כאילו מישו באמת שם לב לזה. סתם עושים על האש. אבל אני צריכה ללכת היום ממש מוקדם, כי מחר אני יוצאת ב8 לשיעור פרטי בכימיה|: אמא. (רק היום קלטתי שפשוט אין סיכוי. )
לא עוד סשנים מטורפים של למידה,לא עוד ייצוג המציאות,לא עוד לא עוד פשוט!!! אחרי זה במקום לסיים כמו בן אדם את הבגרות ולחזור שמח וטוב לב הביתה ב11:30 מה עשיתי? נשארתי עד ארבע [כן חזרתי לפני חצי שעה] בבית ספר ולמה? כדאי לעשות את הפרויקט גמר בהפקה ועוד לקבל מהמורה על הראש שההתחלה ממש גרועה אבל הסוף יפה וגם הפרסומת מצחיקה [תודה באמת =/] בכל מקרה היום בערב אזרוק את עצמי באיזו מדורה שהזמינו אותי וזהו...
ועד לאחרונה לא חשבתי שאגיד את זה בחיים. טוב לי בלעדייך. ממש לא אכפת לי שלא סלחת לי כל פעם שהצטערתי מחדש, זה רק ההפסד שלך. שנתיים בלעדייך ואת לא מזיזה לי בכלל. שנתיים בלעדייך, חשבתי שהיום יהיה קשה אבל נמאס לי כבר ממך ממזמן. ואני כבר לא מצטערת. בחדרה כנראה עם קוש המלכה
ביומיים האחרונים פשוט איןלי מצברוח וזה ממש לא כיף:\ קמתי היום ב7 וזה עם שעורה בעין השניה|: אחרי שהתלבשתי והתארגנתי לקלאסי [בגד גוף וכל החרא..] פשוט החלטתי שלא באלי להיכנס לשיעור אז נכנסתי לבציפר והייתי עם חברה בחוץ.. אחכ היה שעה היסטוריה שלא עשיתי כלום כי אני צכה להשלים, אחכ שעה חינוך שראינו סרט על מישו ואחכ בהפסקה גילינו שהמורה לתנך בטיוש!! אמאשלהההה! אז הלכתי הביתה מוקדם.. חזרתי ברגל|: [זה רחוק!:\] הייתי קצת על המחשב וזה.. התחלתי לאכול.. ופשוט לא רציתי עוד.. אשכרה לא אכלתי כמעט כלום ביומיים האלה.. אני מקווה שהיום בלילה אני יאכל..חח חייבים
קיצוררררר ב2 יצאתי לטיבטעם לקנות שתייה עם מתני וגלוש להיום בערב [אלוהיםםםםם 4 חביות בירה של 5 ליטר, 2 פרפקט ענקיים ו3 ערק בלעע] כל הדבר הזה נכנס לאוטו שלי!! אלוהים חחחחחחח קיצור נסענו להעיף את זה מהאוטו ואז חזרתי הביתה ב4.. עזרתי קצת לאמא ועכשיו אני הולכת לישון... אני יקום בערך עד 7..? יתקלח יתארגן ובהלבלה מתישו נלך לשבט כי ב11 וחצי יוצאים לפלמחים! מקווה להנות [עם כל הבאסה שאלוהים יודע מאיפה נחתה עלי עכשיו|:] קיצורררררררר תהנו מלא ואל תעשו שטויות!
. נאווה ממש הצחיקה אותי בכמה שהיא גרועה..היא חוזרת על אותו איום בדיוק איזה 4 פעמים ומוותרת לכולם בסוף. ואני לא אוהבת מתמטיקה בלי הילדה שיושבת ליידי. לא היה לי עם מי להגיע למצב כפית. בבית נרדמתי בחדר של אחותי. וכל שניה העירו אותי אבל לא היה כוח לעבור לחדר שלי כשהוא התפנה. בערב עושים על האש..אמורים לבוא מלא אנשים ויהיה כיף
מצברוח לא משהו=/ איחור למתכונת חוזרת באנגלית, לא לגמור אותה, שיעור נהיגה חרא, ובסוף להשאר היום בבית רק בגלל שטויות של אנשים מהצד=| יהיה בסדר נכון ? חג שמח לכולם ותהנו במדורות בזמן שאני יהנה לי עם מצית וודקה וכמה עשבים חחח=|
אני לא מאמינה שאני מפספסץ לג בעומר$#@^#% כוסעמק. זה לא פייר אני אוהבת את לג בעומר! אע. כמה זכרונות. אני ככ מתגעגעת וגם שנה הבאה אני אפספס! בעע שנה אחרי זה חייבים שיהייה הכי כיף P: מה היה היום... מממ.... קמנו בבוקר אני ועדי לבד בבית ההורים נסעו ליומיים. אממ....אכלנו דונטס! אומג. אחרי איזה כמה שנים..היינו חייבות. פאק אוקיי אחרכך הלכנו לבצפר..היה ביולוגיה, עשינו כל מיני דברים מגניבים. אחרכך אנגלית. ציירנו וזה אחרכך צהריים. היה בלגאנים אחרכך שיעור חופשי. היה ממש כיף אחרכך ספורט. למורה לא היה כוח אלינו...אז הוא אמר לנו ללכת. וזהווווו