהלים וההמונים שיצאו להפגנות חשבתי כי הממלכתיות אליה חונכנו עדיין קיימת בישראל, וסברתי שהממשלה ומוסדותיה מייצגים עם, אבל הם שכחו, או העדיין לשכוח את העם , המדינה בגדה בעם לפחות בשלושים השנים האחרונות התעוררתי בוקר אחד והבינתי שלקחו לי, לך, ולכולנו את המדינה.אנחנו שייכים לקבוצת המקופחים שלא רק משרתים בצבא ומשלמים מיסים, אלא נדרשים לשלם בכסף רב על מזון, דיור, וכל שאר הדברים שאנו רוכשים.אנו נושאים על גבינו את העשירים, הטיקונים, החרדים ואת הממשלה שבמקום לשרת עם, משרתת אנטרסים של נבחרים חרדים וטייקונים

למעלה