יום חמישי.

כואבות לי הרגליים.

קמתי ב8 במקום ב7, לא חישבתי את הזמן נכון ויצא מצב שפשוט התארגנתי באיזה רבע שעה.
לא משנה, בסוף הגעתי בזמן. היה מבחן בתנ"ך שהלך מעולה, אז אני מקווה ל90+(בתקווה ל100
). ואז סתם שעתיים מיקרו, כמעט מתתי מעייפות ומאי-יכולת-להמשיך לשבת אז המורה קצת התעצבנה עליי.
חלון, אנגלית(היה בחן!) ושעתיים אלקטרוניקה. אבל לעזזל, העבירו אותי סוף סוף קבוצה במתמטיקה! למורה חדשה וטרייה ולא לאיזו זקנה שאיבדה את תקוותה.

hadarinke

New member
"הלוואי והייתי עמוק כמו שאני יומרני"

כל היום הייתי עם הלפטופ בכיתה, הרבה יותר קל לכתוב איתו. מה גם שאפשר להתחבר לWIFI של הפלאפון של חברה שלי וזה מאוד נחמד. כלומר הייתי בסרט אינטרנטי כל היום. עוד מעט יוצאת לת"א לסידורים ואז קצת לשבת בלנדוור עם קושקוש. יום טוב :)

How I Disappear

New member
סוף סוף סוף שבוע ../images/Emo199.gif

שעה ראשונה, שנייה ושלישית- מתמטיקה טריגו וסדרות שעה רביעית-ספרות משעמם כרגיל שעה חמישית- תנ"ך סבבה שעה שישית- אנגלית בוורינג שעה שביעית-ספרות ^^ מחר עבודה

Flaming Pie

New member
חוללההה. ../images/Emo10.gif ../images/Emo209.gif

הלכתי לבצפר רק ב1 כדי לעשות מבחן באנגלית.. הלך סבבה דווקא. וזהוו מחר נקווה שנבריא ולנתניה :)

../images/Emo80.gifהאאא תאוריה זה כלכך חופר:S

אולי אני אחיה על טרמפים ותחבורה ציבורית וזהו.?XD אין לי כוח >< היום יום עבודה.. הסרט שאני ועוד ידיד מקולנוע עשינו יצא ממש טוב ומצחיק רצח
אנחנו גאים XD הייתה לנו גם משימה של לראיין אנשים.. ואז בטעות נתקלנו עם חבורה ענקית של קופים מסוג ערסים שקצת הרסו לי את היום..מגעילים :S אני בחיים לא אבין איך המוח שלהם עובד..אם הוא קיים אצלם בכלל.. המ..היה יום נחמד חוץ מזה :) טוב יאללה לחזור ללמוד לתאוריה.. די לעצלנות! יום טוב :)

PerfectSP

New member
המבחן באזרחות היה סבבה לגמרי!!!! ../images/Emo190.gif

ואחרי שלא היה לי מלא זמן ללמוד אליו, סה"כ לא היה מאיים D: ועשיתי סלטה קדימה כמו שצריך על המקפצה ועמדתי ^_^ וגם יצא לי רגל רגל קדימה אחד מושלם כמו פעם D: ו.. התבטל היסטוריה, והיה שעה חופשית אנגלית כרגיל. יום חביב ^_^ מחר לישוןןןןןןןן

למעלה