יום חמישי

oO Barbie Oo

New member
אחחחח

"תהליכי גיבוש שמעמידים במבחן את הקשרים החברתיים שלכם יפתיעו אותכם לטובה. הכול מתקדם בקצב הנכון והדברים יסתדרו היטב."

Under the GUN

New member
המכינה זה פשוט הדבר הכי טוב אי פעם

בחיים לא הייתי כ"כ מאושר
יאללה, אחרי שבוע בלי שינה, סיגריה ולילה טוב

Under the GUN

New member
וואו, הנה מישהי שלא ראינו הרבה זמן

ממממ אני במכינת רבין, ואין לנו אף אחד בשם זיו בטט

oO Barbie Oo

New member
זה הזכיר לי שהבייביסיטר הנסיך שלי

קרא לי בר בר בטטר (שזה בטטה שמתחרזת עם בר)
ואז.. זהו :]

giraffeeeee

New member
איזו רגילהה מעולה:)

היה לי שבוע כל כך כייף.. היום בר מצווה לבן דוד בקיבוץ פלמחים ואחר כך מסיבת סוף קורס באבאלה, כמה שאני מתגעגעת לכולן.

R o n 2 5 6

New member
ישנתי 12 שעות

וקמתי עם וואחד כאב ראש,למרות שלא שתיתי כלום אתמול. היה סבבה אתמול עם קארין,אלווין ואחת שהוא יוצא איתה.למרות שהיו שם פול ערסים וקארין הייתה עצבנית כל היום,עבר טוב. יותר מאוחר חד"כ,ב-9 גמר גביע ווינר,ונראה מה אחרי זה.

Unaffected

New member
עוד שבוע ../images/Emo9.gif

הייתי אמורה לעבוד היום אבל התבטל,אז במקום הלכתי עם אבא לקנות דברים לטיול. בערב אולי רעננה

Snow fairy

New member
הייתי באייקון!

היה מצחיק, קניתי לניצן מחזיק מפתחות סרוג חמווווווד של יודה מסטאר וורז ולעצמי גופיה יפה ואח"כ השארנו את הבנים באייקון ואני ואחיות שלי יצאנו לשופינג בת"א:]. הן קנו מלא שטויות, אני רק שרשרת של מפוחית בכלי זמר
ניצן סוגר

DanieLushka

New member
אני פשוט בן-אדם זקן. באמת. אני כל-כך עייפה!

היה לי אתמול אימון מטורף וקשה לאללה של שעתיים -_- כול השרירים כואבים לי ואני מותשת. אבללל, נסעתי היום ליום כיף בת"א עם איתמרו ושי D: והיה ממש ממש נחמד, החלפתי נעליים, הלכנו לכמה חנויות נחמדות ואכלנו סושי+ קינוח במקס ברנר! כיף.
לישווווווווון.

noyy

New member
מודיעין

זה מקום שקשה להגיע אליו והרכבות תמיד מאחרות!! מעבר לזה - הנורמה ג'ין של בלאק זה ההמבורגר הכי טעים שאכלתי בחיים שלי (ואחריו הארטבורגר), ואמורה מיו זו מסעדה כ"כ יפהייפיה באבן גבירול שהתאהבתי
החופש מהצבא בא לי כ"כ טוב.

noyy

New member
לפני שבוע בערך

איפה אתה עובד? ולמה לא ידעת אותי על המקום!! הייתי באזור כיכר רבין כ"כ הרבה פעמים בחודש הזה!#%#@@!

Aline In Chains

New member
בבית.

וזה מדכא אותי|: הבטחתי לאמא שהיום אשן בבית כי איזה חודש כבר לא ישנתי כאן, ומחר כבר אסע לחן ואגיע אליו רק לקראת שמונה. ואני מתגעגעת אליו כמו החיים, ואני שונאת להיות כאן. אוף.!!#$^@ ?

למעלה