יום חמישי...

צהוב.

New member
יום חמישי...

והנה בא לו סוף השבוע. בעוד יומיים משחק של בית"ר ואני מתחיל להתרגש. כל המדינה מדברת על ההישג של הפועל תל-אביב,וזה שם את כל האחרים קצת בצד. נאי דווקא שמח על כך,כי זה נותן לנו ראש שקט. בית"ר התאמנה טוב השבוע,כך שמעתי,ונתנה דגש על משחק ההגנה הלקוי שלנו בזמן האחרון,מה שמאוד מעודד לקראת שבת. אשדוד באים לטדי ובית"R חייבת לנצח כדי לשמור על המומנטום שהתחיל לרחק הנצחון האחרון. אנחנו עדיין נלחמים על הלחם,בשעה שאחרים נהנים להם מסולת משובחת... לו יהי...שערים רבים בטדי לשבת הזו.... בית"ר מנצחת 3:1. יללא בית"ר

בודי

New member
הימורי הטוטו: X או 1

ומכיוון שאנחנו כאן לא משחקים על שום גורל....יש לנו סיכויי טוב לנצח, אבל אל לנו לשכוח שאשדוד מביאה משחקים טובים עם נצחונות בזמן האחרון. אני עכשיו רוצה לראות אם מה שטחנתי לכם במשך שבוע שלם יתקיים- שאחרי הניצחון נעלה על דרך היישר ונתאושש... אני מקווה שננצח. ואת זה כולנו רוצים. ההתרגשות מתחילה מעכשיו יחד עם הספירה לאחור! יאללה בית"ר!

באמת חשוב........

אחרי הנצחון שלנו על נתניה, אנחנו חייבים להלחם מחר על הכל...... אשדוד בזמן האחרון משחקת טוב ויפה, אבל הם מגיעים אלינו לטדי ואני מאמין ומקווה מאוד לנצח אותם ובאמת לעלות על דרך המלך....... נסיים בברכת יאללה ביתררררר ושבת שלום........

למעלה