יום חמישי

Aline In Chains

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

עוד מעט מתארגנת ונוסעת לרותם =] עד שבת.

gurke

New member
GLORY GLORY MAN UNITED!

לב|
לב|

B a m b o o k

New member
אהאהאה נגמר תקשורת וחברה ב'!!!!!!!

א-ו-ש-ר גדווווווווווווווווולD::::
והיא אפילו הלכה סבבה, והמורה הגישה אותי על 85 (למרות שהמנוולת אמרה שהיא תגיש אותי על יותר
) וקבלתי 86 במתכונת של היחידה הראשונה בספרות
בערב ל"ג בעומר=] מטיילים במדורות

B a m b o o k

New member
אממ

על שאלה מס' 1 שאני לא זוכרת מה היה בה.. שאלה מס' 5 על הפרסומת של האר סי קולה ושאלה מס' 6 על הספורטאית שלקחה סמים ממריצים ועל מושגים א ג ד ו על מה אתה ענית?

אממ...

שאלה 2 [הטוקבקיסטית עם הפוסטמודרניזם] שאלה 3 יאיר לפיד שאלה 5 אר סי קול שאלה 6עם רן ארז ועל מושגים א,ב,ג,ד סה"כ היה שאלון פייר...אבל הקטעים היו הכי משעממים בארץ |:...איפה הם ימי סדאם ונינט?

B a m b o o k

New member
../images/Emo6.gif נינה נינה

מעניין שלא שאלו על הקרחת שלה בפרסומות או משו כזה

זונע

New member
אה

גם חודש עם החברה שלי...שזה הכי טוב שיש. יותר מהדאבל.

Snow fairy

New member
ניצן היה אצלי

אחרה"צ נפגשת עם גלוש ובלילה שוב ניצן. ואמא שלי מעצבנת אותי ברמות מטורפות:|

מה יהיה?

שתיגמר כבר השנה המסוייטת הזאת
שלוש שעות ראשונות מחשבים- שעתיים הייתי בכיתה והמורה הסביר דברים שכבר למדנו ואנשים לא הבינו, כי הוא עושה מבחן בשבוע הבא. לשעה השלישית לא היה לי כוח להיכנס אז פשוט נשארתי בחוץ. שעה רביעית ספורט, שיחקתי קצת כדורסל ושאר הזמן דיברתי עם הבנות ואז חזרנו לתוך הביתספר. שעות 5-6 היה תנ"ך עם עוד כיתה בכיתה שלהם כי המזגן אצלנו לא עובד, וכל שניה נכנס מישהו אחר- האחות ראשונה, דיברה איתנו כמה דקות על הקטע של האלכוהול בל"ג בעומר ושלא נשתה כי זה הורס את הכבד. אח"כ באה המחנכת שלנו, לא זוכרת מה אמרה ואז הלכה, ותוך שלוש שניות נכנסה חזרה
אחרי זה המזכירה שלה נכנסה
התחלנו את הנושא בחירה השני. שעה שביעית עשינו בחדר שורשי ישראל כי החדר של המורה היה תפוס, וזה היה רק הכיתה שלנו על משהו שהפסדנו מהתגבור. אם אני אגיד שהבנתי משהו מהתגבורים האלה אני אשקר, כי אני פשוט לא מבינה מילה....אני כ"כ הולכת להיכשל בתנ"ך. בית, אוכל, להכין דיסקים לערב, להתכונן וללכת. נורא לא בא לי על היום בערב אבל כבר שילמתי והכל, ויש אצלי דברים ואין לי ברירה ללכת.

R a n d a l l

New member
אני לא מבינה מה הטעם

להמשיך ללמוד מחשבים אחרי הבגרות. אין יותר יחידות והמקצוע סגור. ואת תראי שתהני היום בערב! ההנאה באה תוך כדי

אממ

ברגע שהבגרות במקצוע מסויים עוברת- לא ממשיכים ללמוד את המקצוע מן הסתם...לפחות לא אצלנו XD אני בטוחה שזה ככה גם במקומות אחרים...חחחח הכוונה שלי הייתה לבניית אתרים ומערכות הפעלה ולא למדעי המחשב
חוצמזה שהמורה שלימדה אותנו מדעי המחשב (איזה מוזר זה להגיד "לימדה" ולא "מלמדת"
) אמרה שהיא רוצה להמשיך ללמד אותנו לקראת הפרוייקט של שנה הבאה, שנדע את הבסיס כדי שנוכל להתקדם עם זה יותר מהר בשנה הבאה. ובקשר להיום בערב- אני מקווה, כי לאט לאט אין לי חשק לזה כי נהיה בלגן. יהיה טוב.

למעלה