יום חשוב בחייו של נכה צה"ל

יום חשוב בחייו של נכה צה"ל

לאחר דיון של שלוש שעות בבית המשפט המחוזי באר שבע בעתירה מנהלית. נכה צה"ל איבד את ביתו המדינה מבקשת מחיקה על הסף לאחר דין ודברים קשה , התיק נשאר במחוזי עם הוראות לאגף השיקום לפתור את בעייתו של אותו נכה צה"ל תוך 30 יום , רק בשביל התיק הזה היה שווה ללבוש את הגלימה. נכי צה"ל היקרים רומסים את כל הזכויות שלכם.

ועם כל הכבוד להחלטת בית המשפט

(ואין לי כבוד לבית משפט) הרי מדובר בטיפה בים ומקרה פרטי ויחידני (ואולי קיצוני) וכנראה שמה שיחול עליו לא יחול באופן אוטומטי על מקרים אחרים דומים וכל נכה יצטרך לת\טבוע בניפרד.
לצערי, לי זה נראה כ- "ניצחון פירוס" או "ניצחון זוטא" ...
וכמה נכים אתה מכיר שיכולים להרשות לעצמם נפשית\פיזית וכלכלית להתחיל מסכת של ט\תביעות עם עורכי דין וים של ניירות ובסוף ... יוק...גורנישת...

ואני בכלל לא בטוח מה יקרה בעוד 30 יום ?!
אני מקווה שההחלטה באמת תכובד ותבוצע בפועל ולא יתנו לו איזה "פיתרון זמני" כדי לסתום פיות ואחר כך יחזירו אותו לעזאזל ויצטרך לתבוע שוב....
וכבר ראינו הרבה החלטות של בתי משפט\יים שלשא כובדו על-ידי משהב"ט ונגמרו במס שפתיים וספיקת כפיים.
את זאת ימים יגידו...

לצערנו הרב כולם יודעים (ואתה בוודאי) הרבה מאוד זמן שרומסים את זכויות הנכים עד עפר, וכנראה שהמצב עוד יתדרדר.

אבל מה שחשוב (ויש מי שיגיד עצוב) זה שיש "יום הוקרה לנכי צה"ל".

נוו... שויין...

http://www.pnz.co.il/יום_הצדעה_לפצועי_צהל.html

http://honorday.co.il/

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.

ברווזון מכוער ( סליחה על השימוש בשם )

זה הישיג , אף אחד לא יהיה יכול לזרוק אותנו.
זה היה דיון מאוד קשה , ובית המשפט לא ידיר
את ידיו מתיק זה עד להכרעה .

אני לא מזלזל בהישיג אבל למה למרוח ולמה בית המשפט

לא מכריע ודי !!! ?
שהרי אם בית המשפט אמר את דברו באופן ברור אז איך אין הכרעה ?
אני מתאר לי שלנכה יצא הנשמה עד עכשיו וזה עדיין לא נגמר , ואתה אישית יודע ומכיר את זה מצויין, הרי גם את הנכים שאתה מייצג הם מורחים בכחש ובטענות שווא בלי סוף.

" אני לא רוצה להתבטא בצורה יותר חריפה אבל המערכת (המשפט) עלובה"
עורך הדין ויינרוט שאני מאוד מעריך ( ואני מקווה שהוא חי ושיהיה בריא).

ואת זה אמר שופט בדימוס...

https://www.youtube.com/watch?v=_X7z_i-kVW4

תסלח לי גיא, אבל ההישג הזה הזכיר לי איזו בדיחה אבל

אל תעלב...
חושך לילה בני הזוג ישנים בסבבה...
ניכנסים אליהם הבייתה שלושה שודדים מחפשים להם בבית, השודדים מגיעים לחדר שינה הזוג מתעורר, השודדים רואים האישה כוסית לאללה החליטו טוחנים אותה.
אחד השודדים לוקח אודם שהיה על השולחן שליד המראה, הולך לפינה של החדר, מסמן מעגל קוטר 50 ס"מ על הריצפה, מכניס את הבעל למעגל ובאיומי אקדח ואומר לו: "אם אתה מוציא רגל מהמעגל, זה הסוף שלך !!!"...
ומצטרף לשני החבר'ה שכבר במיטה ושלושתם טוחנים את האישה שצורחת כמו מטורפת...
השודדים גומרים הולכים האישה צורחת על בעלה תוך שהיא ממררת בבכי:
"אתה לא גבר !!! אתה נמושה !!! אתה סמרטות !!!...
אתה רואה שהם אונסים אותי ואתה לא עושה כלום ?!"...
עונה לה הבעלה : "יחתיכת פוסטמה... את צרחת והשתוללת שמה איתם כמו פסיכית, אבל אם היית מסתכלת קצת לכיוון שלי אז היית רואה כמה פעמים הצלחתי להוציא את הרגל מהמעגל והם אפילו לא הרגישו"...

נו... שויין... אז " הצלחנו להוציא רגל מהמעגל " אבל באגף השיקום לא ירגישו אפילו לא "מכה קלה בכנף" והאונס ימשיך, יותר נכון האורגיה שהם עושים עלינו תמשיך.

שבת שלום.

למעלה