וקמתי עם וואחד כאב ראש,למרות שלא שתיתי כלום אתמול. היה סבבה אתמול עם קארין,אלווין ואחת שהוא יוצא איתה.למרות שהיו שם פול ערסים וקארין הייתה עצבנית כל היום,עבר טוב. יותר מאוחר חד"כ,ב-9 גמר גביע ווינר,ונראה מה אחרי זה.
היה מצחיק, קניתי לניצן מחזיק מפתחות סרוג חמווווווד של יודה מסטאר וורז ולעצמי גופיה יפה ואח"כ השארנו את הבנים באייקון ואני ואחיות שלי יצאנו לשופינג בת"א:]. הן קנו מלא שטויות, אני רק שרשרת של מפוחית בכלי זמר
היה לי אתמול אימון מטורף וקשה לאללה של שעתיים -_- כול השרירים כואבים לי ואני מותשת. אבללל, נסעתי היום ליום כיף בת"א עם איתמרו ושי D: והיה ממש ממש נחמד, החלפתי נעליים, הלכנו לכמה חנויות נחמדות ואכלנו סושי+ קינוח במקס ברנר! כיף.
זה מקום שקשה להגיע אליו והרכבות תמיד מאחרות!! מעבר לזה - הנורמה ג'ין של בלאק זה ההמבורגר הכי טעים שאכלתי בחיים שלי (ואחריו הארטבורגר), ואמורה מיו זו מסעדה כ"כ יפהייפיה באבן גבירול שהתאהבתי
וזה מדכא אותי|: הבטחתי לאמא שהיום אשן בבית כי איזה חודש כבר לא ישנתי כאן, ומחר כבר אסע לחן ואגיע אליו רק לקראת שמונה. ואני מתגעגעת אליו כמו החיים, ואני שונאת להיות כאן. אוף.!!#$^@ ?